Şimdi Ara

Pivot Ayakkabısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyum 2.04 kilom 110 bana göre bi pivot ayakkabısı lazım 2-3 yıldır sadece jordan ürünlerini kullanıyorum ama nike ın ürünlerini önerdiler.aklımda bir kaç ürün var ama hangisinin rahat olduğunu bilmiyorum.kilom fazla olduğu için tabanı yumuşak ayakkabı lazım tavsiye verirken dayanıklı ve ayak tabanının yumuşak ve rahat olanlarını verirseniz memnun olurum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pivot Ayakkabıları: Basketbolda Üstün Kontrol için Bir Zorunluluk

Basketbolda pivot pozisyonunda oynayanlar için doğru ayakkabıyı seçmek çok önemlidir. Pivot ayakkabıları özel olarak, pivotların sahada üstün kontrol ve denge sağlamalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Pivotlar için Basketbol Ayakkabıları

Pivot ayakları, rakip oyunculara karşı pozisyonlarını korumalıdır, bu nedenle basketbol pivot ayakkabıları sağlam bir yapıya ve kaymaz bir tabana sahip olmalıdır. Ayrıca, hızlı hareketlere ve yön değişikliklerine izin vermek için esnek olmalıdırlar.

En İyi Pivot Ayakkabıları

En iyi pivot ayakkabıları, bireysel ihtiyaçlarına ve oyun stiline bağlı olarak değişecektir. Ancak, tüm pivot ayakkabıları aşağıdaki özellikleri içermelidir:

• Sağlam yapı: Ayak bileğini destekler ve kaymaları önler.
    • Kaymaz taban: Kontrolü ve dengeyi artırır.
    • Esneklik: Hareket kabiliyetini sağlar.
    • Konfor: Pivotlar genellikle maçlarda uzun süre ayakta kaldığından, ayakkabının rahat olması gerekir.

Basketbol Pivot Ayakkabısı Seçimi

Uygun pivot ayakkabısı seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Pozisyon: Pivot ayakkabısı, oyun tarzınıza ve pozisyonunuza uygun olmalıdır.
    • Taban: Kaymaz bir taban, özellikle savunma oynarken çok önemlidir.
    • Ağırlık: Daha hafif ayakkabılar daha hızlı hareket etmenize izin verirken, daha ağır ayakkabılar daha fazla destek sağlar.
    • Konfor: Pivotlar maçlarda uzun süre ayakta kaldığından, rahatlık çok önemlidir.

İster profesyonel bir basketbolcu ister amatör bir oyuncu olun, doğru pivot ayakkabısı oyununuzda önemli bir fark yaratabilir. Yukarıdaki ipuçlarını izleyerek, sahada üstünlük sağlamanıza yardımcı olacak en iyi basketbol pivot ayakkabılarını bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hyperdunk serisi çok uygun.
  • Bi arkadaşımda pivot.1.90 dı hatırladığım kadarıyla kilosuda 110 un üstünde.İlk ayakkabısı adipower howarddı.İkinici ayakkabısıda nike hyperforcer'dı
  • Adipower Howard bence uygun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-Rose1

Bi arkadaşımda pivot.1.90 dı hatırladığım kadarıyla kilosuda 110 un üstünde.İlk ayakkabısı adipower howarddı.İkinici ayakkabısıda nike hyperforcer'dı

hyperforcer pg ayakkabısı :)
  • Kg alabilirsin adidas

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcetinsav

quote:

Bi arkadaşımda pivot.1.90 dı hatırladığım kadarıyla kilosuda 110 un üstünde.İlk ayakkabısı adipower howarddı.İkinici ayakkabısıda nike hyperforcer'dı

Russel Westbrook'un ayakkabısı olunca haliyle pg ayakkabısı Ben sadece aldı demek istedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    halı saha forması
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkcetinsav

quote:

Russel Westbrook'un ayakkabısı olunca haliyle pg ayakkabısı Ben sadece aldı demek istedim

rondonunda ondan

• LeBron 9 al. Tank gibi ayakkabı
  • lebron ve kobe nin ayakkabılarını denemiştim ama rahat olamadım.adipower howard ı bende düşünüyorum ama adidas ayakkabılarına güvenemiyorum kalitesine dayanıklılığına vs. adidas kullanan arkadaşlar varsa bi cavaplayabilir mi?
    birde howardın ts bounce commander ayakkabısınn modeli yıllardır aklımdaki model diyebilrim.
    http://www.freshnessmag.com/2008/12/16/adidas-ts-bounce-commander/
    kg anta giyiyor anta ayakkabılarını bilen var mı (rahatlığını dayanıklılığını vs.) olmadı ondanda sipariş ettirebilirim.

• Boyum 2.02. Kilom oynadığım sıralarda 105-110 kg arasında değişiyordu. Diğer ayakkabıları hiç denemedim ancak tekrar oynayacak olsam yine tek alacağım ayakkabı jordan olurdu.
  • up
  • Yaşım ilerledi ama antreman sonrası kardiyo olarak bol bol basketbol oynuyorum.(Gençliğimde de severek oynardım)Gereğinden fazla ayakkabıya sahibim hatta bu konu saplantı oldu diyebilirim

190 cm 104-105 kg 46.5 giiyorum Adidas da 47.Adidaslar Nike lara göre biraz daha dar olabiliyor.

-Eğer ayağınız geniş bir ayak ise ve rahat zıpladıktan sonra düşünce nispeten yumuşak olsun bilek desteğide iyi olsun diyorsanız (ağrılığıda çok sorn değil ise ) giydiğim en konforlu ayakkabı (Az nefes alır) Ayakkabının dili çok iyi biraz şişkin ama bağları sıkmayı seviyorsanız bundan iyi ayakkabı görmedim: Jordan MELO M8 :http://www.footlocker.com/product/model:167361/sku:69786601/jordan-melo-m8-mens/red/black/ (İstinyepark footlockerda var)

- Eğer çok geniş bir ayak sahibi değil iyi bilek desteği sağlasın ayağımıda 'eldiven' gibi sarsınız derseniz : Biraz sert gibi olsada LeBron 9 (Az nefes alır):http://www.footlocker.com/product/model:166455/sku:69764601/nike-lebron-9-mens/grey/red/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH

- Çok geniş bir ayak değil orta sertlikte&hafiflikte bir ayakkabı arıyorsanız bilek desteği olsun ama çok da sıkmasın daha hareketli bir yapım var derseniz (Az ile orta arasında nefes alır):Jordan Fly Wade 2 http://www.footlocker.com/product/model:177184/sku:14340601/jordan-fly-wade-2-ev-mens/red/black/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH

- Nike Hyperdunk .Gayet yumuşak ve esnek.Bilek desteği iyi hereketi kısıtlamıyor traction gayet iyi.Düşüşte yumuşak bir hissi var sanki zıplamaya en fazla pozitif katkısı olak ayakkabıda bu gibime geliyor.(Kötü havalandırma/nefes alma!) Ayakkabının dili ince bağları fazla sıkıyorsanız biraz can yakabilir.http://www.footlocker.com/product/model:180712/sku:24934400/nike-hyperdunk-mens/navy/red/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH

Son olarak (yeni aldığım ve şu an kullandığım tek AdiDas ürünü) :

- Orta/geniş ayak iyi traction iyi bilek desteği hareket imkanını fazla kısıtlamama vasat nefes alma sert iç taban (Bu taban bazı ayaklarda alışana kadar hafif su toplama yaptırabiliyor ben ömür boyu değiştirme garantili footlocker daki jel tabanlar ile dğeiştirdim 30 TL civarı ek bir maliyet olabilir)Orta ayarda bir dil i var. orta/vasat nefes alma : Adidas D.Rose 773.Açıkcası tipide çok hoşuma gitti.Orta ağırlıkta bir ayakkabı.:http://www.footlocker.com/product/model:181196/sku:248740/adidas-rose-773-mens/black/red/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH

Kişisel tercihim (Hepsi iyidir) : D.Rose773 yada Hyperdunk olurdu.

İstanbul / İStinyepark mağazasında hepsi var (D.Rose geçen hafta gelmemişti yandaki Adidas mağazasında mevcuttu oradan aldım) Eğer FL dan alışveri yapıcaksanız 1 Ekimde ciddi bir inidirim yapacaklar gene (%40 lar civarı oluyor ama 47 den büyük numara az oluyor olanda ilk gün bitebiliyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Yaşım ilerledi ama antreman sonrası kardiyo olarak bol bol basketbol oynuyorum.(Gençliğimde de severek oynardım)Gereğinden fazla ayakkabıya sahibim hatta bu konu saplantı oldu diyebilirim

190 cm 104-105 kg 46.5 giiyorum Adidas da 47.Adidaslar Nike lara göre biraz daha dar olabiliyor.

-Eğer ayağınız geniş bir ayak ise ve rahat zıpladıktan sonra düşünce nispeten yumuşak olsun bilek desteğide iyi olsun diyorsanız (ağrılığıda çok sorn değil ise ) giydiğim en konforlu ayakkabı (Az nefes alır) Ayakkabının dili çok iyi biraz şişkin ama bağları sıkmayı seviyorsanız bundan iyi ayakkabı görmedim: Jordan MELO M8 :http://www.footlocker.com/product/model:167361/sku:69786601/jordan-melo-m8-mens/red/black/ (İstinyepark footlockerda var)

- Eğer çok geniş bir ayak sahibi değil iyi bilek desteği sağlasın ayağımıda 'eldiven' gibi sarsınız derseniz : Biraz sert gibi olsada LeBron 9 (Az nefes alır):http://www.footlocker.com/product/model:166455/sku:69764601/nike-lebron-9-mens/grey/red/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH

- Çok geniş bir ayak değil orta sertlikte&hafiflikte bir ayakkabı arıyorsanız bilek desteği olsun ama çok da sıkmasın daha hareketli bir yapım var derseniz (Az ile orta arasında nefes alır):Jordan Fly Wade 2 http://www.footlocker.com/product/model:177184/sku:14340601/jordan-fly-wade-2-ev-mens/red/black/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH

- Nike Hyperdunk .Gayet yumuşak ve esnek.Bilek desteği iyi hereketi kısıtlamıyor traction gayet iyi.Düşüşte yumuşak bir hissi var sanki zıplamaya en fazla pozitif katkısı olak ayakkabıda bu gibime geliyor.(Kötü havalandırma/nefes alma!) Ayakkabının dili ince bağları fazla sıkıyorsanız biraz can yakabilir.http://www.footlocker.com/product/model:180712/sku:24934400/nike-hyperdunk-mens/navy/red/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH

Son olarak (yeni aldığım ve şu an kullandığım tek AdiDas ürünü) :

- Orta/geniş ayak iyi traction iyi bilek desteği hareket imkanını fazla kısıtlamama vasat nefes alma sert iç taban (Bu taban bazı ayaklarda alışana kadar hafif su toplama yaptırabiliyor ben ömür boyu değiştirme garantili footlocker daki jel tabanlar ile dğeiştirdim 30 TL civarı ek bir maliyet olabilir)Orta ayarda bir dil i var. orta/vasat nefes alma : Adidas D.Rose 773.Açıkcası tipide çok hoşuma gitti.Orta ağırlıkta bir ayakkabı.:http://www.footlocker.com/product/model:181196/sku:248740/adidas-rose-773-mens/black/red/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH

Kişisel tercihim (Hepsi iyidir) : D.Rose773 yada Hyperdunk olurdu.

İstanbul / İStinyepark mağazasında hepsi var (D.Rose geçen hafta gelmemişti yandaki Adidas mağazasında mevcuttu oradan aldım) Eğer FL dan alışveri yapıcaksanız 1 Ekimde ciddi bir inidirim yapacaklar gene (%40 lar civarı oluyor ama 47 den büyük numara az oluyor olanda ilk gün bitebiliyor)

hocam çok iyi anlatmışsınız ama bnm ayaklarıma çok rahat bi ayakkabı lazım kilomdan dolayı antrenmanlardan sonra çok ayak ağrısı çekiyorum onu giderebilmek için yumuşak bi ayakkabı lazım ama harbi yumuşak. zıpladıktan sonra yere yumuşak bi düşüş sağlayan bi aayakkabı lazım. bu seçenekleri düşünürsen eğer çok memnunolurum çünkü ayak ağrım öyle böyle değil.

ben şuan jordan revolution 85 kullanıyorum bu ayakabı nasıl bi ayakkabı sizce? birde jordan melo m8 ile kıyaslarmısınız

• Merhaba,

Kullandığınız ayakkabı hoş ama Melo M8 alırsanız daha rahat edebilirsiniz diye düşünyorum. (Eğer footlockerdan alırsanız ekstra satılan jel tabanlıklardan alın onunla ayakkabının orjinal iç tabanını değiştirin)M8 den daha rahat ve yere düşüşte daha yumuşak olan bir ayakkabı henüz görmedim.Yaklaşık 135-140kg civarı olan bir kaç arkadaşım var onlara da M8 aldık gayet memnunlar.İstanbulda iseniz ve vaktiniz var ise bir Nike mağazasına uğrayıp deneyin derim (ayak numaranız 47 den büyük ise telefon edin zira her yerde büyük numara bulunmayabiliyor)
    Bu arada yaşınız genç ise (20 den küçük) ayak ağrısı çekebilirsiniz kilonuz o kadar fazla değil.Teorim doğru ise yaşınız büyüdüğünde geçer ağrılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.