Şimdi Ara

Piyano çalmaya başlamak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep istemiştim fakat şimdi için bildiğiniz Piyano aşkıyla yanıyor Bütçem bir türlü yetmedi ailem bir türlü elimden tutmadı tutan gören olmadı
    Fakat kendi harçlığım ile buna başlamak istiyorum

Sorun şu Bu eğitim için harcayacağım ücret ne kadar olacaktır ?
    17 Yaşındayım 6 Ayda nasıl bir düzeye gelebilirim Hızlı öğrenemem fakat çok iyi bir şekilde öğrenirim ve Tuş ezberleme konusunda 3.Sınıfta bilgisayarla Tanıştım 4.Sınıfta Şimdiki hızımla yazmaya başladımki cidden hızlıyımdır
    Bilemiyorum çocukluk hayalim gerçek olacakmı ?
    Çok teşekkürler şimdiden

• Öncelikle piyano için en az bir 1200-1300 gidecek. Sonra kurs için de ayda en az bir 180-190 lira gidecek.
    6 ayda güzel, keyif alacağın parçalar çalabilmeye başlarsın, tabii düzgün çalışırsan ve biraz yeteneğin de varsa.
    Bilgisayar klavyesiyle piyanonun uzaktan yakından alakası yok. Öyle tuş ezberlemek bilmem ne diye bir şey yok piyanoda. Bilgisayar klavyesini çok iyi, hızlı kullanabilmenin piyano çalman üzerinde hiçbir etkisi olmaz, bambaşka şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Öncelikle piyano için en az bir 1200-1300 gidecek. Sonra kurs için de ayda en az bir 180-190 lira gidecek.
    6 ayda güzel, keyif alacağın parçalar çalabilmeye başlarsın, tabii düzgün çalışırsan ve biraz yeteneğin de varsa.
    Bilgisayar klavyesiyle piyanonun uzaktan yakından alakası yok. Öyle tuş ezberlemek bilmem ne diye bir şey yok piyanoda. Bilgisayar klavyesini çok iyi, hızlı kullanabilmenin piyano çalman üzerinde hiçbir etkisi olmaz, bambaşka şeyler.

Hocam zaten söyleme amacım bu değildi fakat Ezber konusunda iyiyim Piyano'da başlarda yardımcı olacağını düşünüyorum direkt Şak diye ezberleyip Chopin çalma gibi bir isteğim yok

• vahocan kullanıcısına yanıt
    Eylül ayında eğer İstanbul'da yaşıyorsan İsmek'in ücretsiz piyano eğitimi veren kurslarının kayıtları başlıyor, onun haricinde piyanoyu para varsa hemen alıp bir şekilde çalışmaya başlayabilirsin, nota okumayı bilmiyorsan internet üzerinden çalışabilirsin.
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    bildiğiniz siteler var mı çalışabileceğimiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemoktay

bildiğiniz siteler var mı çalışabileceğimiz?

Nota okumayı öğrenmek için mi?
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Evet. İnternet üzerinden çalışabilirsinizi yazmışsınız ya. Hem nota okuma olur hem parmak egsersizleri için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başlangıç bateri tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    klasik gitar yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemoktay

Evet. İnternet üzerinden çalışabilirsinizi yazmışsınız ya. Hem nota okuma olur hem parmak egsersizleri için.

Google a nota okuma vs yazınca çeşitli siteler çıkıyor öyle bakılabilir özel bir site bilmiyorum onun haricinde mehmet nemutlu'nun müziğe giriş kitabı alınabilir.Parmak egzersizleri için de czerny op599 ve beyer op101 alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.