Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yıldırımbenim

telefonun aynısı asdsdgs

Acaba bunun romunu İQ ya portlayabilirmiyizki ?
    AAA ama zaten aynısı her halde bütün menüler benziyor bir birine :)

sadece işlemci ile ekran kartı farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shareware_cun -- 29 Nisan 2015; 19:27:18 >
  • Arkadaşlar, telefonu yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. ses kısmaa tuşu içeri göçtü, fakat tam hizasına arkalı önlü baskı yapınca oturuyor ve basıyor değişik bir durum.
    şarj konusunda banamısın demiyor full ışık+veri bağlantılı bir günü tamamlıyor. bol whatsapp mesajyla.
    telefon konusunda tüketiciyi gerçekten dinleyen bir yere ulaşabilir miyiz ? bi tane forum var da iplemiyorlar pek kimseyi..

Benim sormak istediğim konu, kulaklık çıkışı gerçekten çok kalitesiz.. ekolayzer kurduğum olduğu boost uygulaması filan da yemiyor. kaliteli kulaklıkla verim alamıyorum. kıytırık mp3 çalarlar bile 2 katı daha iyi ses veriyor.
    buzzer canavar gibi ona lafım yok ..
  • Bugün telefon için sipariş ettiğim opponun kılıfını aldım. Arkası net oturdu ama yanlardan kesmek zorunda kaldım.bunlar yine sıkıntı sayılmaz ama telefonun kalınlığı kılıfa göre birazcık fazla bu yüzden telefonun eKranına kılıf tam ulaşmıyor ve yanda kabarık bir görüntü oluşturuyor.Bu yüzden tavsiyem almayın, bir de ben iki tane sipariş etmiştim
    Ama böyle de kullanabilir nitekim ben kullanacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende teli sipariş geçtim cumartesi falan elime ulaşır fakat slikon kılıf bulamadım.Var mı aranızda bulabilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: antitelpass

Thh ye basvuran oldumu şu kamera sensor yalaniyla alakali.

hala bitmediniz amacınız nedir yani böyle yazılar yazarak insanlar merak edip konuya giriyor konu çöp az duyarlı olun zaten okadar mesaj atıldı hala bunu birde senin dile getirmen konuyu trollemekten başka birşey değil.

+ Generalmobile elite kilif gerçekten tam oturuyormu şişme felan yapıyormu foto yükleyebilirmi uyduran arkadaş.
  • quote:

Gercekleri soyleyince rahatsiz mi oldun.

demek istediğimi senin anlayacağın şekilde bir daha yazayım tane tane ;

- Konu Bilgi Paylaşımından çıktı Senin Gibi 5-10 insanın sürekli aynı soruyu sormasından diğer forum kullanıcıları gerekli bilgileri görselleri göremiyor.

- anladık tamam kamerası size göre kötü E-TAMAM yeter ama don lastigi gibi aynı soruyu aynı problemi senden önce onlarca insan yazdı daha yazmaya gerek yok bırakta insanlar istedikleri soruların cevabını 50 sayfa okuyarak değilde kolayca bulsun sen ve senin gibiler böyle yaparak insanlar zor duruma düşüyor.

- Seninle bir alıp veremediğim yok sadece biraz duyarı olun ...
  • Sen de Qplas ın troll ü sün diyebilir antitelpas sen nasil isine yarayacak paylasimlar arayisindaysan bu arkadasta ayni arayisla sormus Qplas in sayfasinda cihazin akıbetiyle alakalı. saygigoster yada saygi gorme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunnkaar -- 3 Mayıs 2015; 15:24:05 >
  • Cihaz ın sahipsizliğine markanin yalanlarina bukadar sessiz kalip da forumdaş ın biri gerceği sorması ve senin tepkin direk qplas troll ü olma eğiliminin işareti ayrica qplas satin alanlardan biriyim ilk, 14 cü gün iade edenlerdenim de gerci geri almak istemedi firma ama mahkemeye vereceğim deyince aldilar geri efendi efendi benim tavsiyem kullanan forumdaslar thh ye basvurun mevcut yalan ve hatalardan dolayı emin olun paranizi bu dolandiricilardan alirsiniz 2013 eylul de gmd1 satin aldim 4 defa arizalandi 4 cu defa arizasinda telpa 267 tl para istedi tabiki thh ye basvurdum ve 2 ayda para iadesi karari cikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunnkaar -- 3 Mayıs 2015; 15:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

quote:

Gercekleri soyleyince rahatsiz mi oldun.

demek istediğimi senin anlayacağın şekilde bir daha yazayım tane tane ;

- Konu Bilgi Paylaşımından çıktı Senin Gibi 5-10 insanın sürekli aynı soruyu sormasından diğer forum kullanıcıları gerekli bilgileri görselleri göremiyor.

- anladık tamam kamerası size göre kötü E-TAMAM yeter ama don lastigi gibi aynı soruyu aynı problemi senden önce onlarca insan yazdı daha yazmaya gerek yok bırakta insanlar istedikleri soruların cevabını 50 sayfa okuyarak değilde kolayca bulsun sen ve senin gibiler böyle yaparak insanlar zor duruma düşüyor.

- Seninle bir alıp veremediğim yok sadece biraz duyarı olun ...

yeter diyorsunda piranha neden yeter demiyorda sen rahatsız olmuyorsun?
    o kadar maduriyetler karsısında sucluyu arayacağınıza gerçekleri konusana asıp sövüyorsunuz şikayetlerini burada özgürce dile getirenlere değil piranhaya hesap soracaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

Cihaz ın sahipsizliğine markanin yalanlarina bukadar sessiz kalip da forumdaş ın biri gerceği sorması ve senin tepkin direk qplas troll ü olma eğiliminin işareti ayrica qplas satin alanlardan biriyim ilk, 14 cü gün iade edenlerdenim de gerci geri almak istemedi firma ama mahkemeye vereceğim deyince aldilar geri efendi efendi benim tavsiyem kullanan forumdaslar thh ye basvurun mevcut yalan ve hatalardan dolayı emin olun paranizi bu dolandiricilardan alirsiniz 2013 eylul de gmd1 satin aldim 4 defa arizalandi 4 cu defa arizasinda telpa 267 tl para istedi tabiki thh ye basvurdum ve 2 ayda para iadesi karari cikti.

Hocam bende aldim telefonu 2 hafta oldu, bir sorunum olmadi telefonla ama kamera gercekten kotu. Onun disinda gayet iyi telefon tam fp urun.Hele de ogrenciyseniz.Sadece kamera acisindan mi iade mi ettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coco.Jambo -- 4 Mayıs 2015; 12:07:54 >

• Note 4 kılıfı tam oluyor. Parmak izi sensörünü kullananlar için arka tarafı biraz genişletmek gerekiyor, bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan3156

Note 4 kılıfı tam oluyor. Parmak izi sensörünü kullananlar için arka tarafı biraz genişletmek gerekiyor, bilginize...

Bu iyi oldu oldu işte bugün deneyip alırım. EYvallah kardeş bilgin için.
  • quote:

Note 4 kılıfı tam oluyor. Parmak izi sensörünü kullananlar için arka tarafı biraz genişletmek gerekiyor, bilginize...

Hangi kılıf tipini denediniz peki?

• Markanin sahipsizliği yalanlari sohuttu beni 10 gunde birde kamerasi camur gibi cocuklarimin resimlerini cekerken kaliteli olsun en azindan generalmobile discovery1 kadar cekse gene kabulumdu ama cekmiyor camur yapiyor resim videolari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunnkaar -- 5 Mayıs 2015; 15:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırımbenim

quote:

Hangi kılıf tipini denediniz peki?

Deri kapaklı olan. Arkadaşın tanıdığı toptancıdan onlarca modelin kılıfı arasından uydurup aldım. Silikon,deri kılıf ve otg kablosu toplam 15 tl. Arkadaş işi.

• Herkese Merhaba,
    Bende bugün itibariyle PİRANHA IQ PLUS Ailesine katılmış bulunmaktayım, kullandıktan sonra olumlu ve olumsuz yorumlarımı yapacağım . . .
  • Sitenin birinde gördüm bu telefonu baktım tam f/p cihazı. Biraz araştırıyım dedim demez olaydım. İlk sayfadan bir başladım bırakamıyorum aksiyonlar kavgalar falan günlerce sürdü okumam O kadar mesajı okuduğumdan benim de bir mesaj hakkım doğmuştur sanırım. Kaç telefonu bu forumda inceledim bilemiyorum hepsinde tonla şikayet var. 1 aydır telefon araştırıyorum hala karar veremedim. Bu telefonu incelemek için bimeks ve migrosa gittim. Migrosta teşhir yok bimekste ya telefon yok ya da olanın şarjı yok. Telefonun kasası hoşuma gitti ama inceleyemedim. Akl-ı selim, tarafsız, daha önce başka bir akıllı telefon kullanmış İQ+ kullanıcısı bana fikirlerini söyleyebilir mi? Bu telefon parasını hak ediyor mu, alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
  • selamlar.kardeşler bu sayfanın takipçisiyim dün akşam itibariyle bu cihazın ikincisini sipariş vermiş bulunmaktayım ilk piranha iq 3 aydır eşimde genel olarak kesinlikle memnunuz şarj olsun ekran kalitesi web performansı kasa kalitesi ve doanım olarak tam f/p cihaz benim tek söyleyebileceğim esi yanı kamera ama programla bu aşılabiliyor sonuç fiyat f/p özellikler f/p.
    umarım yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seysa

Sitenin birinde gördüm bu telefonu baktım tam f/p cihazı. Biraz araştırıyım dedim demez olaydım. İlk sayfadan bir başladım bırakamıyorum aksiyonlar kavgalar falan günlerce sürdü okumam O kadar mesajı okuduğumdan benim de bir mesaj hakkım doğmuştur sanırım. Kaç telefonu bu forumda inceledim bilemiyorum hepsinde tonla şikayet var. 1 aydır telefon araştırıyorum hala karar veremedim. Bu telefonu incelemek için bimeks ve migrosa gittim. Migrosta teşhir yok bimekste ya telefon yok ya da olanın şarjı yok. Telefonun kasası hoşuma gitti ama inceleyemedim. Akl-ı selim, tarafsız, daha önce başka bir akıllı telefon kullanmış İQ+ kullanıcısı bana fikirlerini söyleyebilir mi? Bu telefon parasını hak ediyor mu, alınır mı? Şimdiden teşekkürler.

Cihaz hak eder de firma hak etmez .

• savaş999 S kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkur ederim. Param kisitli elimden geldigince ucuza almaya calisiyorum eger buyuk sitelerde guzel bir kampanya denk getirebilirsem gozumu karartip alacagim sanirim. :)

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.