Şimdi Ara

Fiyat Düştü Satılık Piranha Mediamonster Q Type TaşınabilirTV'li 7'Lcd,usb Ve Sd Dvd-dvix Oynatıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce almış olduğum Portatif DVD mi satıyorum.Satma sebebim laptop alacağım onun için satıyorum.Hiç bir sorunu yok.Garantisi onaylı ve 19 ay garantisi var.Ekrandaki jelatin bile duruyor.Bütün kutu içeriğini göndereceğim birde S-Video to scart aletini vereceğim.Ekstra olarak birde sağlam portatif dvd ile aynı anda 20 Tlye aldığım PC oyun kolunuda,2 film ve fifa2009(copy) vereceğim.Televizyonda Filmleri çok güzel gösteriyor.Altyazı çok güzel ve türkçe karekterleride destekliyor.CD ve DVD okumasındada bir takılma ve okuyamama gibi bir durum yok 2005 yılında aldığım bir filmi çizikler olmasına rağmen sorunsuz okudu.Ürünü çok kullanmadım en fazla 15 saat genelde tv seyrediyorum 4 film seyrettim ikisi usb biri dvd biri cd idi.Uygun kartım olmadığı için kart yuvasını deneyemedim.Fiyat olarak 170 TL istiyorum.Azda olsa pazarlık vardır.Resimleri orjinaldır kendim Nokia E51 ile çektim.İstanbul Kartalda oturuyorum.İstenilen yere kargolarım almak isteyen arkadaş ücreti postaneye yatıracaktır.İlk önce para sonra ürünü kargolayacağım.Referans olarak Dijitaldelisi ve Nipp10 adlı üyelere sorabilirsiniz.

200TL>>170TL Hemen Alınacaksa Kargoda Benden
    İnceleme linki:
    http://www.sanalfile.com/Piranha-Mediamonster-Q-Type-Tasinabilir-Televizyonlu-7-LCDUSB-ve-SD-Kart-Girisli-DVD-DviX-Oynatici_48944.html
    Resimlerr

Fiyat Düştü Satılık Piranha Mediamonster Q Type TaşınabilirTV'li 7'Lcd,usb Ve Sd Dvd-dvix Oynatıcı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmix -- 29 Ocak 2010; 14:56:18 >

• Arkadaşım ürünü almayı düşünüyorum,
    ürünü nereden almıştın?
    faturası senin adına mı?
    garantisinin dolmasına ne kadar süre var?
    Faturasının resmini buraya tarayıp eklemen mümkün mü?
    üründe çizik, leke vs. varsa şimdin belirtmeni isterim.
    Pazarlık payı var demişsin, telefonda görüşelim.
    Sen çaldırırsan ben seni ararım, (0505 7285852) Afyon'da öğretmenim.
    Marketten aldığım için sadece yazar kasa fişi var.Ondada isim falan yazmıyor.20 gün sonra fiş bir işe yaramadığı için(20 gün içinde ürünü fişiyle aldığımız yere götürürsek para iade veya değiştiriyorlar diye) şuan nerde bilmiyorum bulabilirsem çekecem.
    Ürün 24.12.2009 Tarihinde garantisi onaylanmış garanti belgesinde satıcının kaşesi ve sattığı tarih imza falan var.yani bi 18 ay daha garantisi var.
    Dediğim gibi fatura yok (vermedikleri için yok) fişide bulabilirsem çekecem resmini eklerim buraya,
    Ürünün üzerinde (markanın yazdığı bölümde yani üstten 6. resimde) 50 cmden görülebilen 3 cm 5 cm çizik var yarım santimde 3 adet küçük çizik var.ama çok belli olmuyor 70 cmden görünmüyor o çizgiler.Onun dışınca altında sağında solunda ekranda tuşlarda ve hiçbir aksesuarında bir çizik bile yok.ekrandaki jelatin bile hala duruyor.
    Pazarlık kısmıda ilk fiyat 200tl idi.ordan pazarlık payı vardı.ama satılmayınca 170e indirdim.kargosuda yurt içi kargodan yapacam oda 12 tl gibi bişey tutacak Afyon'a
    ben laptop alacam derslerde yardımcı olması için 250 tl açık var onu kapatmaya çalışıyorum adam bana 3 hafta süre verdi parayı getir sana vercem dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmix -- 1 Şubat 2010; 9:07:45 >

• Dediğin gibi kasa fişi ise gerek yok bulmana. Garanti belgesini kaşeletmişsin o yeterli. Yalnız bu garanti belgesini yetkili servise onaylatmadığın hallerde servisler bu fişi istiyorlar bildiğim kadarıyla. Sen garanti belgesine tarih attırıp kaşelettirdiysen fişe gerek yok. garanti belgesini servise mi kaşelettirdin, yoksa Hakmar'a mı? ikiside olabilirdi. Seni msn me ekledim. Yanlış eklemişsem sen ekle, bana not gönder msn den seni kabul edeyim. (yyykb@hotmail.com)
    Çizikler neden oldu, derin mi, boyada çizikse önemli değil, bendede çizilecek nasılsa. Ama boyanın altı görünüyorsa yani derin bir çizikse önemli. Niye olduğunu merak ettim.
    Beni çaldır herhangi bir telefondan görüşelim.
    Yada msn mi ekle akşam oradan görüşelim. (05057285852)

Sanırım alıyorum..
  • garantisini hakmar onayladı.kaşe imza ve tarih var.çizgiler boyadan çizme çizikler derin değil ve çok ince saten yukarda belirtiğiden başka çizik yok.çziklerde ben yatarken film izliyorum yorganımın kenarlarında düğmeler var onlar yapmış.
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım sesin çıkmadı ,hayırdır satmaktan vazgeçtin galba..
    Belkide etik kurallarını hiçe sayıp başka birine satmışsındır...
    Ama ürünü almak isteyen sanırım ilk bendim ve bana almayacaksan başka birisi almak istiyor diye teklifte bulunmanız doğru olurdu. Neyse canın sağolsun.

Orijinalden alıntı: yyykb

Arkadaşım sesin çıkmadı ,hayırdır satmaktan vazgeçtin galba..
    Belkide etik kurallarını hiçe sayıp başka birine satmışsındır...
    Ama ürünü almak isteyen sanırım ilk bendim ve bana almayacaksan başka birisi almak istiyor diye teklifte bulunmanız doğru olurdu. Neyse canın sağolsun.

pm ile sorun çözüldü
  • Hayirli olsun tekrardan. Bu urunden almayi dusunuyorum. Tavsiye eder misin?
    Ekran görüntüsü pek güzel değil sanırım cihazın bakacağım artık.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.