Şimdi Ara

Blander Hangi marka iyi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Braun Multiquick 7 MQ 785 Patisserie Plus Blender Seti mi Tefal Blender Seti Silver Masterblend Activflow Pro (ÜST MODEL) tefal 4 bıçaklı yardım edecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kesinlikle Braun Multiquick 7 MQ 785 Patisserie Plus anneme hediye ettim tarhana yapımına kadar kullanmadığı atraksiyon yok sıfır hata
  • moonster61 kullanıcısına yanıt
    s.a kardeş tek bıçaklı ama tefal 4 bıçaklı ondan dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonster61

kesinlikle Braun Multiquick 7 MQ 785 Patisserie Plus anneme hediye ettim tarhana yapımına kadar kullanmadığı atraksiyon yok sıfır hata

a.s. tek bıçak ilk başta beni de kıyaslarken düşndürmüştü ama pişman olmadık yine hazne konusunda da en büyüğü değil ama sorunsuz çalıştığı için yorum yaptım. Daha önceki deneyim fakir versa idi, senede beş arıza ile ilişkimize yıl dolmadan son verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonster61

kesinlikle Braun Multiquick 7 MQ 785 Patisserie Plus anneme hediye ettim tarhana yapımına kadar kullanmadığı atraksiyon yok sıfır hata

hocam peki çırpma teli nasıl? bana biraz güçsiz gibi geldi. sizdeki durum nedir? kek hamuru gibi yogun şeyleri çırpabiliyor mu
  • u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    Göründüğü gibi değil, zaten insanın aklına ilk göründüğünde bir hazne büyüklüğü ikinci olarak çırpma teli geliyor ama üç ya da dört kere kullandık çırpma telini, o da böyle 6-8 dilim poğaça hamuru yapmak için, yani daha fazlası ya da daha katısı için nasıl bir sonuç verir yorum yapamayacağım, denemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD SİZCE NASIL BİR MARKA ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.