Şimdi Ara

Pirates Of The Burning Sea / Patch 2.1(Free to Play)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
10.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapımcı:Flying Lab Software
    Dağıtımcı:Flying Lab Software
    Pirates Of The Burning Sea 18. yüzyılda,karayip adalarında geçen bir korsanlık oyunudur.Oyun normalde p2p olarak oynanmaktaydı.Aylık 15$lık bir ücretle oyunu oynayabiliyordunuz.Ancak SOE oyunu ücretlendirme sistemini f2p olarak değiştiriceğini duyurdu.
    Zamanında oynamıştım.Gerçekten çok güzel bir oyun olmakla birlikte farklı ve kaliteli bir oyun.
    Oyunda isterseniz bir korsan,isterseniz bir tüccar veya istersek devlete bağlı bir denizci olabiliyoruz.
    Oyunda kendinize bağlı tayfalarınız ve filolarınız olabiliyor.
    Oyunun benim en çok ilgimi çeken yanı kendi geminizi tasarlayabilmeniz.İsterseniz tasarladığınız bir gemi parçasını başkalarına satarak para kazanabilir ; İsterseniz bu parçalarla sadece kendinize özel bir gemi oluşturabilirsiniz.Oyun biraz komplike bir oyun olup klasik mmorpglerden biraz ayrılıyor.Oyunun genel sistemi pvp üzerine kurulu.Ama tabi ben zengin olmak istiyorum,ekonomiyi tek elime alıcam diyorsanız yapabiliceiniz başka işlerde bulunuyor.
    Factions

İngilizler

Üç classa sahipler.Bunlar:
    1.Noval Officer
    2.Privateer
    3.Freetrader
    Fransızlar

1.Noval Officer
    2.Privateer
    3.Freetrader
    İspanyollar

1.Noval Officer
    2.Privateer
    3.Freetrader
    Korsanlar

İki classa sahipler.Bunlar:
    1.Cuttroat
    2.Buccaneer
    World Map

Bu milletlerin her birinin değişik skilleri ve gemileri bulunmaktadır.Oyunda liman savaşları bulunmaktadır.Bu limanlar işgal edebilir ve zaferler kazandıkça karayiplerin hakimiyetini ele geçirebilirsiniz.
    Oyunda f2p geçişle birlikte 3 çeşit account sistemi olucak.Bunlar;
    1.F2P Account:Belli kısıtlamalarla tamamen ücretsiz oynayabileceğiniz account türü.
    2.Premium Account:Bunu tam anlamadım ama 1 aylık Captain's Club üyeliği aldıktan sonra oynadığınız diğer aylarda eğer almazsanız bu +lar yinede accountunuzda kalıyor sanırım.
    3.Captain's Club:Klasik aylık ücret gerektiren hiçbir sınırlaması bulunmayan p2p account çeşidi.
    Kısıtlamaları bu adresten öğrenebilirsiniz:http://www.burningsea.com/page/f2p
    Screenshotlar

Oyunun Trailerları

Gameplay Videosu

PvP Videoları

http://www.burningsea.com/page/news/article&article_id=271055
    Burdaki yazıdan anladığım kadarıyla oyunun bugün f2p olması lazım.Oyunda pek fazla bir kısıtlama yok.Oynaanabilir seviyede.Ve oyun gerçekten çok zevkli kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 25 Mayıs 2011; 13:36:39 >

• Gerçekten güzel bir oyun ama reklam eksikliği olduğu için FTP olsada popülasyonu fazla artmaz gibime geliyor
  • Oynamayı düşünebilirim fena değil
  • tam olarak ne zaman geçiş yapılıcak ?
  • http://www.vg247.com/2010/11/23/pirates-of-the-burning-sea-f2p-switch-delayed-into-next-week/

1 hafta ertelenmiş geçişi. Serverlar 29'unda kapanacakmış. Ya aynı gün ya da 30 Kasım gibi açılır..
  • Sağol bilgi için.Oyun oynanabilir duruyor.Diğer p2p den f2p e dönen oyunlar kadar kısıtlama göremedim.Açılsın oynıyıcam tekrar büyük ihtimalle.
  • Oyun şuan f2p oldu herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BATTLE FOR MİDDLE EARTH 2 ONLİNE
    18 yıl önce açıldı
    The Last Of Us Part 1 PC
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olsada freeler için çok fazla kısıtlama var oynanmaz
  • Hayır dikkatli bakmamışsın heralde o listeye ama diğer sonradan f2p olmus oyunlara göre gayet oynanabilir yapmıslar.Level sınırlaması yok.Karakter kasarken aşırı kısıtlayan bi durum yok.Bence oynanabilir.İndirip deniyicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Hayır dikkatli bakmamışsın heralde o listeye ama diğer sonradan f2p olmus oyunlara göre gayet oynanabilir yapmıslar.Level sınırlaması yok.Karakter kasarken aşırı kısıtlayan bi durum yok.Bence oynanabilir.İndirip deniyicem.

quest packler paralı

ama denenebilir çünkü güzel oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipcihino -- 29 Kasım 2010; 19:50:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

quote:

Hayır dikkatli bakmamışsın heralde o listeye ama diğer sonradan f2p olmus oyunlara göre gayet oynanabilir yapmıslar.Level sınırlaması yok.Karakter kasarken aşırı kısıtlayan bi durum yok.Bence oynanabilir.İndirip deniyicem.

quest packler paralı

Hepsi kapalı değil.Bir kısmı kapalı.Ve o kapalı olanlarda satın alınabilir.Evet oyun gerçekten güzel bir oyun.Ben tekrar indirmeyi düşünüyorum.Oynamıştım zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

quote:

quest packler paralı

E heralde o kadar kısıtlama olacak. Diğer oyunlarda bazı ırklar ve classlar bile paralı.
  • Oyun f2p a geçti client boyutu 7gb oynamayı planlayanlara duyrulur.
  • butür oyunlar ve uzay tarzı oyunlar hic ilgimi çekmedi.
  • deneyeler yorum yazarsa belki başlayabilirim
  • oyunu şuanda indiriyorum bi deniyeceğim oyunu oynayan varsa buraya yazsın server nation vs. birlikte test edelim
  • Oyun gerçekten çok zevkli herkezi bekleriz :d
  • İspanyolum ulaşmak isteyen söylesin
  • oyuna girmek istediğimde 3 server da locked olarak görünüyor. Neyi yanlış yaptım bilen var mı ?
  • Oyun gerçekten çok zevkli pwp sırasında kendinizi film izler gibi hissediyorsunuz.

Herkeze öneriyorum o kadarda kısıtlama yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.