Şimdi Ara

Piranha Web Cam (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
88.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon numaralarını web sayfalarında göremedim verirsenız çok sevinirim
    LEADTEK - PX6600GT TDH EXTREME
    cooler master kasa
    philips 107p5
  • birde hangi modelini aldın ben ön sipariş vermeyi düşünüyorum

IRANHA PC 1211 1.3 MEGAPİKSEL AYARLANABİLEN IŞIKLI + MİKROFONLU + 10X DİJİTAL ZOOMLU WEBCAM
    bunu alıcam görünümü diğerine göre çok güzel
    LEADTEK - PX6600GT TDH EXTREME
    cooler master kasa
    philips 107p5
  • eminönünde 25 ytl ye satıyorlarmıs nokta iletisim cnk ylmaz kare olanı mı aldın yuvarlak olanımı?
  • evet bende AverMedia kullanıyorum kamerayı kurduğumdan beri aynı sorun var yalnız şöyle bir geçici çözümü de var: TV kartımın driverlerini kaldırıyorum. bana windows yeniden başlasın mı diyor. e tabi başlasın diyorum ve başladıktan hemen sonra kendiliğinden tekrar TV kartının driverleri otomatik olarak yükleniyor(windows kendi tanıyıp kendi kuruyor). ve sorunsuzca TV uygulama programı çalışmaya başlıyor. çok ilginç valla...

2. yöntem de şu
    başka bir tv yazılımını deneyin açacaktır. Virtual Dub'da capture deseniz bile açılır. Ben More TV kullanıyorum alternatif olarak. eğer sorun gerçekten driverde olsaydı sanırım hiçbir tv programı çalıştıramazdı öyle değilmi?

mail atabilirsiniz veya MSN
    caadas@hotmail.com
    caadas83@yahoo.com

• Bence kesinlikle kare. Diğeriyle hiçbir fark yok her yönden aynı özeliklere sahip.Benim her ikisinide deneme fırsatım oldu. Kare diyorum çünkü 6 ışıklı. niye daha az ışık vereni alacaksınız ki?

PİRANHA ALACAK ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ!!!
    Az önce her ikisinide denedim demiştim:
    Önce kare olanı almıştım ve ekranda hatalı pikseller*** vardı. Üretim hatası. sonra yuvarlak olanıyla değiştirdim. ara sıra yine aynı hata oluşuyor. Sanırım Piranha markanın karakteristik özelliği bu :((( Eğer sadece MSN gibi alanlarda kullanacaksanız hiç sorun değil, çünkü zaten küçücük pencerede asla anlaşılmaz. Ama video kayıt veya fotoğraf çekecekseniz tam ekran boyunda bunu görebilirsiniz ve kamareyı nereye çevirirseniz orada beliren beyaz-kırmızı noktalar hiç hoş olmuyor.

***tüm dijital kameraların kalbi olan ışık-resim-görüntü algılayıcı plakanın bazı pikselleri yanlış yorumlamasından kaynaklanıyor. tamiri yok. çoğu büyük firma böyle bir sorunda ürünlerini geri toplattırıyor. ücretsiz olarak yenisiyle değiştiriyor.

caadas83@yahoo.com veya caadas@hotmail.com

• quote:

arkadaşlar ben web cam olayından pek anlamıyorum ama anladığım kadarıyla bu web cam hem ucuz hemde güzel gözüküyor bu web cam den kullananan varmı varsa memnunmu ben bundan almayı düşünüyorum kullanmasanızda özellikleri sizce iyimi aşağıdaki linkten webcam inceleyebilirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
    http://www.hepsiburada.com//productDetails.aspx?CategoryId=88613&productId=bd46122

Piranhadan şaşmayın derim iyi bir tercih kaçırma bence diğerlerinede hiç bakma benim kadar kamera değiştiren yoktur sanırım stokta iken hemen al sonra bulamaz pişman olabilirsin.Bende codegen var idare ederliği var piranha gibi olamaz çok istedim piranha webcami fakat çoğu yerde stokta yoktu bulunduğum yerde de webcam tercihleri sınırlıydı o yüzden alamadım ve çok pişmanın keşke bekleseydim.Sen kaçırma bence...

• beyler ben 4 gün önce bi tane piranha web cam aldım.. Görüntü harika.. Olmaz böle bişey fiyat da çok iyi ama bi sorunum var mikrofon çalışmıyo... Nassı kuracam ben bu mikrofon olayını........
  • Mikrofon içinde biliyorum bende ama çalıştıramadım..Ayrı bi kurulumu yok demi mikrofonun.. Çünkü olmuyo ses kayıt denemeside yaptım ama ses vermiyo........ Başka biri ses alabiliyo mu makineden?????

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

ya peki arkadaşım windowsta farklı oturum açsan ve her birini farklı oturumlarda kullansan olmaz mı , ustalar ne diyosunuz bu duruma ???

Fark etmiyor. Oturum ili ilgisi yok. Her iki driver aynı anda olmuyor. Driverlardan birinin kalkması lazım.

Orjinalden alıntı: caadas

evet bende AverMedia kullanıyorum kamerayı kurduğumdan beri aynı sorun var yalnız şöyle bir geçici çözümü de var: TV kartımın driverlerini kaldırıyorum. bana windows yeniden başlasın mı diyor. e tabi başlasın diyorum ve başladıktan hemen sonra kendiliğinden tekrar TV kartının driverleri otomatik olarak yükleniyor(windows kendi tanıyıp kendi kuruyor). ve sorunsuzca TV uygulama programı çalışmaya başlıyor. çok ilginç valla...

2. yöntem de şu
    başka bir tv yazılımını deneyin açacaktır. Virtual Dub'da capture deseniz bile açılır. Ben More TV kullanıyorum alternatif olarak. eğer sorun gerçekten driverde olsaydı sanırım hiçbir tv programı çalıştıramazdı öyle değilmi?

mail atabilirsiniz veya MSN
    caadas@hotmail.com
    caadas83@yahoo.com

Benim denemediğim şekil kalmadı ama ben bir türlü ikisini aynı anda çalıştıramadım. Senin dediğin gibi TV kartının driver ' ını kaldırdım olmadı. Tekrar tekrar yükledim olmadı. Webcam' in driverını kaldırdım yükledim olmadı. More TV ile çalıştırdım yine olmadı. Bir türlü ikisi bir arada çalışmadı. TV kartını söktüm tek webcam' i çalıştırdım, bu sefer de ; diğer pek çok arkadaşımın dediği gibi sesi alamadım.

Yani uzun lafın kısası görüntü kalitesi ve fiyat kıyaslaması ile oldukça iyi görünsede cihazın bazı sıkıntıları var. Birincisi dahili mikrofon, ikincisi Aver TV kartı ile birlikte çalışmıyor. Diğer Tv kartlarını bilmiyorum. Bende Aver 203 modeli ile çalışmadı. Aver TV' nin diğer modelleri ile nasıl çalışır onu da bilemiyorum.

Bende TV kartı sorunu yok, sesi de harici bir mikrofondan alırım diyenler için kaçırılmamamıs gereken webcam...

• ARKADASLAR BENDEDE apeche webcam war fakat driver ını bulamıyorum yardımcı olurmusunuz...

Orjinalden alıntı: RYS

ARKADASLAR BENDEDE apeche webcam war fakat driver ını bulamıyorum yardımcı olurmusunuz...

quote:

ARKADASLAR BENDEDE apeche webcam war fakat driver ını bulamıyorum yardımcı olurmusunuz...

yokmu bi yardım edecek
    ama bazı kasalarda öndede mikrofon girişi oluyor
    dolayısıyla mikrofonu seçerken dikkat etmek lazım

bu arada bende ks-189 modeli var
    ama driver cd'sini çatlak geldi.
    hepsiburada'ya iade etmek de uzun iş.

driverler'a ulaşabileceğim bir adres var mıdır?
    ya da biri bana email'le atarsa super olur.

www.saglamelektronik.com adresinde driver'lar var ama
    onlar da eski modellerin driver'ı adamlara anlatamadım bi türlü.
    alet VID_0AC8 ve PID_303B koydukları driverlar PID_301B için

teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

aldım beyler bugün siparişini verdim; kare olandan bakalım ne zaman gelecek.

hayırlı olur ins

Orjinalden alıntı: futi_fincir

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

aldım beyler bugün siparişini verdim; kare olandan bakalım ne zaman gelecek.

hayırlı olur ins

çok tşk ettim
  • beyler gözümüz aydın cam stok'ta.
    ne zaman yollarlar acaba?
  • hangi firmanın stoklarına girmiş ?
    /AMD X2 3.8+@(2.6GHZ)/
    /EPOX 9NPA+ NF4 ULTRA/SAPPHİRE X850XT/
    /2GB TWİNMOS/300GB MAXTOR HDD/
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.