Şimdi Ara

PisLig TV Rengini Yine Belli Etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

11.01.2013
    Ülkede şike sadece futbol sahalarında gerçekleşmiyor elbette. Aslında şikenin büyüğü, medyanın kirli elleriyle yapılıyor senelerdir.

Ülkede şike sadece futbol sahalarında gerçekleşmiyor elbette. Aslında şikenin büyüğü, medyanın kirli elleriyle yapılıyor senelerdir.

Bir örnek vereceğiz size sadece. Küçüçük bir örnek. Şikeli ligin şikeci yayıncısı Lig TV’nin Trabzonspor’a karşı duruşunu göstermek adına küçük ama önemli bir örnek…

Daha önce duymuş olabilirsiniz: ligtv.com.tr sitesindeki haberlere Trabzonsporlu olduğunu belirterek yazdığı mesajların yayınlanmadığını iddia eden taraftarlarımız olmuştur. İşte bu kez, uygulamalı gösterelim ve bir üyemizin yaptığı testi size iletelim istedik…

“Kimse iyi oyuncusunu vermiyor” haberinin altına 08.01.2013 tarihinde atılan ve hiçbir sakıncalı tarafı olmayan ilk mesaj metni şöyle:

“Bjk iyi yolda gidiyor imreniyorum hatta kriz bjk için bir kazanca dönüştü (Trabzonsporluyum)”

Bu mesaj gönderildikten sonra Ligtv.com.tr’den gelen cevap bu:

İkinci mesaj metni ise şu şekilde revize edilmiş:

“Bjk iyi yolda gidiyor imreniyorum hatta kriz bjk için bir kazanca dönüştü (fenerbahçeliyim)”

Ve işte sonuç:

Şimdi soruyoruz:

Bu utanmazca filtrenin, bu alçakça ayrımcılığın ve bu aşağılık sansürün izahını Lig TV nasıl yapabilir?

Ligtv.com.tr editörlerinin amacı nedir?

“Trabzonsporluyum” sözünden bu kadar mı rahatsız oldunuz?

Siz yok sayınca, yok oluyoruz mu sandınız?

Kucağına düştüğünüz renklerin içinde boğulacaksınız!

Yakanızdayız!

bordomavi.net
    Trabzonsporlular Birliği

• siz de haklısınız abi, konuşcak bi şeyiniz yok. güzel konu, güzel tespit yapılmış, bunu irdelesin bordo mavili camia
  • gs liyim diye de deneseydiniz ya.
  • Bursanin sampiyon oldugu sene son fener macinda Lick Tv spikeri son dk larda fener ataklarinda top bosa cikinca nasil bagiriyordu "KIMSE YOKMU?!" diye. ayni o hesap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı olabilirsiniz ancak saf olmaya da gerek yok girmeyin yazmayın almayın decoderlerini bu kadar basit.
  • ne renkmiş ki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ne renkmiş ki??

Kırmızı beyaz

Sivasspor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ne renkmiş ki??

Kırmızı beyaz

Sivasspor

o zaman sorun yok..ben de fenerle ilgili yazdı sanmıştım konuyu açan arkadaş...daha fazla meşgul etmeyeyim konuyu..
  • Harbiden trabzonluyum lafını fenerliyim yapmışlar aslında şaşırmamak lazım.
  • Ligtv'den şaşırtmayan hareketler. Şansal'ın genel müdür olduğu kurumdan ne beklenir ki?

3 Temmuz sabahı şike operasyonu sabah 7'de başladığında da öğlen 12'de haber vermeye başlamışlardı.
  • rengi belli
  • o kadar çok pislikleri varki bunlar aralarında en mahsunu kalıyor.örnek verirsek volkanın sözüm ona menüsküs ameliyatını tvlerde gösterip cahil taraftarların beyinlerine pis beklentiler sokmak. soyunma odalarındaki olayları yasak olduğu halde birilerinin çıkarlarına göre medyaya dağıtmak,yorumcularının gerçeklerle örtüşmeyecek derecede türk futbolunu büyütmesi ve bu pis ligin normalmiş gibi algılatılması vb.
  • Hadi mail atalım.
  •  PisLig TV Rengini Yine Belli Etti!
  • Fenerbahçe taraftarı gördüğü haksızlığı nasıl kabullenmiyor da dalga konusu yapmaya çalışıyor anlayamıyorum. Adamlara işte fotoğraf veriyoruz, gösteriyoruz hala LigTv'nin ve hakemlerin onları koruduklarını anlamıyorlar ya da anlamamazlıktan geliyorlar. Ayrıca gördüğü haksızlığı söylemeyen, inkar edene de ne denir açıklamak istemiyorum. Bilen bilir. Mesajı alacak olan almıştır..

• quote:

Orijinalden alıntı: nkxx34

Fenerbahçe taraftarı gördüğü haksızlığı nasıl kabullenmiyor da dalga konusu yapmaya çalışıyor anlayamıyorum. Adamlara işte fotoğraf veriyoruz, gösteriyoruz hala LigTv'nin ve hakemlerin onları koruduklarını anlamıyorlar ya da anlamamazlıktan geliyorlar. Ayrıca gördüğü haksızlığı söylemeyen, inkar edene de ne denir açıklamak istemiyorum. Bilen bilir. Mesajı alacak olan almıştır..

Yukarıdaki fotoğrafla hakemlerin koruması arasında nasıl bir bağ kurdun yahu. Sizlerin kafası çok başka çalışıyor
    Ayrıca yorumunun sonuna parantez içinde ( trabzonsporluyum ) yazmanın da mantığını çözebilmiş değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: küÇÜK ADAM

quote:

Fenerbahçe taraftarı gördüğü haksızlığı nasıl kabullenmiyor da dalga konusu yapmaya çalışıyor anlayamıyorum. Adamlara işte fotoğraf veriyoruz, gösteriyoruz hala LigTv'nin ve hakemlerin onları koruduklarını anlamıyorlar ya da anlamamazlıktan geliyorlar. Ayrıca gördüğü haksızlığı söylemeyen, inkar edene de ne denir açıklamak istemiyorum. Bilen bilir. Mesajı alacak olan almıştır..

Yukarıdaki fotoğrafla hakemlerin koruması arasında nasıl bir bağ kurdun yahu. Sizlerin kafası çok başka çalışıyor
    Ayrıca yorumunun sonuna parantez içinde ( trabzonsporluyum ) yazmanın da mantığını çözebilmiş değilim.

Ben genel olarak konuştum o yüzden hakemleride kattım işin içine

• quote:

quote:

quote:

Peki şöyle sorayım neden genel konuşuyorsun ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki şöyle sorayım neden genel konuşuyorsun ?

Hocam konumuz belli. O fotoğrafları gözleriniz görmüyormu ? Aynı müsamaa size hakemler tarafından da gösteriliyor. Fotoğraf var orda hala inkar ediyorsunuz, küçümsemeye çalışıyorsunuz. Deli olmamak elde değil

• Yine doluşmuş Fenerbahçeli arkadaşlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.