Şimdi Ara

PİRANHA NAVİGASYON SAHTEKARLIĞI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beni bilen bilir geçen günlerde navigasyon önerisi için buraya yazmıştım.Hepsiburada.com'dan piranha galileo aldım.Sözde ömür boyu ÜCRETSİZ harita güncellemesi vardı,yani satılan her yerde bu bilgi veriliyor.Fakat cihazı aldıktan sonra piranhaplus diye bir şey çıktı.
    Diyorlar ki;ömür boyu ücretsiz harita güncellemesini kullanabilmeniz için piranha plus üyeliği almalısınız.Ve bu üyelik 69.90tl... Sizce bu satış sahtekarlığı değil de nedir? Eğer böyle birşey varsa satın almadan önce harita güncellemesi bilgisinin yanında not olarak yazmaları gerekirdi.Daha fazla diyecek söz bulamıyorum.

• Bende 2012 de piranha Infiniti HD Red aldım navteq haritalı geçen gün güncelleme varmı diye kontrol edeyim dedim bırak ücretsizi haritalar kısmında paralı harita bile yoktu beleşi geçtim paranla bile alamıyorsun :d
  • İşte bu hiç etik değil.. Bu plus olayı ürün sayfasında yazıyor muydu acaba?

Büyük markalardan şaşmayacaksın deme de dur şimdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikiziltoprak kullanıcısına yanıt
    Ama öyle valla hocam,bir garmin,tomtom alsaydım böyle mi olurdu şimdi? Birakin harita guncellemeyi cihaz calismadi bile. Ben de iade edip parami geri aldım

• Bu kafa MARKALARLA uğraşacaksınki bir daha insanların canını yakmaya cesaret edemesinler!

Bunun adı Ticaret degil alenen Dolandırıcılık!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex Navigasyon

Kafa rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

Yandex Navigasyon

Kafa rahat
    bende infiniti HD almıştım 1senedir güncellemiyordum. Bugün baktım güncelleme yok aradım. ömür boyunu piranha plus olanlara veriyoruz dedi. Al işte gelde burdan yak. Bütün avmler internet siteleride ömür boyu ücretsiz diye millete yalnış bilgi veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkanax

bende infiniti HD almıştım 1senedir güncellemiyordum. Bugün baktım güncelleme yok aradım. ömür boyunu piranha plus olanlara veriyoruz dedi. Al işte gelde burdan yak. Bütün avmler internet siteleride ömür boyu ücretsiz diye millete yalnış bilgi veriyor.

Alıntıları Göster
    Bu mentalitedeki adamların sattığı hiçbirşeyi almamak lazım. Bende de Piranha horizon var ama güncellemeleri kendim yapıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Bu mentalitedeki adamların sattığı hiçbirşeyi almamak lazım. Bende de Piranha horizon var ama güncellemeleri kendim yapıyorum :)

Alıntıları Göster
    bu markayı almayın aldırmayın.

ses dosyalarının adını değiştirip kendi sitesine ekleyen zihniyetten ne beklersiniz ki ?
  • Guncellemeye ne parasi ya zaten o kadar para verip aliyoruz

• Böyle de salakca bir marka iste.
    Almayin,aldirtmayin

• Selamlar,

Nokia/Microsoft Mobil cihazlarında HERE Haritaları kullanan arkadaşlar; yeni Harita güncellemesi yayınlandı.

Keyifli sürüşler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Selamlar,

Nokia/Microsoft Mobil cihazlarında HERE Haritaları kullanan arkadaşlar; yeni Harita güncellemesi yayınlandı.

Keyifli sürüşler

Hocam kolay gelsin bende piranha Infiniti hd Red navteq harita var ben bunu başka bir haritaya çevirebilirmiyim güncellemek istiyorum ama bunların para kazanmasınıda istemiyorum.

@DD252Admin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.yılmaz -- 31 Ağustos 2015; 16:48:55 >
  • Selamlar,
    Bildiğim kadarıyla mümkün değil istediğiniz.

Saygılar.
  • En iyisi android bir cihaz alıp birden fazla uygulama yüklemek. O zaman bunu yapamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: master90

En iyisi android bir cihaz alıp birden fazla uygulama yüklemek. O zaman bunu yapamazlar.
    Teşekkürler.

@DD252Admin @master90
  • Tuketici hakem heyeti bu isi cozer. Hakliysaniz hakkinizi alirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Tuketici hakem heyeti bu isi cozer. Hakliysaniz hakkinizi alirsiniz.

En son çare bu olacak galiba piranha ile iletişime geçtim papağan gibi aynı şeyi sayıklıyorlar pirhana plus üyelerine ücretsiz diye piranha plus a üye olmaya çalıştığımda ise fatura tarihi için sadece kayıt olmaya çalıştığın günün 5-6 gün öncesini seçebiliyorsun ben almışım navigasyonu 2.5 sene önce parayla bile almaya kalksan alamıyorsun yani :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Tuketici hakem heyeti bu isi cozer. Hakliysaniz hakkinizi alirsiniz.

En son çare bu olacak galiba piranha ile iletişime geçtim papağan gibi aynı şeyi sayıklıyorlar pirhana plus üyelerine ücretsiz diye piranha plus a üye olmaya çalıştığımda ise fatura tarihi için sadece kayıt olmaya çalıştığın günün 5-6 gün öncesini seçebiliyorsun ben almışım navigasyonu 2.5 sene önce parayla bile almaya kalksan alamıyorsun yani :d

Alıntıları Göster
    Piranha ile iletişime geçtim beni www.ndrive.com a yönlendirdiler ndrive'nin NPlus programı var aynı piranha extra gibi onada bağlanıyor tek fark piranha extra da hiç harita yok NPlus'da türkiye hariç diğer ülkelerin haritaları var ndrive'e mesaj attım Türkiye sorumlusu piranha diyor onunla iletişime geçin diyorlar anlıayacağınız birbirlerine atıyorlar topu.

Başka bir firmayla iletişime geçtim haritamı değiştirmek istiyorum diye bana navigasyon içindeki lisans klasörünü yollayın dedi navigasyon içinde lisans klasörünü bulamadım lisans yerine başka bir isim kullanılma ihtimali varmı.

PİRANHA NAVİGASYON SAHTEKARLIĞI PİRANHA NAVİGASYON SAHTEKARLIĞI PİRANHA NAVİGASYON SAHTEKARLIĞI PİRANHA NAVİGASYON SAHTEKARLIĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.yılmaz -- 13 Ekim 2015; 17:44:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: r.yılmaz

Piranha ile iletişime geçtim beni www.ndrive.com a yönlendirdiler ndrive'nin NPlus programı var aynı piranha extra gibi onada bağlanıyor tek fark piranha extra da hiç harita yok NPlus'da türkiye hariç diğer ülkelerin haritaları var ndrive'e mesaj attım Türkiye sorumlusu piranha diyor onunla iletişime geçin diyorlar anlıayacağınız birbirlerine atıyorlar topu.

Başka bir firmayla iletişime geçtim haritamı değiştirmek istiyorum diye bana navigasyon içindeki lisans klasörünü yollayın dedi navigasyon içinde lisans klasörünü bulamadım lisans yerine başka bir isim kullanılma ihtimali varmı.

PİRANHA NAVİGASYON SAHTEKARLIĞI PİRANHA NAVİGASYON SAHTEKARLIĞI PİRANHA NAVİGASYON SAHTEKARLIĞI PİRANHA NAVİGASYON SAHTEKARLIĞI
    17.11.2015 tarihi itibariyle tüketici hakem heyetine şikayet ettim sonuçlanınca buraya yazarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.