Şimdi Ara

Piranha Web Cam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
88.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mikrofon çalışıyor... sorunsuz..görünttü müthiş..tv kartı sorunu yok bende,,arkadaşlarım benim aldıgım yerdeki bütün piranha 1.3 markasını bitirdiler..saygılar..
  • walla hoşmuş. bide ben alayım artık cam.
  • mikrafon bendede sorunsuz çalışıyor belki çalışmayan arkadaşın ses kartının mikrafon çıkışında bir problem olabilir ama tv kartı ile bendede çakışma yapptı bende tv mi kullanamıyorum şu anda
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

quote:

Orjinalden alıntı: tenten69

ARKADAŞLAR ya ben hala sorunuma bir çare bulamadım. Her yolu denedim ama OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne olur bir bilen yardım etsin. benim web-cameramda sorun yok. Sorun kamerayı kurunca TV kartı çalışmıyor. Olayı tekrar yazıyorum P4 3.0 bir bilgisayarım var. Asus 5 serisi intel 915 chipset ana kartım var. Yeni bir piranha KS 1211 model bir web-cam ve Avermedia GO 007 TV kartı aldım. Web-cam'i kurunca TV kartı çalışmıyor. Web-cam'i kaldırınca TV kartı çalışıyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Ne olur YARDIM......

Evet sevgili dostum aynı problemi bizde yaşadık. Şu an için çözümü yok gibi görünüyor. Belki de ucuz olmasının sebebi bu olabilir. Bende farklı bir driver aradım ama bulamadım. Driverguide da bulunan uyumlu neredeyse tüm driverları denedim. Hepsi aynı sonucu veriyor. Bu webcam' in driver' ını yüklediğim andan itibaren Avermedia TV kartı çalışmaz hale geliyor. Avermedia' nın yakaladığı tek aygıt olarak bu webcam atanıyor. Sadece bu yüzden dolayı alan arkadaşım iade etmeyi düşünüyor. Ancak gerçekten de görüntü kalitesi müthiş...

Bu arada aklıma da şu geldi: Avermedia ile sıkıntı yaşıyor olabilir. Başka bir marka TV kartı ile birlikte denersek belki uyum gösterebilir.

Ayrıca not olarak ekleyeyim:
    Kamera üzerindeki dahili mikrofonu da çalıştıramadım. Ses kaydı da olmuyor.

ya peki arkadaşım windowsta farklı oturum açsan ve her birini farklı oturumlarda kullansan olmaz mı , ustalar ne diyosunuz bu duruma ???

• Ben de web kamera almayı düşünüyorum fakat almışken kalitelisi olsun diyorum. Aşağıdaki ürün nasıldır acaba? O kadar paraya değer mi?

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=341&productId=bd46300#
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert25

Ben de web kamera almayı düşünüyorum fakat almışken kalitelisi olsun diyorum. Aşağıdaki ürün nasıldır acaba? O kadar paraya değer mi?

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=341&productId=bd46300#

ben şahsen webkamerasına o kadar para vermem , üstüne 20-30 veya 50 lira koyup bir dijital photo makinesi alırım , hem webcam , hem mp3 player , hem kamera olarak kullanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

ben şahsen webkamerasına o kadar para vermem , üstüne 20-30 veya 50 lira koyup bir dijital photo makinesi alırım , hem webcam , hem mp3 player , hem kamera olarak kullanırım

Teşekkürler, tavsiyenizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.

• hangisi daha iyi bu iki webcam dan yahu 2 si arasındaki tek fark vebcam ların seklimi
  • sanıyorum philips ccd sensor ama piranha yı bilmiyorum cmos sanırım... Birde philips 90fps piranha 30fps.

ama 140 ytlde çok ya o fiyata dijital fotomakinesi alınır + webcam olarak ta kullanılır.
  • arkadaşlar bahsettiğiniz piranha webcam i doğubanktan 2 sene garantili olarak 33 milyona aldım.ve okadar müthiş özellikleri varki.kesinlikle tavsiye ediyorum.görüntü çok net.ama ben bi problem yaşıyorum ilgili ve bu kameraya sahip arkadaşlar lütfen yardım edin.mikrofon dahili diyo evet mikrofon war ama msn de çalışmıyo.yani benim konuştuklarım karşıdan duyulmuyo yalnız winanpta şarkı açarsam o zaman duyuluyo. çok garip geldi bana bu durum .ayrı bi ayarı mı war yoksa bozuk mu çıktı kamera yada benim pc .de mi bi sorun war. lütfen yardım edin . mail adresim mavimumin@hotmail.com LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

• Driver sorunu gibi gözüktü bana anlattıklarından.Ses kartıyla çakışma fln olabilir belki.Msn içinden gerekli mikrofon ayarlarıyla oyna , o da olmazsa tv-kartı , ses kartı ve kameranın driverlarını güncelle. Bulunur bir çözüm yolu.

Ya da hepsinden vazgeçtim git bi tane mikrofon al 5 ytl ye
  • beyler bu kamera çok övülüyor herkez memnun ama piyasada yok o ayrı. yeni modellerinde ışığı kapatabiliyorsun.
  • ordaki kamera güzel onu almanı tavsiye ederim.

• dicky_mouse
    tam sorunun çözümünü bilrmiyorum ama dahili mic li cam ler de mic sorunlu veya kaitesiz olabiliyor.

• Beyler, Kamerayı Bugun aldım. Eminönünde nokta iletişim. 25milyon. eve geldim kurdum bi açtım aman yarabbi :) ben bayıldım. çok net çok güzel.

ışıkları kapatılabiliyor, ve msn de karşı tarafa mükemmel bi akıcılıkta gidiyor video. ve en güzeli, msn deki videoya efekt ekleyebiiosunuz :D

sephia siyah betaz, negatif, mozaik, vs vs. dürbün koydum :D sanki biri bana dürünle bakıo :) arkadaşlar kafayı sıyırdı bu ne lan die :D

microfonunu denemedim, ama yarın denerim. şuanda biraz uğraştıracak. ama kamera 10 numero. soft destekli 1.3 mp hardware 500k pixel.

ama 1280 çüzünürlükte nası reim çekicem bilemiom :) fazla kurcalamadım resim olayını. ama msn den görünü için kulalancaksanız 10 nomero..
    25 milyıona cillop wallahi billahi.

şimdi baktım da, vp eye diye bi program var cd sinde. içinde çeşitli video ve resim programı var. yarın detaylı bişekilde bilgi veririm..

quote:

Orjinalden alıntı: clubberfree

bendede görüntü kalitesi çok iyi bir arkadaşın bulanık çıkmış bence hemen git iade et yenisiyle değiştir derim bu web camin görüntüsü gerçekten çok iyi ben çok memnunum msn de biraz takılma oluyor bu problemin msn den kaynaklandığını düşünüyorum çünkü cam frog ve eyeball diye kullandığım programlarda görüntü hiç takılmıyor gayet net
    yalnız arkadaşlar benimde bir sorum olucak meseşla 10x zoom var kameranın ama msn de yada başka bir programdayken bu zoom u aktif hale getiremiyorum bunun için bir kısayol varmı
    ve bir sorumda
    karşı tarafa görüntünüzü özel tanımlı çerçeve efekleri ile gönderebilirsiniz. (FunnyFrame™) Çerçeve efektlerinden bazıları: Gece görüşlü dürbünden bakış, Süikast silahından bakış, Çiçekler arasından, Kalpler arasından. (Not: Ayrıca kendi çerçevelerinizi de oluşturup, kullanabilirsiniz. Mesela Televizyonun içinden konuşuyormuş gibi)
    burda yazılan şeyleri o kadar uğraşmama rağmen yapamadım bunları becerebilen biri varsa bana anlatırsa çok sevinirim benim msn adresim clubberfree@hotmail.com lütfen yardımm

zoom için masa üsünde kusurlmdansonra bi icon oluşması lazım yine Zoom isimli. ona tıkla, saatin yanında bi dübün işareti çıkıcak, sonra ona da tıkla, ses kontrol gibi ir ufak kutu açuılcak, yukardaki zoom yazan yerw tick koy, sonra seviyeyi yükselt :) zoom kalitesine şaşırıcaksın :)

msn de çerçeve efekt vs eklemek için de, msn açıkken yada değilken, Amcap ı çalıştır. ordan options - video capture filter - vendor requests olay bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 21 Aralık 2005 3:15:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Beyler, Kamerayı Bugun aldım. Eminönünde nokta iletişim. 25milyon. eve geldim kurdum bi açtım aman yarabbi :) ben bayıldım. çok net çok güzel.

ışıkları kapatılabiliyor, ve msn de karşı tarafa mükemmel bi akıcılıkta gidiyor video. ve en güzeli, msn deki videoya efekt ekleyebiiosunuz :D

sephia siyah betaz, negatif, mozaik, vs vs. dürbün koydum :D sanki biri bana dürünle bakıo :) arkadaşlar kafayı sıyırdı bu ne lan die :D

microfonunu denemedim, ama yarın denerim. şuanda biraz uğraştıracak. ama kamera 10 numero. soft destekli 1.3 mp hardware 500k pixel.

ama 1280 çüzünürlükte nası reim çekicem bilemiom :) fazla kurcalamadım resim olayını. ama msn den görünü için kulalancaksanız 10 nomero..

şimdi baktım da, vp eye diye bi program var cd sinde. içinde çeşitli video ve resim programı var. yarın detaylı bişekilde bilgi veririm..

usb 2.0 desteği var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Beyler, Kamerayı Bugun aldım. Eminönünde nokta iletişim. 25milyon. eve geldim kurdum bi açtım aman yarabbi :) ben bayıldım. çok net çok güzel.

usb 2.0 desteği var mı?

kutuda yazmıuor, sadece usb arabirim yazmışlar.

• 1,3megapixel apache ler var 27 milyon güzel bence arkadaslarda ii yorumyapmıslar kacırma derim
  • ben yarın OLİVETTİ webcam alacam, piranha adana'da yok hepsiburada.com'a da güvenmiyorum olivetti'yle aynı özellikler hemen hemen.
    kullanan var mı olivetti'yi
  • bunlar heralde aynı üretici firmadan çıkan ürünler casper-olivetti-piranha üçünde de sadece marka farklı ürün aynı.

SPaCeLoRD güle güle kullan öyle bir anlatmışsınki ağzım sulandı siparişi verdim 10 gün nasıl beklicem diye kara kara düşünüyorum.Ayrıntılı açıklaman için çok teşekkürler.Bir de ricam olucak ; eğer yapabilirsen software destekli 1280*1024 boyutlarında çektiğin bir resmi buraya koyabilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.