Şimdi Ara

Piranha Web Cam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
88.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu web-cam'i kullanıyorum. görüntü çok net yanlız focus ayarını çok iyi yapman gerekiyor ve focus ayar kafası çok çabuk deforme oluyor.hepsiburada.com'da yazan özelliklerin hepsi fazlasıyla var. Yanlız zaman zaman hareketler kesikleşiyor. beyaz ışık olayını çok iyi ayarlamalısınız. Sonuç olarak biraz kurcalayarak ayarlarını çok iyi yaparsan çok iyi sonuç alabiliyorsun. Şahsen ben tavsiya edebilirim. işte artıları eksileri şimdilik bunlar arkadaşlar
  • tv kartını yanlışlıkla kamera capture olarak ayarlamış olabilirsin , benim de başıma geldi hatta foruma topic açtım , en sonunda tv kartının driverini kaldırdığımda farkettim ve sonuç webcameram çalışıyor

• Bir bakış bir bakışa,
    • Neler neler anlatır.
    • Bir bakış bir bakışı
    • Senelerce ağlatır.
  • Ben aşağıda linki olan webcami aldım,
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=88613&productid=bd46374

gördüğüm kadarıyla ilk webcam'den tek farkı şekli. kutusunda
    -software destekli çözünürlük, maksimum 1280*960 (1.3 mp)
    -hardware destekli çözünürlük, maksimum 800*600 (500k)

aslında bunun tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum ama, dijital kameralardaki enterpolasyon olayı gibi, yazılımla 1.3 mp oluyo. Henüz webcam'i takıp denemediğim için kalitesi için bir şey diyemiyorum. Takınca birkaç örnek resim koyar, yorumumu eklerim

• ARKADAŞLAR ya ben hala sorunuma bir çare bulamadım. Her yolu denedim ama OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne olur bir bilen yardım etsin. benim web-cameramda sorun yok. Sorun kamerayı kurunca TV kartı çalışmıyor. Olayı tekrar yazıyorum P4 3.0 bir bilgisayarım var. Asus 5 serisi intel 915 chipset ana kartım var. Yeni bir piranha KS 1211 model bir web-cam ve Avermedia GO 007 TV kartı aldım. Web-cam'i kurunca TV kartı çalışmıyor. Web-cam'i kaldırınca TV kartı çalışıyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Ne olur YARDIM......

==> Chemical & Mechanical Engineer <==
  • optikle cok oynadık ama sonuc değişmedi başka bir çözüm yolu yok mudur bu işin?
  • bendede görüntü kalitesi çok iyi bir arkadaşın bulanık çıkmış bence hemen git iade et yenisiyle değiştir derim bu web camin görüntüsü gerçekten çok iyi ben çok memnunum msn de biraz takılma oluyor bu problemin msn den kaynaklandığını düşünüyorum çünkü cam frog ve eyeball diye kullandığım programlarda görüntü hiç takılmıyor gayet net
    yalnız arkadaşlar benimde bir sorum olucak meseşla 10x zoom var kameranın ama msn de yada başka bir programdayken bu zoom u aktif hale getiremiyorum bunun için bir kısayol varmı
    ve bir sorumda
    karşı tarafa görüntünüzü özel tanımlı çerçeve efekleri ile gönderebilirsiniz. (FunnyFrame™) Çerçeve efektlerinden bazıları: Gece görüşlü dürbünden bakış, Süikast silahından bakış, Çiçekler arasından, Kalpler arasından. (Not: Ayrıca kendi çerçevelerinizi de oluşturup, kullanabilirsiniz. Mesela Televizyonun içinden konuşuyormuş gibi)
    burda yazılan şeyleri o kadar uğraşmama rağmen yapamadım bunları becerebilen biri varsa bana anlatırsa çok sevinirim benim msn adresim clubberfree@hotmail.com lütfen yardımm

• linkini verdiğin ürünü denedim.. iyi.. fiyatta iyi..
    o fiyata mağazadan filan alamazsın... bence al..
    bunlarda bulanık görüntü olabilir.. merceğiyle ayar yapmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qnefe -- 13 Aralık 2005, 1:15:07 >

Arkadaşa da Pirhana aldık. 27 YTL . Yazıcıoğlundan. O da 1.3 megapiksel. (Üzerlerinde yazan bu. Efektif olmaya bilir.)

Elemanda çok memnun.

10 Aralık 2005, 22:02:56

--------------------------------------------------------------------------------

optikle cok oynadık ama sonuc değişmedi başka bir çözüm yolu yok mudur bu işin?

önündeki optiği dışarı doğru çek bendede aynı sorun vardı bu şekilde hallettim eğer 8 günlük iade süren dolmadıysa geri gönder. ben kaçırdım...

• ARKADAŞLAR ya ben hala sorunuma bir çare bulamadım. Her yolu denedim ama OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne olur bir bilen yardım etsin. benim web-cameramda sorun yok. Sorun kamerayı kurunca TV kartı çalışmıyor. Olayı tekrar yazıyorum P4 3.0 bir bilgisayarım var. Asus 5 serisi intel 915 chipset ana kartım var. Yeni bir piranha KS 1211 model bir web-cam ve Avermedia GO 007 TV kartı aldım. Web-cam'i kurunca TV kartı çalışmıyor. Web-cam'i kaldırınca TV kartı çalışıyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Ne olur YARDIM......

• quote:

Orjinalden alıntı: ghostly

yazıcı oğlunda var dediğiniz o piranha web camdan bugün gördüm ilk giriş katta

ewet bende gördüm girişte sağ taraftaki dükkanda ve aldım. 40 ytl gayet başarılı bir webcam. yanlız notebook larda kullanacaklar eğer usb arka tarafta, mikrofon girişi notebook ta ön tarafta ise biraz sorun oluyor. kablo kısa geliyor. bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tc_hakan -- 14 Aralık 2005, 19:26:58 >
  • arkadaslar bende PC 1211 olan modelinden aldım piranhanın.
    gercekten muthiş fiyatına gore.
    6 led ışık var ve bunu kendiniz isterseniz tamamen kapatıp acabiliyorsunuz! yani diğerleri gibi illa kamerayı usb den cıkarmanıza gerek yoook!
    ayrıca inanlmaz guzel ozellikleri var. dizaynı cok şık ve de hepsinden onemlisi ucuuuuz
    bana guveninin ve bu kamerayı alın derim
    memnun kalacaksınız garanti ediyorum...

ayrıca kamera cok bulanık diyen arkadaslara :

ben de ilk kurulum yaptıgımda anlayamadım neden boyle oldugunu ama daha sonra merceği sağa sola cevirmeye calısırken bir de kendime dogru cekeyim dedi hafif bi pıt sesi ve mercek sağa sola rahatca oynamaya basladı... ve en iyi goruntu kalitesine ayarladım ufak detayları kullanarak. sizde deneyin gorun cok kolay

• Peki kullanan arkadaşlardan örnek 1-2 resim alabilirmiyiz piranha ile çekilmiş? Bende 1-2 güne kadar sipariş vermek istiyorum çünkü.

Not : Hepsiburada.com dan almak için kredi kartına gerek yok.Havale ile de yapabiliyorsunuz alışveriş hatta indirim de yapılıyor.
    ve bu gece dürbününden görüntü falan diyordu o özellikleri kullanamıyomuyuz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberfree -- 15 Aralık 2005, 16:38:45 >
  • clubberfree resim için teşekkür gayet net çekmiş gerçekten.Bende bugün hepsiburada.com dan sipariş verdim 28 aralıktan sonra gelicekmiş ellerine. Fiyat değişimine karşı erken sipariş verirseniz sizi etkilemiyor alacaksanız şimdiden sipariş verin.

Elime geçince bende 1-2 resim koyarım almayı düşünen arkadaşlar için.

Orjinalden alıntı: tenten69

ARKADAŞLAR ya ben hala sorunuma bir çare bulamadım. Her yolu denedim ama OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne olur bir bilen yardım etsin. benim web-cameramda sorun yok. Sorun kamerayı kurunca TV kartı çalışmıyor. Olayı tekrar yazıyorum P4 3.0 bir bilgisayarım var. Asus 5 serisi intel 915 chipset ana kartım var. Yeni bir piranha KS 1211 model bir web-cam ve Avermedia GO 007 TV kartı aldım. Web-cam'i kurunca TV kartı çalışmıyor. Web-cam'i kaldırınca TV kartı çalışıyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Ne olur YARDIM......

Evet sevgili dostum aynı problemi bizde yaşadık. Şu an için çözümü yok gibi görünüyor. Belki de ucuz olmasının sebebi bu olabilir. Bende farklı bir driver aradım ama bulamadım. Driverguide da bulunan uyumlu neredeyse tüm driverları denedim. Hepsi aynı sonucu veriyor. Bu webcam' in driver' ını yüklediğim andan itibaren Avermedia TV kartı çalışmaz hale geliyor. Avermedia' nın yakaladığı tek aygıt olarak bu webcam atanıyor. Sadece bu yüzden dolayı alan arkadaşım iade etmeyi düşünüyor. Ancak gerçekten de görüntü kalitesi müthiş...

Bu arada aklıma da şu geldi: Avermedia ile sıkıntı yaşıyor olabilir. Başka bir marka TV kartı ile birlikte denersek belki uyum gösterebilir.

Ayrıca not olarak ekleyeyim:
    Kamera üzerindeki dahili mikrofonu da çalıştıramadım. Ses kaydı da olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Turco -- 15 Aralık 2005, 22:57:43 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.