Şimdi Ara

Piranha Mediamonster Q Type Usb Mmc Analog TV'li Portatif DVD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta önce aldığım Piranha Mediamonster Q Type dvd oynatıcıdan size biraz bili vemek istiyorum.resimleri biraz kötü 1.3 mp telefon kamerasıyla çektim.ürünfena değil tabiki bir çin malı olmasıyla malzeme kalitesini az çok tahmin edebilirsiniz.piranha markasının Türkiyede 2-3 teknik servisi var.onlarda sadece istanbulda.eğer başka illerdeyseniz piranhanın sitesinde arıza formu var onun çıktısını alıp dolduruyorsunuz ve kargoya veriyorsunuz.ürünün televizyon özelliği fena deil ma kanal geçişleri 2 sn falan sürüyor benim evde 24 kanal çekiyor ama bazıları güzel çekmiyor ama trtlerin hepsi evin her yerinde pürüzsüz çekiyor.ürünün 7" ekranı çok kaliteli değil.ama gerçek tv ye mükemmel görüntü veriyor.altayızı biraz küçük.stereo hoparlörler fena deil.uzaktan kumandasıda güzel full fonksiyon.üründe dvd ve cd den film seyrettiim takılma falan yapmadı sorunsuz çaldı.pil 5-6 saat arası doluyor.dvd ve cd çalarken 2,5 saat gidiyor usb tv de bu süre 4saat falan sürüyor yaklaşık olarak.üründe jpg formatlı fotograf ta seyredebiliyorsunuz.usb den mp3 dinlenebiliyor.hepsiburada.com fiyatı 250tl ben indirimdeki bir marketten 240 tlye aldım.Bazı yerlede 290 tl olarak görmüştüm

PIRANHA MEDIAMONSTER Q TYPE TAŞINABİLİR TELEVİZYONLU 7'' LCD,USB ve SD KART GİRİŞLİ DVD-DviX OYNATICI

Taşınabilir 7 inç TFT 16:9 ekranlı DVD-DivX oynatıcı
    Televizyon özelliği (Tuner li)
    270 derece dönebilen ekran
    Desteklediği formatlar CD, CD-R, CD-RW, DVD, DivX, DVD-R, MP3, JPEG
    PAL/ NTSC/ MULTI TV sistemi
    USB girişli
    SD/MMC/MS Kart okuyuculu
    DC giriş Jakı 12V (araç içi şarj aleti )
    AC giriş 110V~240V (adaptör)
    TV extra anten giriş özelliği
    Türkçe menü
    Dâhili stereo ses özelliği
    Anti darbe özelliği
    Multi Zone DVD okuyabilme
    Çok fonksiyonlu uzaktan kumanda
    Türkçe altyazı desteği
    32 Dil destekli altyazı
    Çocuk kilidi
    Dahili Li-polimer pil
    Araç şarj aleti ile arabada uzun süreli kullanım imkânı
    Paket İçeriği:
    Cihaz
    Şarj cihazı
    Harici anten
    Li-polimer pil
    Araç çakmak şarj aleti
    3,5 stereo kulaklık
    Uzaktan Kumanda
    Audio-Video çıkış kablo

Piranha Mediamonster Q Type Usb Mmc  Analog TV'li Portatif DVD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmix -- 26 Ocak 2010; 13:59:41 >

• Arkadaşım ben bu ürünü tüm sitelerde aradım aa bu Q modelini yani tunerli olanını bir türl bulamadım. Neyse sana ürün hakkında bir sorum olacak bilgi verebilirsen sevinirim.
    bu dvd player notebook gibi açılınca üst bolümü ekranlı olan kapak dönüyor, bu bölüm tam olarak dönünce ekran üstte klacak şekilde geri kapanabiliyor mu? Umarım anlatabilmişimdir, bilgi verdiğin bölümde en baştaki resim demek istediğim şekle benziyor ama ekran yerine tam oturmuş mu göremedim. Bu özelliği istememin nedeni bu dvd playeri arabam için almayı düşünüyorum, arabamın ön koltuğunun başlıgına monte edince bu şekilde kran dışarı bakacak şekilde katlanabiliyor mu diye merak ediyoum.
    Şimdiden teşekkürler...
  • demek istediğinizi anladım.o anki pozizyonu yeni resimlerini çektim yanlız telefonla çektim 1.3 mp kamera ile kötü çıktı.saten benimkide tv tunerli televizyon var.ben bu ürünü satmaya karar verdim.Ben derslerimde yardımcı olması için laptop almak istiyorum annem karne hediyesi olarak biraz para verdi bunuda satacam o paralarla laptop alcam 2. el.
    bu sitenin ikinci el kısmında var 200 tl nin altında satacam.
    ürünün satış ilanı
    http://forum.donanimhaber.com/m_37290544/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37290544

• Arkadaşım çok tatmin edici br cevap oldu. ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim.
    Madem satmayı düşünüyorsun, tereddütlerimi giderirsen seninle anlaşabiliriz. 200 TL ye sıfırını aacağıma senin de işin görülsün, fiyatta anlaşırsak alırım.

ürünü nereden almıştın?
    faturası senin adına mı?
    garantisinin dolmasına ne kadar süre var?
    Faturasının resmini buraya tarayıp eklemen mümkün mü?
    üründe çizik, leke vs. varsa şimdiden belirtmeni isterim.
    Pazarlık payı var demişsin, telefonda görüşelim.
    Sen çaldırırsan ben seni ararım, (0505 7285852) Afyon'da öğretmenim.
  • anladığım kadarıyla söylüyorum.dvd playerin kendi hafızası yok.eğer avi filmlericdye yada dvdye atarsa oynatır ben denemiştim kendi yazdığım dvddeki filmleri oynatmıştı
    Garantisi devam ediyor. Çok temiz, çok az kullanıldı.
    İstiyen arkadaşlar mesaj atabilir.
    fsener2002@yahoo.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.