Şimdi Ara

Piyasadaki en duzgun ygs denemesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alip baslayan varsa hangisi iyidir hangisi kotudur bahsetsin biraz. Fem,guvender,fdd klasiklesti zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güvender çok kolay geldi bana. Dem ise zor geldi. Arası neyse öğrenelim takip
  • fem 10 lu ygs var sekizlisi var altılısı var veya bulabiliyorsanız zaman denemeleri alabilirsiniz onuda fem hazırlıyor zaten hepsi iyidir bunların
  • bireyy güzeldi
  • up lama vakti!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastermac

fem 10 lu ygs var sekizlisi var altılısı var veya bulabiliyorsanız zaman denemeleri alabilirsiniz onuda fem hazırlıyor zaten hepsi iyidir bunların

zaman bozdu artık ,biçok kişi bırakıyor yavaş yavaş .valla 2-3 sınav daha böyle kötü sorular gelirse ben de bırakmayı düşünüyorum.bu sene baya bozdu diyor herkes.fem10lu nasıl.zor dediler de .senin tavsiyen ne olur?
  • fem 8 li
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fem 6'lı nasıl, bilen var mı?
  • fem 6,8,10 iyidir 3üde var şimdilik 8i çözüyorum gayet iyi
  • Zaman sanki matematigi kolaylastirip sosyalin ayarini kacirdi dayadi zor sorulari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyim
  • gecen yıl fem 7 li çözüyodum coooook kolaydı alakası yoktu ygs ile bu yıl düzeltmişler mi o hatayı biraz daha yakın mı sorular ygs tarzına?
  • Zaman denemesinin neyini eleştiriyorsunuz anlamadım.Kimse neden eleştirdiğini açıklamamış.Sadece yukarıdaki arkadaş matematiği kolaylaştırıp sosyali zorlaştıyorlar demiş;zaten bu senede öyle değil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatov224

quote:

Orijinalden alıntı: mastermac

fem 10 lu ygs var sekizlisi var altılısı var veya bulabiliyorsanız zaman denemeleri alabilirsiniz onuda fem hazırlıyor zaten hepsi iyidir bunların

zaman bozdu artık ,biçok kişi bırakıyor yavaş yavaş .valla 2-3 sınav daha böyle kötü sorular gelirse ben de bırakmayı düşünüyorum.bu sene baya bozdu diyor herkes.fem10lu nasıl.zor dediler de .senin tavsiyen ne olur?

pardon ama bozup bozmadıgına nerden karar verebiliyorlar 2013 ün sorularını görüyolar mı ? mecbur çözeceksin arkadasım baska sansın varmı zor demiyolar yapamıyoruz demiyolar bozmusmus gecin bunları zor sorular her zaman iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.