Şimdi Ara

Pixel Shader 2.0 [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Sadece tek bir şey sormak istiyorum bir çok kişiden olumlu yanıt aldım işin ustalarıyla konuşayım dedim.. Sizlerde usta kısımsınız

Arkadaşlar benim pixel shader 2.0 olarak gösterme kısacası [kandırma] gibi bir şansım var mı? lütfen böyle programlar varsa söylermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmlszr -- 9 Haziran 2009; 9:34:31 >

• kandırma imkanın yok diye biliyorum mesela radeon 9550 2.0 destekliyordu o kadar araştırmama rağmen driver:paralel lines oynayamamıştım
  • yani hiç şansım yok mu?
  • Shader 2.0'ı GPU desteklemeli'ki işliyebilsin, sen sürücüyle kartı kandramazsın oyunu kandırabilirsin oyun'da Shader 2.0 apilerini kartına yolladığında ya ne olduğu belirsiz (kart bozukmuş gibi) rengarenk görüntüler alırsın yada hiç kıpırdamıyan siyah 1 ekran görürsün.
    Kısacası kandırabiliceğini sanmıyorum.

Edit :
    quote:

Orjinalden alıntı: Cemal_15

yani hiç şansım yok mu?

Malesef hiç 1 şansın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 8 Haziran 2009; 20:00:30 >

• peki sadece oyunu nasıl kandıracağımı söylermisiniz bir deneyeyim.. şu an hiç param yok kart almam mümkün değil belki olur
  • quote:

peki sadece oyunu nasıl kandıracağımı söylermisiniz bir deneyeyim.. şu an hiç param yok kart almam mümkün değil belki olur

kandıramazsın dostum olsaydı ben oynardım yeni sistem kurmazdım
  • quote:

Arkadaşlar ben Sadece tek bir şey sormak istiyorum bir çok kişiden olumlu yanıt aldım

Demişsin.

Bende öyle 1 yöntem olamıycağını söyledim illede 1 yöntem olsa oyunu kandırabilirsin dedim, oyunu kandırmanın nasıl 1 yöntemi olucağını olumlu yanıt aldığın kişiler sana söylesinler, ben oyunu kandırmanın 1 formülü varmı ? böyle 1 şeyle uğraşan olmuşmu ? bilmiyorum fakat kartınn modelini söyle mesela basit 1 şey deniyelim oyunu kandırmak için.

Edit : Yada hiç denemiyelim şimdi düşündümde bana boş 1 iş gibi geldi, çünki basit 1 şekilde halledilir 1 şey olamaz kusura bakma.
    Ama ilk aklıma gelen şey window'a kartını başka 1 model gibi göstermek oldu, systemindeki kartı windows'a sorup algılıyan oyun bu yönde işlem yaptığı için olabilir, ama böyle bile yapsan apileri yine kartına yollıycak ve kartın bu ne diycek hata vericek bende 2.0 yok diicek olmıycak yani basitçe halledilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 8 Haziran 2009; 20:24:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Opengl 1.1 hatası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kızmana gerek yoktu.. tamam onlara sorarım ne demişim işin ustalarına sorayım demişim?? anlayan YOK ama.. madem kızgınca destek vereceksin.. lütfen desteğin sende kalsın tşekkür ederim..
  • Kandırmaktan ziyade (belki kanan oyunlar vardır, kim bilir?), oyunu senin kartının shader model desteğine uyumlu biçimde çalışmaya zorlayabilirsin.

Örneğin, 3D Analyzer isimli yazılım. Bu yazılım sayesinde, SM 1.1'i zorunlu tutan PoP Sands of Time'yi Gf 4MX ile açardık. Sonuç biraz rezil oluyordu gerçi. Ama oynanabiliyordu.

Veya BioShock, SM 3.0'ı zorunlu tutar. Ama oyuna çıkan resmî olmayan bir yamayla SM 2.0 kartlarla da oynanabiliyordu. Elbette, kayıp karşılığında :)

Hani sağlıklı bir yöntem zaten zor. Kalite düşebilir/bazı efektler çıkmayabilir. Ya da kalite düşmez ama kare/sn aşırı düşük olabilir. Yahut ikisi beraber olabilir :)

Sen şimdi elindeki kartın tam modelini söyle. Ardından, ilgili oyunun ismini belirt. Bir yöntem bulunursa yardımcı olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Haziran 2009; 14:52:10 >
  • The Sims 3

Nvidia Ge Force MX 440 128 MB ekran kartı.. ekran kartım kaldırıyor systemrequimentslab sitesinden kontrollerini yaptım tek sorun Pixel Shader 2.0 çok saolun
  • 40 ytl ye 60 ytl ye ne kartlar var urastına deymez 2.el agp

, X1800GTO , XL , 7600gt . 7800gt bu kartları kovala bunlar la daha iyi oyunlarıda oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 10 Haziran 2009; 18:19:58 >
  • ben bir şansımı deneyim
  • http://urun.gittigidiyor.com/Nvidia-8600-GT-Ekran-Karti_W0QQidZZ18210627

Buradaki ekran kartını alsam Pixel Shader 2.0 destekliyormu bu kart

Ama almadan önce vespasianus'un yöntemini öğrenmek istiyorum
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/Nvidia-8600-GT-Ekran-Karti_W0QQidZZ18210627

Buradaki ekran kartını alsam Pixel Shader 2.0 destekliyormu bu kart

Ama almadan önce vespasianus'un yöntemini öğrenmek istiyorum

Bu kart PCI-Express x16 sen agp kartlara bakman lazım

• E-posta'dan cevap vermiştim. Oku istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.