Şimdi Ara

pis7li ve batak bilenler bi yardım ediniz...!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pis7li ve batakı son 1 haftada öğrendim ve oynamaya basladım ama bazı püf noktalarıda bilmek istiyorum açıkçası..bi kaç sorum var...
    1-batakta ihaleyi kazandığmızda kozu neye göre seçmeliyiz..?(bişey dikkatimi çekti bn sinek a atmama rağmen biri koz olan karo 2 attı ve kazandı bu nasıl oldu?)
    2-pis 7lide vale attığımızda oyun gidsişatını değiştiriyoruz ya hani..kupa karo maça veya sinek neye göre bunu yapmalıyız
    3-elimizi nasıl devam ettirelim mesela ortaya karo atmak lazım 2 karomu yoksa 10 karomu atmalıyım yani yüksekmi alçakmı atmalıyım

arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim
    ve önerebileceğiniz zevkli kağıt oyunlarını yazarsanız sevinirim...

• 1)Elinde adamın sinek yoktur ve koz atmıştır o zaman koz>sinek olur. Kozu elindeki fazla karta göre belirleyeceksin. Yani atıyorum 1 tane sinek papaz var 5-6 tane karo var. O zaman koz karo deyip sinek çıktırcaksın adamlara. 2. el döndüğünde sende sinek olmayacağı için vuracaksın orda kozu.
    2)Bunu 2 şeye göre yaparsın. Ya sende az kart kalmıştır kendi kartına göre yaparsın. Yani sende sinek varsa sineğe dönüştürürsün. Yada karşıdaki adamda sinek olmadığını biliyosundur. O bitmesin diye sineğe çevirirsin.
    3)Duruma göre değişir bu. Benim genel taktiğim aksi durum oluşmazsa koz çıkarmaktır adama. Ama sende az koz varsa aksi durum olur tabi
  • 1-Elinde hangi karttan çoksa kozu ondan seçmelisin koz her zaman kazanır.
    2-bilmiyorum
    3-Hangi oyuna göre
    bataksa eğer 10 en yüksekse ve koz yoksa 10'u değilse 2yi atman lazım
  • 3.soru pis 7li için arkadaşlar...
  • peki 1.soru ile alakalı bişey daha soracağım.mesela adam sinek as attı ve bende de sinek yok mecbur koz atıcam karo 2 attım mesela ve kartları aldım tamam orayı anladım.peki bende sinek olsaydı ve sineğim yok diye gidip ortadaki kartları almak için direk koz atsam nolur:) ???
  • Öbürsü el sinek atınca biri çakarsa durumu el gider. Çakmazlarsa hileye girer.
  • o zmn ben öle yapim...:):):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir oyun bulmama yardım et
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öyle yaparsan oyunu bilenlerle de oynuyorsan masadan atılma sebebin
  • :):):)
  • arkadaşlar bide 3.srumu cevaplarsanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsuer

1-Elinde hangi karttan çoksa kozu ondan seçmelisin koz her zaman kazanır.

2-bilmiyorum
    3-Hangi oyuna göre
    bataksa eğer 10 en yüksekse ve koz yoksa 10'u değilse 2yi atman lazım

Dostum bunun doğrusu elinde hangi kartın en büyüklerinden en çok varsa onu seçmelisin. As papaz kız jigolo onlu başkasında olduktan gerisi sende olsa noolcak

Pis7li kolay oyundur öyle kasmaya gerek yoktur. Eğlencesine oynarsın. Elindeki büyükleri bitirmeye çalış. Eğer jigolo atcaksan genelde kendi elindeki büyüklere göre atarsın. Ama adam teklemiştir o zaman onun elinde olamayacağını düşündüğüne çevirceksin eli. Eğer senden sonraysa sırası elinde onlu varsa onlu at eli geri çevir.

• saolun beyler anladım herşeyi.. koz seçme olayında tim robbinsin dediği daha mantıklı he bu arada dün dehşetin nefesini izledim her neyse:):)
    bi sorum daha var bu 10 atarak atış yönünü tersine çevirme olayı ne bunu rastgele 10 atıp kullanmalıyımıyım yoksa işin taktiği püf oktası nedir???
  • pis7li sağda solda yanlış biliniyor araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

pis7li sağda solda yanlış biliniyor araştırmak lazım.

Orjinal pis7li nasıl bilmiyorum. Bizim oynadığımız oyunda onlu attığımızda oyun yönü tersine dönüyor. Bir de son zamanlar da şöyle bir kural çıkardılar as atınca oyun karşındakine geçiyor.

Ben bu oyunları bilmiyordum arkadaşlardan öğrendim. Onlarda iyi biliyorlar kart oyunları. Batak, king falan ustalar zaten de pis7liyi makarasına eğlencesine oynuyoruz genelde. O kadar kural kasmaya gerek yok.

Bu arada başka ne oyun var demişsin eğlenceli falan. Poker var dostum. Fena sarar oynaması.
  • saol ark... pokeride bilmiyorum onuda öğrenmeye çalışayımda yeni sorularla çıkarım karşınıza...:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.