Teğmen
04 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar,

Yeni aldığım M2 Sata SSD'yi bilgisayara tanıtıp HDD'yi sıfırladıktan sonra ssd üzerine bir windows kurulumu yaptım, hatasız ilerleyen sürecin sonunda bilgisayara gerekli bir kaç programı kurup kapattım. Yeniden başlattığımda 0x00000e hatası ile karşılaştım. Bios menüsüne girip kontrol ettim. Boot Option olarak sadece HDD'yi görüyor sistem. Bios menüsüne girip HDD üzerinden boot ettiğimde Birim6 ve Birim 3 seçimi yapmam gerekiyor. Birim6 yı seçtikten sonra windows düzgün bir biçimde çalışıyor. Sorunu düzeltmek için internette gördüğüm bir kaç methodu denedim. Hiç biri sonuç vermedi fakat, bilgisayar açılmadan önce boot menüsüne girdiğim her sefer hiç bir şey yapmadan çıksam bile bilgisayar 0x00000e hatası yerine birim seçtirip başarılı bir şekilde windowsu başlattı.

1- Bu ssd yi bios menüsü üzerinde nasıl bir boot option olarak tanıtabilirim?

2- Eğer ssd'yi boot option olarak tanıtamıyorsam, bu sorunu nasıl çözeceğim :D

Bilgisayar asus x505b

SSD longline 240 gb sata 3.0 m2

Merhabalar öncelikle,

İlk defa internetten parfüm alacağım genelde free shoplardan veyahut avmlerdeki mağazalardan alışveriş yapıyordum. 1-2 gün araştırma yaptım ve şuan alacağım parfümü uygun fiyata alabileceğim bir kaç site buldum. Fakat hepsiyle ilgili şikayetler var raf ömrü geçmiş parfüm sattığı veya replika ürün sattığı için.

Sizlerin daha önce morvivo/trendyol/hepsiburada vb. sitelerden alışveriş deneyiminiz oldu mu?
Sizler hangi siteleri kullanıp önerirsiniz?
Çok teşekkürler iyi günler.
Kasa kuponları bu işin bel kemiğidir. Elinize belli bir sermaye geçmesini sağlar ve her kazandığınızda bir sonraki kazancınızı katlar. Fakat kaybettiğinizde elinizdeki paranın büyük bir kısmınıda kaybedersiniz.

Riskli kuponlar ise 5 10 lira gibi ufak meblağlar ile büyük kazançlara oynadığınız, "umut fakirin ekmeği" mottosuyla her gün yılmadan oynamaya devam ettiğiniz, ihtimali düşük ama kazancı büyük kuponlardır.

Şunu söylemeliyim ki buradaki kuponların hiç birine garanti diyemem. Ama eğer siz de benimle beraber risk alıp, kazanmak istiyorsanız cebinizdeki bozukluklara kıymanız lazım :)

Herkese bol şanslar
Merhaba sevgili iki tekerciler. 2 senedir yanımda oturan triatloncu arkadaşımın yoğun gazı sayesinde bende de bir bisiklet sevdası başladı.

Öncelikle bana fixie model bir bisiklet önerdi fakat gerek türkiyedeki yüksek fiyatlar gerek kargo ücretleri ile bu hayal yalan oldu.

500-800 lira arası bir ücreti ödeyebilecek güçteyim. Bu fiyata göre başlangıç seviyesinde beni üzmeyecek fixie veya yol bisikleti önerebilirseniz sevinirim.

Ek olarak ikinci el olarak 2 adet bisiklet buldum bunlarıda yorumlarsanız teşekkür ederim

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-fixed-bike-364998226/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-tertemiz-yaris-bisikleti-346601272/detay
Arkadaşlar bilgisayarım nedensiz yere sık sık mavi ekran hatası veriyor. Eskiden böyle hatalarla karşılaşmıyordum 2 haftadır sıklaştı. Windows 8.1 pro crackli versiyon kullanıyorum. Bu hatalar arttıktan sonra windows 8 in reset ini yaptım fakat bir değişme olmadı. Sorunumu çözerseniz çok minnettar kalırım. Olmadı en son win7 kurmyı düşünüyorum
Soru başlıkta gördüğünüz gibi açık arkadaşlar.
Evet arkadaşlar istediğiniz resimleri buraya atın attığınız gün içerisinde hazırlayıp atarım.
Arkadaşlar fiyat bütçem belirttiğim gibidir. Şimdiye kadar Z2, G2 ve note 3 düşündüm. İkinci el düşünebilirim. Aldığım telefonun beni 2 sene götürmesini isterim
Silinebilir yanlış bölüme açılmış yöneticilerin bilgisine
Arkadaşlar bir konu için biraz ref'e ihtiyacım var bu ihtiyacımı gidermek için böyle bir konu açtım isteklerinizi bu konuda paylaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olucam.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Sevdiği Herşey
Forum İmzası:
Nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 657
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 25.005 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.