Şimdi Ara

Piyasadaki En Uygun SIFIR Otomatik Vites Araba Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.Yakın zamanda araba almayı düşünüyoruz ama sıfır tercih edicez gibi fakat öncelikle fiyatının uygun olması gerekiyor ve otomatik olması gerekiyor(bide az yaksa süper olur).Onun dışında aracın konforu,bagaj hacmi,performancı,donanımı vs... önemli değil.Şimdiden teşekkürler.

• Paradan haber verin önce :)

30-40-50 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Paradan haber verin önce :)

30-40-50 ?

Bütçe kısıtlı.Piyasadaki en uygun olan aracı tercih edicez.2. araç olucağı için konfor,performance gibi şeylerde hiç önemli degil sadece şehir içinde kullanılacak.
  • rakam vermıyceksiniz galiba
  • cherry kimo 1.3 AT 18990TL.
  • chery ler
  • kia picanto ,
    hyundai getz,
    peugeot 107
    hyundai accent era
    vs.

genelde picanto tercih ediliyor.
    Ben de 107 nin tipini beğeniyorum, ancak içi biraz dar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HITM@N -- 1 Aralık 2010; 20:48:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • grande punto 1.4 benzinli dualogic vites 25 bin civarı
    esp bile var..
  • honda bulursan uygun honsa nın otomatiği iyidir
  • Bencede chery Kimo üstelik eger doğruysa mitsubishi amt şanzımanını kullanıyo gibi yazıyo.Forumda kullananlar var o şanzımanlı olanını herkes memnun buyrun bide sahibinden.com ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-chery-kimo-esiyok-tan-2011-amt-triptronik-kimolar-kacirilmiycak-firsat-35379249/detay
  • bence kimoda fiatın duallogic şanzımanı var ilanda gördüğüm kadarıyla yada çinliler onunda çakmasını yapmışlar
  • Bende Hyundai i30 vardı otomatik. Bazıları 4 ileri eski teknoloji otomatik vites mi olur diyebilir ama şehir içi yakıt tüketimi 8'in altında. Bence çok iyi iş çıkarmışlardı. Arabamı da memnun olmadığım için değil, aklımda başka bir arabaya geçmek olduğu için sattım. Hatta satarken de epey üzüldüm.

Zaten gece-gündüz araştırma yapıp karar kılmıştım i30'da. Şimdiki arabamı da epey araştırdım mesela. O yüzden mutlaka i30'u inceleyin derim.
  • mitsubishi colt AMT
    sanırım şuanda 28.000-29.000 civarına alınabilir.
    100km de karışık 6 lt benzin yakar ve 0-100 hızlanması 11sn
    aklınızdaki rakamı bilmiyorum ama bu fiyat aralığında en iyi tercih.
  • chery kimo

hyundai getz i10

c1-107

fiat panda

kia picanto
  • Herkese teşekkürler arkadaşlar en güçlü aday şuan için kimo ama şuanda mevcut olan arabamızı satmaya calısıyoruz.
  • Bütçe yerindeyse astra classic III Hatchback 1.3 cdti easytronic öneririm. 41bin civarında fiyatı var, araçta yok yok... Opel kalitesi ve inanılmaz yakıtıda cabası.
  • Hyundai ERA iyi seçim olurdu. Ben yeni aldım. Fiyat ve performans olarak değerlendirmeni tavsiye ederim. Hem de dizeli mevcut.

0 KM 30.800 TL . İkinci el 2010 modeli 26.000 e çok temiz bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Bütçe yerindeyse astra classic III Hatchback 1.3 cdti easytronic öneririm. 41bin civarında fiyatı var, araçta yok yok... Opel kalitesi ve inanılmaz yakıtıda cabası.

ben gecen hafta aldim pazarliksiz 37500 tl, bu fitaya bu kalite ve donanim mumkun degil. ekonomi dersen yaktigi belli.
  • Ucuz olsun otomotik olsun deniyor!

Bazı yorumlar garip olmuş :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.