Şimdi Ara

ZyXel p2812 Modem Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar. bu ilanda göreceğiniz modemi kullanıyorum ancak evin bir bölümünde sinyal alamıyorum. Basit bir modem alıp kapsama alanını genişletmek istiyorum ama bunu hangi ürünle ve nasıl yapabilirim?

• Güncel.
  • Bu modem ayar gırısı ıcın sıfresı nedır acaba? admin 1234 denedim olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmztly

İyi forumlar arkadaşlar. bu ilanda göreceğiniz modemi kullanıyorum ancak evin bir bölümünde sinyal alamıyorum. Basit bir modem alıp kapsama alanını genişletmek istiyorum ama bunu hangi ürünle ve nasıl yapabilirim?

ZyXEL NBG-416N Access point alırsan sinyal seviyeni arttırabilirsin, nbg 416n kablosuz gelen sinyalleri kablosuz alarak sinyal seviyeni arttıracaktır ürünün fiyat vatanbilgisayarda kdv dahil 83 tl .

http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-nbg-416n-nbg-416n-150mbps-kablosuz-access-pointrouteruniversal-repeater/productdetails.aspx?I_ID=59652

• quote:

Orijinalden alıntı: akirawi

Bu modem ayar gırısı ıcın sıfresı nedır acaba? admin 1234 denedim olmadı.

modem yalnızca ttnet kampanyasıyla verildiği için şifresi ttnet tir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandelos

quote:

Orijinalden alıntı: hmztly

İyi forumlar arkadaşlar. bu ilanda göreceğiniz modemi kullanıyorum ancak evin bir bölümünde sinyal alamıyorum. Basit bir modem alıp kapsama alanını genişletmek istiyorum ama bunu hangi ürünle ve nasıl yapabilirim?

ZyXEL NBG-416N Access point alırsan sinyal seviyeni arttırabilirsin, nbg 416n kablosuz gelen sinyalleri kablosuz alarak sinyal seviyeni arttıracaktır ürünün fiyat vatanbilgisayarda kdv dahil 83 tl .

http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-nbg-416n-nbg-416n-150mbps-kablosuz-access-pointrouteruniversal-repeater/productdetails.aspx?I_ID=59652

Çok teşekkür ederim. Bunu deneyeceğim önümüzdeki günlerde. Peki bunu daha sonra modem olarak kullanabilecek miyim gerektiği zaman? Yoksa yalnızca repeater olarak mı kullanılan bir ürün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberyeniceri -- 6 Temmuz 2012; 12:54:32 >

• user 1234 şeklinde modem arayüzüne giriş yapılabiliyor. Ancak yönetici yetkilerine sahip olup olmadığı konusunda net bilgim yok. Deneyip ona göre dönüş yapabilirsiniz tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zyxel Vmg3312-b10b hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.