Arkadaşlar cihazı yeni aldım ve kullanmaya başladım.Cihazın ilk kullanım izlenimlerim özeti beklentilerim gibi,mükemmel denebilecek tercihe göre HD yada FullHD çekim yapabilen bir kamerası var.Ancak Class 10 hafıza kartları yetersiz kalıyor,makina uyarı vermesine rağmen genede çekiyor,görüntülerde sorun yok ama siz genede bu ayrıntıya dikkat edin,illaki 10 yazısının yanında bardak içinde 1,2,3 gibi rakamlarında bulunması gerekiyor yani FullHD çekim 4K çekim yapabilen bir kart şart yazım hız 9mb/sn ve üzeri olacak.
Cihaz hakkında sorusu olanlar yada bilgi vermek isteyenleri buraya davet ediyorum.
Paylaşım için teşekkürler, konuyu takip ediyorum.
Görüntü kalitesi navitech cihaza göre 10 numara 5 yıldız
fortunasuper
kullanıcısına yanıt
Merhaba, Ben de hem kamera hem de navigasyon almayı düşünüyordum, ikisi bir arada mantıklı bir çözüm.
Kameranın çekim kalitesi epey güzel fakat navigasyondan memnun musunuz? Arkadaşımın Garmin 2589 modelini kısa bir süre kullandım fakat pek memnun kalmadım açıkçası, ama bazı modellerde harita sağlayıcısı farklı sanırım. Harita olarak hangisi var bu modelde? POI'ler yeterli mi sizce? Teşekkürler.
arvostaaA
kullanıcısına yanıt
Navigasyon olarak şimdilik sadece haritayı göster seçeneğini denedim,çok beğendim sebebide radar,yol kameraları gibi ayrıntıları gösterirken,araç takip uyarı sistemi,çarpışma vs. gibi ayrıntılarda arka planda çalışmaya devam ediyor olması.mesela en çok bilinmek istenen sokakları,caddelerin bazılarını siz sormasanız bile (örn.rüzgarlı sokağı ilerde gibi) bunları göstermeside iyi olmuş.Zaten araçta müzik sistemine dahil bir navigasyon var,ilerleyen zamanlarda ikisinide karşılaştırıp bir video ekleyebilirim.Harita güncellendi,en son yüklü harita var içerisinde.Bir önceki navigasyon cihazım navigon 8410 idi,halen duruyor 3 navigasyonu aynı anda çalıştırp denemekte mümkün,POI lerde yeterli gibi görünüyor,eski cihazım navigon 8410 daki 3D haritaya alıştığım için bunda harita basit geldi,ama bununda kendine göre üstünlükleri var mesela varılan noktaya yaklaştığında navigasyonu kamera görüntüsü ile yapması.sorunlara gelecek olursak 1.)kamera sağa sola hareket ediyor ama yukarı aşağı hareket etmiyor.2.)class 10 kartı class 4 ün altında diye uyarıyor,ama gene çekim yapıyor üstelik full hd. 3.)Yolun dışına çıktığınızda takla atmış araç resmi gibi garip uyarılarda verebiliyor,bunun nedenini anlamaya çalışıyorum. Not:Cihazda 2 adet SD kart girişi ile toplamda 128 GB depolama kapasitesi var.yani küçük bir harici hdd gibide kullanılabilir.