Şimdi Ara

piranha ultra II tab 9.0. 199 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasada en ucu 250 tl gibi bir fiyatı var.
    Özelliklerine göre 199 iyi fiyat bence.
    Yorumları bekliyorum.
    http://store.piranha.com.tr/Piranha_Ultra_II_Tab_9.0?utm_source=Piranha+Member&utm_campaign=d0a9e3a937-Piranha+Ultra+II+Tab+9.0&utm_medium=email&utm_term=0_5649ba9f09-d0a9e3a937-56688857

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIMYACI08 -- 29 Ekim 2014; 23:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatına göre idare eder, ekran kalitesi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis yok arizalanması kesin,çöp püsür.....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • piranha uzak durun
  • pirana tırt , 9 inc tırt
  • piranha hakiki bir çöptür
  • Piranhada uzak dur sağlıklı kal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • servisleri berbat .kanser ediyorlar
  • 199TL ye daha iyi önerisi olan ?
  • Piranhanin servisinden uzak durun.

• bence çöp
  • ücretsiz kargo + kuponu vs olanlar için

http://www.n11.com/piranha-ultra-ii-tab-90-P33987330

bir de şöyle birşey var,
    9" ekran çift çekirdek ve klavyeli kılıf hediyeli

http://www.n11.com/dark-evopad-c9020-9-cift-cekirdekli-cift-kamerali-8gb-tablet-pc-P15478075?rf=one-cikanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kambochian -- 30 Ekim 2014; 9:19:47 >

• 2 adet aldığım business tabların ikiside çöp oldu.
    sözde garantisi var adamı kanser eder.
    kesinlikle uzak durun
  • Kipada aylardır 150-160 lira

• Piranha paranızı çöpe atmak anlamına gelir.Tabiri caizse tek kullanımlık üründür. Hiç almadım ancak iki yıl bir elektronik satış firmasının müşteri hizmetleri ve teknik servis kısmında çalıştım o yüzden hangi markalardan uzak durulması gerektiğini iyi bilirim.Birçok arkadaşında dediği gibi servis kalitesi hiç yoktur.
  • Sakın,,,o parayı git yak ateşinde ısın sana daha fazla faydası olur okadar yani ..

• PİRANHA PİŞMANLIKTIR

arkadaşlar piranha tablet aldım satarım diye 3 adet pranha busines tab servis gönder gel kargo ücreti size ait hepsiburadan almıştım rica ettim hepsburada servise göndermiş ama arızaları kısmı tamir edilmiş gelen ürünler başka arızalar ile gelmiş üstelik hiç kullanmadığım ürünler kullnıcı hatası menmuniyet çerçevesinde yapıldı diyorlar ama yalan navigasyon aldım vatandan sürekli iade ettiler arızada en son vatan bilgisayar yerine hediye çeki verdi oda zorlama ile çünkü piranha kullnacı hatası diyorlar ne gönderirseniz gönderin kullnıcı hatası diyorlar burdan piranha yetkileleri cıkarsa takip bilgilerini kendilerine iletirim
  • piranha tabletleri bedava verseler yine almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

Sakın,,,o parayı git yak ateşinde ısın sana daha fazla faydası olur okadar yani ..

5-6 ay önce olsa yine çop diyenler cıktı derdim ama dediğin gibi parayı yaksa idim ısınırdım umutum olmazdı şimdi servisle uğraşmakdan bıktım piranha aman uzak durun piranha ürünleri alıp satanlar çok dikkat edin piranha sizi uğraştırı ürünü sattığıonız kişi ise iade eder elinizde çop kalır hurdanın kilosu 50kuruş

Ya sakın şu ihtimalide unutmayın olurda bir ihtiml cihaz iyi cıakrsa ve olurda bir ihtimal hiç bozulmassa şans eseri alınabilir gerçi kazı kazan daha avantajlı olabilir ondanda cıkmıyor 1tl dışında ama moraliniz bozulmaz

9.99 tablet kılıfı var kargo dahil onu alın daha iyi nasıl olsa piranhada öylece duracak tablek kılıfı alırsanız en azından bozuldu diye servise vermessiniz mng kargoya para vermessiniz sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realy078 -- 30 Ekim 2014; 13:12:10 >

• piranha nasıl dıyenlere teknik destek çok kotu demek boynunum borcu olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.