Şimdi Ara

Piyasadaki en güçlü ultrabook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasadaki en güçlü ultrabook hangisi kuzenim için arıyoruzda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-2 ay içinde belli olacak
    asus zenbook infinity
    samsung ativ book 9 plus
    lenovo yoga 2
    sony vaio pro
    acer aspire s7 392
    en uç özelliklere sahip cihazlar ama teknolojileri ve bileşenleri çok yakın özelliklerde nerdeyse.

yinede piyasadaki en iyisi hangisi dersen bir örnek ivy bridge işlemci var ama başyapıttır kendisi
    Lenovo Thinkpad X1 Carbon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 23 Ekim 2013; 23:22:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

1-2 ay içinde belli olacak
    asus zenbook infinity
    samsung ativ book 9 plus
    lenovo yoga 2
    sony vaio pro
    acer aspire s7 392
    en uç özelliklere sahip cihazlar ama teknolojileri ve bileşenleri çok yakın özelliklerde nerdeyse.

asus en iyisi olacak büyük ihtimal. ama çok pahalı olacağı kesin
  • Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    Ben de uzun sure arastirdim bana gore en iyisi sony vaio pro 13. Bu ultrabookta kullanilan trimulinos ekran teknolojisi sayesinde goruntu kalitesi acisindan diger ultrabooklara fark atiyor sony vaio pro 13 ayrica 1 kg 60 gram agirligiyla 13.3 inc ultrabooklarin en hafifi. 1 ay icinde ben de satin alacagim. Fiyati gercek magazlarda 2700 tl idi i5 islemcili ve 128 gb. 256 gblik i7 islemcili modeli ise 3500 tl civarindaydi sanirim. Ben i5 olanini alacagim. İnternet film izleme, fm 2014 oyunu, hafifligi sebebiyle gobek ustu kullanim ile tasima sebepleriyle bunu alicam. Goruntu kalitesine ve hafifligine aşık oldum ben. Ultrabooktan ne beklediginize bagli alacaginiz marka bu pc benim ihtuyaclarimi fazlasiyla karsiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 24 Ekim 2013; 2:08:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus zenbook infinityi arastirdim kesin olmamakla beraber sanirim 1.4 kg. Ultrabook icin agir bence ( sony vaio pro 13 u baz aliyorum) Gercekten de 200-300 gram cok farkettiriyor. Ayriva fiyati 1500 dolar arti kdv ve ozel tuketim vergileriyle en az 3700 tl olur diye dusunuyorum. Yukarda sayilan diger ultrabooklari ise rakip olarak gormuyorum macbook da dahil buna.

• Fm serilerimde bazen onboard ekran kartinda açılmama durumu olabiliyordu eski serilerde buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.

• nohackmove kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Kuzenimde macbook var sorun yok. Bunda da olmaz insallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    piyasadaki en karizmatik telefon ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gigabyte p34g ( geldi diye haberler var ama henüz Türkiye'ye gelmedi ) var. Gigabyte u2442f şu anda var, msi GE40 var ( 2 kg. biraz ağır ama güçlü bir bilgisayar ) .
  • quote:

1-2 ay içinde belli olacak
    asus zenbook infinity
    samsung ativ book 9 plus
    lenovo yoga 2
    sony vaio pro
    acer aspire s7 392

yinede piyasadaki en iyisi hangisi dersen bir örnek ivy bridge işlemci var ama başyapıttır kendisi
    Lenovo Thinkpad X1 Carbon

favorim asus ama ne zaman cikacak belli degil :( bu arada agirligi kesin olarak 1.4 kg olacak ve normal bir agirlik oldugunu dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sereze

Gigabyte p34g ( geldi diye haberler var ama henüz Türkiye'ye gelmedi ) var. Gigabyte u2442f şu anda var, msi GE40 var ( 2 kg. biraz ağır ama güçlü bir bilgisayar ) .

O söylentiler PCDEPO gibi gereksiz siteler sayesinde oluyor. Henüz ellerinde olmayan ürünlerin sayfalarını açıyorlar ve yeni yetmelerin yalan yanlış ürün özellikleri bıraktığı sitelerden ürün bilgisi (Ç)alıyorlar. Sonrada Stok Durumu: Tükendi yazarak milleti kandırıyorlar. Aylarca aynı ürün hatalı ucuzlukta bir fiyatla listeleniyor.

Amaç ise o siteye daha çok tıklama alarak google aramalarında ilk sıralara yerleşmeyi garantilemek.
  • quote:

quote:

Gigabyte p34g ( geldi diye haberler var ama henüz Türkiye'ye gelmedi ) var. Gigabyte u2442f şu anda var, msi GE40 var ( 2 kg. biraz ağır ama güçlü bir bilgisayar ) .

O söylentiler PCDEPO gibi gereksiz siteler sayesinde oluyor. Henüz ellerinde olmayan ürünlerin sayfalarını açıyorlar ve yeni yetmelerin yalan yanlış ürün özellikleri bıraktığı sitelerden ürün bilgisi (Ç)alıyorlar. Sonrada Stok Durumu: Tükendi yazarak milleti kandırıyorlar. Aylarca aynı ürün hatalı ucuzlukta bir fiyatla listeleniyor.

Amaç ise o siteye daha çok tıklama alarak google aramalarında ilk sıralara yerleşmeyi garantilemek.

Pcdepo hakkında söyledikleriniz tamamen doğru, ama p34g'nin geldiğini söyleyen başka haberler de var; Hatta bir sitede fiyat bile vardı ama bulamadım şimdi.

http://www.itnetwork.com.tr/gigabytein-oyun-notebooku-turkiyede/
    http://88.255.182.190/mobimag/tag/gigabyte/

• evet o fiyatta pcdepoya yönlendiriyordur muhtemelen aslında. çünkü başka bi yerde fiyatlı reklam bulamayacaksınız.
  • quote:

Burda fiyatlı

http://88.255.182.190/mobimag/gigabytein-oyun-notebooku-turkiyede/

http://www.amazon.com/Gigabyte-P34G-CF1-14-Inch-Laptop/dp/B00FJ4P5CK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1382736873&sr=8-2&keywords=gigabyte+p34g
    bu fiyata kdv eklediğinde ülkemizdeki satış fiyatı çıkıyor.

yani pcdepo çok düşük bir rakam yazmış. bu cihazı saplantı edenler her hafta en az bir kere pcdepoyu açıp bakacak ürün geldi mi diye.
    verdiğiniz linkteki fiyat ise gigabyte in herhangi bir ülke için yaptığı resmi bir açıklama değil. yani bilgi doğru değil.

• quote:

quote:

Burda fiyatlı

http://www.amazon.com/Gigabyte-P34G-CF1-14-Inch-Laptop/dp/B00FJ4P5CK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1382736873&sr=8-2&keywords=gigabyte+p34g

yani pcdepo çok düşük bir rakam yazmış. bu cihazı saplantı edenler her hafta en az bir kere pcdepoyu açıp bakacak ürün geldi mi diye.
    verdiğiniz linkteki fiyat ise gigabyte in herhangi bir ülke için yaptığı resmi bir açıklama değil. yani bilgi doğru değil.

Peki oyun oyanatabilecek kapasitede ultrabooklar varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

quote:

quote:

Burda fiyatlı

Peki oyun oyanatabilecek kapasitede ultrabooklar varmı

razerblade

• Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    Asus u500vz yada ux51 var hem 4 cekirdek hem de geforce 650m var

• sinnan S kullanıcısına yanıt
    İşlemci gücü çekirdeklere ölçülmez ve bize 650 den üstü lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taklitçi karşıtı -- 28 Ekim 2013; 20:24:12 >
  • Samsung ativ book 9 PLUS

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.