Şimdi Ara

PİSİCİK GELDİİ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

işte bu pisicik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 28 Ekim 2007; 20:58:03 >

• haydi kedi sevenler ne olur yardımcı olun kedi kedi diye yanıyorum burada
  • çok güzel bir pisicik ama istanbullu değilim hiç te anlamam o işlerden
  • kediden asalet akıyor bazı yavru resimlerini gördüm tıpkı bunun gibi hepsi birbirine çok benziyor
  • Eminönün de bulursun, çok sayıda dükkan var,
  • yatmadan önce son up...
  • yorum yazanlara teşekkürler eminonüne gitmek lazım yarına gidebilirsem inşallah çok güzel olacak.. fiyat konusunda bilgisi olan çıksa bide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrightDaggers

yorum yazanlara teşekkürler eminonüne gitmek lazım yarına gidebilirsem inşallah çok güzel olacak.. fiyat konusunda bilgisi olan çıksa bide

Eminönüne git, fiyatlar en uygun orada, bu işin merkezidir, almakta acele etme biraz gez ve araştır,
  • kimse yanlış anlamasın da bunun sokaktaki kedilerden ne farkı var acaba. bence sokaktan bir kedi al, sevaptır
  • eminönünden alma derim çoğu hayvan hastalıklı oluyor. Bir veteriner hekimden alman daha sağlıklı onların genelde bağlantıları oluyor... bildiğim büyük bir petshop mecidiyeköy profilonun orda var...
  • lan bildiğimiz yeeğine zehir attıgımız sokak kedisi bu ne aseleti yaw git allasen ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

eminönünden alma derim çoğu hayvan hastalıklı oluyor. Bir veteriner hekimden alman daha sağlıklı onların genelde bağlantıları oluyor... bildiğim büyük bir petshop mecidiyeköy profilonun orda var...

köpek olsa bende alma derdim ama kediye bişe olmaz :)
  • Sokaktan al sevap işle hem onlarda çok tatlı oluyor hem tatlı hem sakin. elde yetişmiş bir kedi piskopat olabiliyor. sağını solunu çiziyor sevdirtmiyor yemek seçiyor. En iyisi sokak kedisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Sokaktan al sevap işle hem onlarda çok tatlı oluyor hem tatlı hem sakin. elde yetişmiş bir kedi piskopat olabiliyor. sağını solunu çiziyor sevdirtmiyor yemek seçiyor. En iyisi sokak kedisi.

bence de ben kedimi sokakta buldum çöp konterner ında geziniyordu ama bu kediden daha güzel daha tüylü oldu , sokaktan al derim parayla hayvan almak bana kötü geliyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Sokaktan al sevap işle hem onlarda çok tatlı oluyor hem tatlı hem sakin. elde yetişmiş bir kedi piskopat olabiliyor. sağını solunu çiziyor sevdirtmiyor yemek seçiyor. En iyisi sokak kedisi.

koptum yahuuu..
  • Pet Shopdan Alacan
  • sokatan bi yavru kap besle

ne para verecen
  • Duydun Mu Beni
  • napcan kediyi kıl döküyolar ıyy fare al daha iyi
  • sokaktan kedi buldumda 5 aylık temiz bişey. 5 ay çok geç değilmi?

yazanlara çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.