Bildirim
Blander Hangi marka iyi yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kesinlikle Braun Multiquick 7 MQ 785 Patisserie Plus anneme hediye ettim tarhana yapımına kadar kullanmadığı atraksiyon yok sıfır hata -
s.a kardeş tek bıçaklı ama tefal 4 bıçaklı ondan dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: moonster61
kesinlikle Braun Multiquick 7 MQ 785 Patisserie Plus anneme hediye ettim tarhana yapımına kadar kullanmadığı atraksiyon yok sıfır hata
a.s. tek bıçak ilk başta beni de kıyaslarken düşndürmüştü ama pişman olmadık yine hazne konusunda da en büyüğü değil ama sorunsuz çalıştığı için yorum yaptım. Daha önceki deneyim fakir versa idi, senede beş arıza ile ilişkimize yıl dolmadan son verdik. -
quote:
Orijinalden alıntı: moonster61
kesinlikle Braun Multiquick 7 MQ 785 Patisserie Plus anneme hediye ettim tarhana yapımına kadar kullanmadığı atraksiyon yok sıfır hata
hocam peki çırpma teli nasıl? bana biraz güçsiz gibi geldi. sizdeki durum nedir? kek hamuru gibi yogun şeyleri çırpabiliyor mu -
Göründüğü gibi değil, zaten insanın aklına ilk göründüğünde bir hazne büyüklüğü ikinci olarak çırpma teli geliyor ama üç ya da dört kere kullandık çırpma telini, o da böyle 6-8 dilim poğaça hamuru yapmak için, yani daha fazlası ya da daha katısı için nasıl bir sonuç verir yorum yapamayacağım, denemedim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kule tipi vantilatör mü pervaneli mi
- musluğa takılan su arıtma cihazı yorumları
- philips ütü buhar vermiyor ne yapmalıyım
- kiracı klima taktırabilir mi
- janome mi singer mi
- en iyi katı meyve sıkacağı
- en iyi saç düzleştirici
- en iyi dikiş makinesi
- en iyi robot süpürge hangisi
- en iyi su sebili
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X