Bildirim
ZyXel p2812 Modem Hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güncel. -
Bu modem ayar gırısı ıcın sıfresı nedır acaba? admin 1234 denedim olmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: hmztly
İyi forumlar arkadaşlar. bu ilanda göreceğiniz modemi kullanıyorum ancak evin bir bölümünde sinyal alamıyorum. Basit bir modem alıp kapsama alanını genişletmek istiyorum ama bunu hangi ürünle ve nasıl yapabilirim?
ZyXEL NBG-416N Access point alırsan sinyal seviyeni arttırabilirsin, nbg 416n kablosuz gelen sinyalleri kablosuz alarak sinyal seviyeni arttıracaktır ürünün fiyat vatanbilgisayarda kdv dahil 83 tl .
http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-nbg-416n-nbg-416n-150mbps-kablosuz-access-pointrouteruniversal-repeater/productdetails.aspx?I_ID=59652
-
quote:
Orijinalden alıntı: akirawi
Bu modem ayar gırısı ıcın sıfresı nedır acaba? admin 1234 denedim olmadı.
modem yalnızca ttnet kampanyasıyla verildiği için şifresi ttnet tir. -
quote:
Orijinalden alıntı: scandelos
quote:
Orijinalden alıntı: hmztly
İyi forumlar arkadaşlar. bu ilanda göreceğiniz modemi kullanıyorum ancak evin bir bölümünde sinyal alamıyorum. Basit bir modem alıp kapsama alanını genişletmek istiyorum ama bunu hangi ürünle ve nasıl yapabilirim?
ZyXEL NBG-416N Access point alırsan sinyal seviyeni arttırabilirsin, nbg 416n kablosuz gelen sinyalleri kablosuz alarak sinyal seviyeni arttıracaktır ürünün fiyat vatanbilgisayarda kdv dahil 83 tl .
http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-nbg-416n-nbg-416n-150mbps-kablosuz-access-pointrouteruniversal-repeater/productdetails.aspx?I_ID=59652
Çok teşekkür ederim. Bunu deneyeceğim önümüzdeki günlerde. Peki bunu daha sonra modem olarak kullanabilecek miyim gerektiği zaman? Yoksa yalnızca repeater olarak mı kullanılan bir ürün?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberyeniceri -- 6 Temmuz 2012; 12:54:32 >
-
user 1234 şeklinde modem arayüzüne giriş yapılabiliyor. Ancak yönetici yetkilerine sahip olup olmadığı konusunda net bilgim yok. Deneyip ona göre dönüş yapabilirsiniz tekrar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X