Şimdi Ara

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
12.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keira Knightley 4. filmde oynamıyacakmış. benim için iyi bir haber.
  • süper haber bu sevindim

• Bence biraz abarttılar.Ama çıkarsa da izlerim.

Orjinalden alıntı: juna1986

Keira Knightley 4. filmde oynamıyacakmış. benim için iyi bir haber.

Johnny Depp oynasında kim oynamazsa oynamasın
    6 kez nba şampiyonluğu(chicago bulls), olimpiyat altın madalyası(2 kez), nba normal sezon mvp(1987-88, 1990-91, 1991-92, 1995-96, 1997-98), nba finalleri mvp(1990-91, 1991-92, 1992-93, 1995-96, 1996-97, 1997-98), nba yılın en iyi savunma oyuncusu(1987-88), nba yılın çaylağı ödülü(1984-85), nba all-star smaç şampiyonu(1987, 1988), 14 kere all-star, kariyer sayı ortalaması(normal sezonda 30.1, play-off'larda 33.4), 10 sezon nba'de sayı kralı olma, bir play-off maçında 63 sayı atma başarısı...
  • Güzel filmlerdi 1-2-3 . Ama 4.sünden pek umutlu değilim
  • Ben kaliteli olan seri filmlerin devamından yanayım tabi saçmalamadıkları sürece istedikleri kadar çeksinler şahsen hepsini izlerim hatta dizi olarak yapsınlar onuda izlerim mesela son durak serisi dizi olarak çekilse süper olur

''Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim.''
    (El Gazali)
  • Ben hepsini zevkle izledim ve 4.filmide zevkle izliyeceğime inanıyorum

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
  • Sabırsızlıkla bekliyorum

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • bu seriyi izlemediyseniz ya da sadece vakit öldürülecek bir film olarak izlemeyi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz.Karayip korsanları serisi tüm dünyada geniş yankılar uyandıran ve milyonlarca hasılat elde etmiş bir film.Tabi sizin hoşunuza gitmemiş olabilir.Bundan önceki mesajlarda Keira Knightley'in gitmesi ile ilgili bir mesaj okudum.Hepsinin yine filmde kalmasını isterim çünkü onlar birbirini tamamlıyor.Seriye gelince 1.film tamamen korsanların fantastik yaşantısını yansıtmak için yapılmış çok fazla efekt kullanılmayan bir filmdi.Bu filmden sonra devamı gelmeyebilirdi ancak o zaman fantastik bi film olarak kalırdı.2.filmde ise yepyeni bir konuyla başlandı ve burda Elizabeth ve Will 'in aşkı da devreye girdi.bu ilk filme göre daha güzeldi.Son film ise muhteşemdi.Burda hem efektler,hem olayın kurgusu hem de önceki 2 filmde yaşanan olayların birleştirilmesi tam anlamıyla mükemmeldi.Çekilen 4.filme gelecek olursak bunun diğer filmlerden bağımsız olduğu sadece jack üzerine kurulu bir film olduğu anlaşılıyor.Bana göre jack'in olması da iyi fakat Keira ve Orlondo'nun Jack'i tamamlamasından dolayı 4.filmde onlarla birlikte olabilirdi ya da seri tadında bırakılabilirdi

• quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

Bence biraz abarttılar.Ama çıkarsa da izlerim.

aynen

Düşünmekten Utanmıyorsan , Söylemektende Utanma ...
  • Ben üçünü de beğendim, dördüncüsünü de dört gözle bekliyorum.

may the force be with you

nacizane yazı yazdığımız blog
    iltekin,eray,efe

Korku öfkeye; öfke nefrete; nefret ise acıya yol açar.
  • _____________________________
  • Gelsin ya güzel filmlere ihtiyacımız var.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Ne Zaman Çıkacağı Belli mi?

Millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.