Şimdi Ara

PİSİCİK GELDİİ :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kedileri severimde cok nankor yaww yedir yedir sonra kicini donsun kuyruk sallasin gitsin.. besle kargayi oysun gozunu gibi bise. bence sen kopek al alman kurdu mesela otur dedinmi oturur kalk dedinmi kalkar kos dedinmi kosar kediye otur de seni tirmalar haa o yuzden kopek al yada o cok buyuk deresen gonzales al bazilari fare diyo ama alakasi yok gonzales alirsan bide kedi al ama bana kalirsa kopek al yada bosver bise alma yada sen bilirsin yada kedi al yada bence kopek al evet kopek al alman kurdu olsun yada sibirya kurdu ama o da cok beyaz gozleri seytan gibi sen alman kurdu al son sozum budur

• quote:

Orjinalden alıntı: djnone

kedileri severimde cok nankor yaww yedir yedir sonra kicini donsun kuyruk sallasin gitsin.. besle kargayi oysun gozunu gibi bise. bence sen kopek al alman kurdu mesela otur dedinmi oturur kalk dedinmi kalkar kos dedinmi kosar kediye otur de seni tirmalar haa o yuzden kopek al yada o cok buyuk deresen gonzales al bazilari fare diyo ama alakasi yok gonzales alirsan bide kedi al ama bana kalirsa kopek al yada bosver bise alma yada sen bilirsin yada kedi al yada bence kopek al evet kopek al alman kurdu olsun yada sibirya kurdu ama o da cok beyaz gozleri seytan gibi sen alman kurdu al son sozum budur

bazılarına göre nankörlük bazılarına göre asalet..
    evet köpekler çok sadık hayvanlardır ancak bu sadakat mi yoksa yalakalık mı tartışılır yemegini kim verirse kuyrugunu bacaklarının arasına alıp ona boyun eger bana göre çıkarcı bi hayvandır.
    ancak kedi öyle degil dir asil bir yapısı vardır sahibini pek takmaz. sanki kendine ait bir dünyada yaşar. tabi bunlar tamamen bakış acısıyla ilgili
    son olarak evde kedi mi köpek mi tercih edersin deseler köpek derim tabiki

• quote:

Orjinalden alıntı: mOnstEr.ay

quote:

Orjinalden alıntı: kboy

iran kedileri guzel oluyorda pahali..400 500 den basliyor sanirsam fiyatlari

Yan komşumuzda bayağı bi kedi var ona da 2 tane gelmiş 1 ini biz aldık beleş tabi.

Edit : aynı yazı.

ben iranliyim hic iran kedim olmadi.....sokak kedilerini sevdik sevildik..oyle gecti yillarimiz

• quote:

Bak ben sokaktan bir kedi aldım sonra yine bi çocuğuun bakamadığı kediyi eve aldım ürediler bi ara evimde 13 kedi vardı sonra azaldı 7 oldu derken anneler büyükler gitti kaldı 3 yavru şimdi yan komşumuzdan aldığımız 4 aylık iran kedisi var çok güzel bir kedi ama ne yazıkki doğuştan sağır + doğuştan görmüyor diye biliyoduk ama hafif görüyor bizi mesela eve girince koşturuyo bana acıktığında yanıma geliyor hissederek yada hafif görerek bakın bir kaç resmi ;

Çok tatlı gözleri küçük :)
     PİSİCİK GELDİİ :)

Konu açıcaktım ayrı buraya yazmak istedim.

öyle kedi bulsam cana kurban maşallah çok güzel bi kedi.. hala kedi arayışı içerisindeyim cumartesi günü belli olacak sonuç

yorum yazan herkese teşekkürler

• bencede sokaktan yavru bir kedi al sevaba gir
  • quote:

Bak ben sokaktan bir kedi aldım sonra yine bi çocuğuun bakamadığı kediyi eve aldım ürediler bi ara evimde 13 kedi vardı sonra azaldı 7 oldu derken anneler büyükler gitti kaldı 3 yavru şimdi yan komşumuzdan aldığımız 4 aylık iran kedisi var çok güzel bir kedi ama ne yazıkki doğuştan sağır + doğuştan görmüyor diye biliyoduk ama hafif görüyor bizi mesela eve girince koşturuyo bana acıktığında yanıma geliyor hissederek yada hafif görerek bakın bir kaç resmi ;

Çok tatlı gözleri küçük :)

Konu açıcaktım ayrı buraya yazmak istedim.

arkadaşım düyük ihtimalle görmüyordur kedilerin köpeklere göre hisleri daha kuvvetli evin şeklini değiştirmemeye çalışın

• sokakdan
  • Sokaklar yavru kedi dolu.Seç beğen birini al.Ayrıca bakmaktan sıkılırsan yeniden sokağa bırakırsın.Alışık olduğu için sorun çıkmaz.Evde yetişmiş kediler sokağa bırakıldığında çabuk ölüyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyber_zannx

eğer illa ki para ile kedi alacaksan bence burmilla alma. norwegian forest al derim.

norvwegian forest

http://www.evcilkediler.com/kedi-irklari/norwegian-forest

norveç Orman Kedisi benim favorim kendi kedim çok benziyor buna

• quote:

Orjinalden alıntı: melo_15

quote:

Orjinalden alıntı: tyber_zannx

eğer illa ki para ile kedi alacaksan bence burmilla alma. norwegian forest al derim.

norvwegian forest

http://www.evcilkediler.com/kedi-irklari/norwegian-forest

norveç Orman Kedisi benim favorim kendi kedim çok benziyor buna

orman kedisimidir anlamamda gözlere bak ne kadar masum bakıyo çok tatlı laa

• evet çok tatlı ama bi pirelendimi vay halinize
  • Arkadaşım eminimki düşünmüşsündür ama birdaha hatırlatmakta fayda var. Kedin hastalanıcaklardırs. isal - kanlı isal vs gibi hastalıkları olucaktır (umarım olmaz) masrafları ve bakım zorluklarınıda isin icine katmıssındır.
  • bakırköyde bi ton pet shop var oralarda bulursun istediğini olmadı sokaktan yakala yıka tamam işte
  • sokak kedisi al sevaptır beslersin. hatta istanbul fatih camiinde bir dolu yavru var istedigini al götür senin olsungüzelce bi yıka diyecem ama sıcak suyla yıka sonra fon makinesi ile kurut kaynar su olmasin ha sonrada sobanin yanina koy sizin eve abone olur.
  • avcılarda hayvan barınağı varmış. hemde oradaki kedilere aşı falan yapıyolarmış bedava. 1 sene sonra aşı yaptırmam gerekecek. oraya bir bakayım kedi bulursam güzel bitane buraya kesin koyarım

ziraat bankasının 10m arkasında diyen arkadaş orası baya gelişmiş bi veterinermiş. amelyat falan yapıyolarmış
  •  PİSİCİK GELDİİ :)

size bir tane talabani verelim..
  • @BrightDaggers
    abi kedı yı alınca ss cekıp koyda bızde goreLım merak ettım nası bısı alcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pk

@BrightDaggers
    abi kedı yı alınca ss cekıp koyda bızde goreLım merak ettım nası bısı alcan

merak etme kesin koycam
  • kediler çok nankör yaf ama bence köpeklerden daha tatlı oluyurlar
  • şu kedilere kim nankör demiş anlamıyorum en sadık hayvanlardan kedi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.