Şimdi Ara

Piri Reis Üniversitesi Endüstri Müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piri Reis Üniversitesi Endüstri Mühüendisliği yeni açılıyor yazacaklar varmı üniversitede okuyanlar varmıdır?

üniversite tuzlada orada yurtta kalma imkanım var sizce yazmalımıyım yoksa 1 sene daha hazırlanmalımıyım 86bindeyim tam burslu yazmayı dusunuyorum. 1 sene daha kalsam 40 bine çeksem nereye girebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GilbertoRodriguez -- 25 Temmuz 2016; 21:32:54 >

• hocam yuzlada villaya bile çıkılır çok uygun
  • Erselow kullanıcısına yanıt
    ünide bölüm yeni açılıyor ama bundan tereddüt etmelimiyim
  • Bende araştırırken denk geldim. Endüstri, Makina veya EE yazabilirim aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

ünide bölüm yeni açılıyor ama bundan tereddüt etmelimiyim

Bende pru da yonetım bılısım sıstemlerı ıstıyorum 2 gun once gıttım bır ogrencıyle konustum kampüste oda ekonomi ve finans okuyormuş aynı kaygıyı orda dile getirdim oda bana benım bolumumde o yıl ılk acılmıştı dedı ama üniversitemiz ilk açılan bölümlere aşırı önem veriyor dedi
  • barancndogan B kullanıcısına yanıt
    hocam sıralaman kaç bende orayı yazmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faryotitm -- 25 Temmuz 2016; 23:11:34 >
  • faryotitm F kullanıcısına yanıt
    86k tam burslu yazicam bide yuzde 75

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • barancndogan B kullanıcısına yanıt
    git diyosunuz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

git diyosunuz yani

Bende orda olucam bu sene nasip olursa hazırlıkta görüşürüz dostum

• Bende bu universiteyi düşünüyorum. Dün forumdan bir arkadaşla tanıtım seminerine katıldık Uluslararası Lojistik ve taşımacılık için :) ben olumsuz bir yanını göremedim. Büyük ihtimal gideceğim.

Kesin karar verirseniz tercihler açıklanınca whatsapp hazırlık grubu kuralım okul zamanı yabancılık çekmeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 26 Temmuz 2016; 13:08:13 >
  • Tanitim gunleri ve piri reiste okuyan srksdadimdan yola cikarak sunu soyleyebilirim

Piri reis aslinda denizcilik uzerine kurulmus bi uni. Oyle muhendisliklerle pek alakasi yok.Ama diploma odakli adaylara kucak acan biryer.

2.si pendik,kurtkoy taraflarinda oturmuyorsaniz nerden gelirsen gel tuzla uzak biryer

3.su okulda denizcilikte okuyanlar digerlerini hor goruyor.kendilerini okulun sahibiymis gibi gosteriyorlar ve hic kiz yokmus beyler.

Benim aldigin duyumlar bu yonde.
    Elbette tanitim gunlerinnde kotu birsey aktarmiyicaklar ne diyicekti biz kotu bir uni. Yiz git karsida yeditepe var oraya bak mi diyicekti? :D

• Bende 96bindeyim yazarim bakalim tam burslusunu

• quote:

Orijinalden alıntı: FNA97

Tanitim gunleri ve piri reiste okuyan srksdadimdan yola cikarak sunu soyleyebilirim

Piri reis aslinda denizcilik uzerine kurulmus bi uni. Oyle muhendisliklerle pek alakasi yok.Ama diploma odakli adaylara kucak acan biryer.

2.si pendik,kurtkoy taraflarinda oturmuyorsaniz nerden gelirsen gel tuzla uzak biryer

3.su okulda denizcilikte okuyanlar digerlerini hor goruyor.kendilerini okulun sahibiymis gibi gosteriyorlar ve hic kiz yokmus beyler.

Benim aldigin duyumlar bu yonde.
    Elbette tanitim gunlerinnde kotu birsey aktarmiyicaklar ne diyicekti biz kotu bir uni. Yiz git karsida yeditepe var oraya bak mi diyicekti? :D

Mühendislik tanıtımını dinlemedim ama örnek vermek gerekirse Uluslararası lojistik bölümünü anlatırken dünyadaki lojistiğin %80'inin gemi aracılığı ile yapıldığını söyledi (Hem iibf tanıtımında hem denizcilik fakültesi tanıtımında). Bu bakımdan denizcilik üzerine kurulmuş bir üniversite olması önemli değil diyemeyiz bence uluslararası lojistik için. Staj konularında da yardımcı oluyorlarmış. Ben şehir dışında yaşadığım için pek yorum yapamayacağım ama 1 günlük tecrübeme dayanarak gerçekten merkezden uzakta.
    Denizcilik okuyanlar derken Denizcilik fakültesinden bahsediyorsn herhalde. Yoksa TM bölümündeki denizcilik işletmeleri okuyan birinin böyle havalara girceğini sanmam . Diğerleri girebilir önemli değil benim için . Eğitimime bakarım. Dil ve iş olanakları bakımından çok hoşuma gitti.
    Kız konusu da önemli değil benim için
    Tanıtım gününde şimdi tam hatırlayamadım ama kötü birkaç yönünü saymıştı bölüm veya üniversitenin (çokta önemli bir şey değildi)

Yanlışım varsa düzelt hocam benim fikirlerim bunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 26 Temmuz 2016; 14:08:31 >

• ya mühendislik için kararsız kaldım
  • Hocam bende orayı düşünüyorum sıralama nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: faryotitm

Hocam bende orayı düşünüyorum sıralama nedir

Benim sıralamayı sordun sanırım. Tm1 143k
  • Hocam piri reis üniversitesi sıralaması çok daha düşük istanbul Üniversitesi ticareti düşünebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: faryotitm

Hocam piri reis üniversitesi sıralaması çok daha düşük istanbul Üniversitesi ticareti düşünebilirsin

İstanbul ticaret'in kaliteli olduğunu düşünmüyorum hocam. Ayrıca geçen sene bu bölüme 1. sıradan giren kişinin sıralaması 83k civarıydı yanlış hatırlamıyorsam
  • hajraturan05 H kullanıcısına yanıt
    mezuma kalma durumunuz varmi

• Malesef hocam gitmek zorundayım yalova endüstri ora olmazsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.