arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim resimdede belirttim.
arkadaşlar bu modemden aldım bugün ama güvenlik şifresi atama yerine bilmeden bir şifre atadım hatırlamıyorum ne olduğunu bunu sıfırlamanın yolu yok mudur. modemi resetledim ama modeme girmek istedğimde aynı sayfa geliyor güvenlik şifresini soruyor. modem pirelli drg a125g ttkom verdiği modem. bu sorunu nasıl halledebilirim.?
quote:
Orijinalden alıntı: byusn
arkadaşlar bu modemden aldım bugün ama güvenlik şifresi atama yerine bilmeden bir şifre atadım hatırlamıyorum ne olduğunu bunu sıfırlamanın yolu yok mudur. modemi resetledim ama modeme girmek istedğimde aynı sayfa geliyor güvenlik şifresini soruyor. modem pirelli drg a125g ttkom verdiği modem. bu sorunu nasıl halledebilirim.?
ttnet müşteri hizmetlerini ara biz sorunu öyle çözdük..
aynı sorun bendede var yardım edebilcek kimse yokmu?
hızlı iki yolu var aslınd - ağ bağlantılarını görüntüle - kablosuz ağları yönet hangi ağda sorun yaşıyorsanız kaldır diyebilirsiniz burda kaldırdığınızda şifreyi tekrar ister ve sorun ortadan kalkmış olur yada -ağın özelliklerini biliyorsanız , sorun yaşadığını ağın üzerinde sağ tuş ile özellikleri açıp burdan güvenlik sekmesini tıklayıp şifreleme wpa psk ise mesela tkip seçip doğru şifreyi yazıp sorunu giderirsiniz tekrar bu şekilde sorun yaşayan olursa diye belirtiyorum. bu modemden kaynaklanan bir sorun değildir