Şimdi Ara

Piranha Fuga 5.0 İnç Navigasyon (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
922
Cevap
2
Favori
123.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bakdım şimdi 3 yıl kullanım süresi görünüyor.. bu nasıl bir işleyiş bakalım daha neler göreceğiz.

ama bu işin aslı açığa çıksın ama öle saçma şey olmaz ömür boyu ücretsiz harita güncelleme diye yazmış bunu yapmak zorunda.. yoksa mahkeme yoluna giderim valla..

kanımca bi karışıklık var. gerçi arayıp durumu öğrenmek isteyen müşteriyede bunları yaptılarsa yazıklar olsun..

bide şu 1 ay sigortalı diyo eminim başına bi kaza gelse adam gibi 1 muhatap bulamayacaz demekki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 24 Aralık 2010; 17:57:05 >
  • O zaman en şanssız ve de bahtsız Fugacı benim:))sadece 11 ay 4 gün sürem var,bu işin peşini bırakmayacağım bence herkes bunu sormalı.
  • Sakarya'daki vatan bilgisayar açılalı 1 ay anca oluyor.Galiba buraya daha yeni ürünleri koydukları için 3 yıl güncelleme ordan geliyordur zannediyorum.seninki istanbul olduğu için daha eski mallar olabilir.Ama her halukarda cihaz ömrü ne kadar? bu sorunun cevaplanması gerekir.

Aslına bakarsan hiç sorun yok.Eğer 5.sayfadaki yazımı okursan bunlar normal türkiyede.O zaman ihtiyaç icadı doğurur mantığına göre sende piyadaki çoğu insan gibi gider lisansız-kırılmış güncelleme yaparsın o zaman da birileri lisans savunuculuğu yapar biz de bugünü hatırlatırız ve güler geçeriz.

sonuçta haritayada (cihaz ömrü kadar) programada, cihazada sapına kadar yasal yollarla vergisiyle para bastık.

O zaman kimse bana kızmasın paşam.

saygılar...
  • yok abii kim kızacak. rahatınıza bakın..

arama motoru google'den arandıktan sonra, çıkan en son projeleri ücretsiz ömür boyu cihazlara kakmaya devam bence.... üstelik tollbox denilen kafa bozan zırvayla uğraşmadan, bu kadar kolay yanii..

onlarda bunu kastedmiş olmalı ömür boyu derken, ama açık açık yazmamışlar...
  • sevgili cevizkabuğu
    forumdaki sayfalara hızlı mesaj yazdığın kadar özelden mesajlara pek yazmıyorsun bakıyorumda
    şu işe bi el at.cihaz daha çalışırken rom yedeği alamazsam ve cihaz göçerse senden bilecem ona göre

şaka bi yana acele halletmem lazım.

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

bende bakdım şimdi 3 yıl kullanım süresi görünüyor.. bu nasıl bir işleyiş bakalım daha neler göreceğiz.

ama bu işin aslı açığa çıksın ama öle saçma şey olmaz ömür boyu ücretsiz harita güncelleme diye yazmış bunu yapmak zorunda.. yoksa mahkeme yoluna giderim valla..

kanımca bi karışıklık var. gerçi arayıp durumu öğrenmek isteyen müşteriyede bunları yaptılarsa yazıklar olsun..

bide şu 1 ay sigortalı diyo eminim başına bi kaza gelse adam gibi 1 muhatap bulamayacaz demekki..

vatan blgisayarla muhatab olacaksın o durumda. çünkü malı onlar sattı sana.yazılım harici onlar bakması gerekir.en azından ben alırken bana dedikleri kendi teknik servisleri bakıyormuş önce falan filan. yoksa elden almazdım vatan dan.

saygılar

• hocam mesaj kutum forumun azizliğine uğradı sanırım.. özel mesaj gelse bile beni uyarmıyor. bu konuda yardıma ihtiyacım var..ne zaman ben kutuya giriyorum o zaman görünüyor mesajlar..
  • estağfirullah
    ben şaka ile karışk yardım talebimi yineledim.

olmazsa mail yoluylada iletişim kurabiliriz.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhsoz

28.11.2010 tarihinde Bostancı Vatan'dan alığım Piranha Fuga gayet memnunken bugun firma olarak Piranha beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı bildiğiniz gibi toolbox üstünde 2010 Q4 harita çıktı beni kzıdıran ise güncelleme bitiş tarihi olarak 28.11.2011 (11 ay 4 gün kaldı yazıyor)oysa ki benim cihazın kutusunda ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ GÜNCELLEŞTİRME yazıyordu Piranha destek 0 212 599 00 88 ise tam bir facia yanlış hatırlamıyorsam Selda diye bir bayan çıkıyor tarz olark müşteriye salak gibi davranıyor vs bu durumu anlattğımda ise cihazın seri numarasını istedi sıkı durun bu ikinci bomba bu seri numaranın ömür boyu ücretsiz güncelleştirme hakkı yok dedi o zaman kutunun üstünde neden ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ GÜNCELLEŞTİRME yazıyor değimde biz bilemeyiz Vatan'a gidin sorun gibi çok saçma ve gereksiz bir cevap verdi sanki o kutunun içine o cihazı koyan Piranha değil Vatan bilgisayar resmen bir kandırmaca var,hatta bekleyin yetkiliye aktarıyorum saçmalıkları 15 dk bekleyip sonra hat düşmesi gibi saçmalıklar vs...inat ettim 45 dk uğraştım Ahmet bey diye bir kişiye aktardılar durumu anlattım(bu konuşmalar öğleden önce yapıldı)seri numarasını verdim cihazda I GO 8 yüklü olduğunu daha alalı 1 ay bile olmadığını söyledim kendisi de kabul etti bu serilerin ömür boyu güncelleme hakkı var dedi isim telefon numarası aldı biz size döneceğiz dedi ve tabii ki beklediğiniz gibi dönen muhatap alan olmadı zaten kendisine de açıkça söyledim dönen olmazsa bu durumu donanım haber sitesinde paylaşacağımıwww.sikayetvar.com sitesine yazacağımı da söyledim benden günah gitti bu sorunu çözmezlerse tüketiciyi kandırdıkları çok açık bir durum bu şekilde bu durum devam ederse bundan sonra ne Piranha alırım ne de dostlarıma aldırırım

Bu markadan cihaz almayı düşünüyordum, model konusunda kararsız durumdaydım. Bu mesajı okuyunca vazgeçtim. Firmadan açıklama gelene dek uzak durmak en mantıklısı...

• ömür boyu güncelleme exra para ile olabilir mi acabaa..?? 5 yıl garanti gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

ömür boyu güncelleme exra para ile olabilir mi acabaa..?? 5 yıl garanti gibi..

yok hayır değilmiş,firmadan müşteri temsilcilerinin bir üstü yetkili konumundaki Ahmet Bey diye biriyle görüştüm kendisi ofiste bu model bir kaç cihazı toolboxta denediğini ve süre yazmaması gerektiğini söyledi,cihazın seri numarası ve toolbox görüntüsünü jpeg formatında kendisine gönderdim,önümüzdeki hafta bana geri dönüş yapılacağını söyledi,sizin dediğiniz extra para sadece 5 yıl garanti içinmiş ömür boyu ücretsiz güncelleştirme ödediğimiz fiyata dahil

• valla ben bişey anlamadım. yüklenen güncelleme 3 yıl süre ile mi geçerli anlamında yoksa 3 yıl sonra sana güncelleme yok mu diyecekler onu anlamadım.

sitesine yazdım durumu bakalım ne cevap gelecek.

yada cevap yazacaklarmı.. zira site baya kapsamlı güzel görünüyor göründüğü gibimi değilmi bekleyip göreceğiz..
  • Bakalım göreceğiz Pazartesi dönüş olur heralde Piranha Müşteri Hizmetleri Yetkilisi Ahmet Dölek telefonla durumu araştırdıklarını belirtti,en azından biraz kızgınlığım geçti benim de,haklı olduğumu söyledi,kendi denediği cihazlarda tarih çıkmamış,(ama şöyle bir durum var güncellemeler satırını tıklayınca mavi bir ünlem işareti çıkıyor önce ona tıklayıp çıkan küçük kutuda da tarif yazısının üstüne tıklayınca tarih çıkıyor)toolboxta son tarihi gösteren ekran görüntüsünü ve scan edilmiş Vatan Computer faturasını mail ile yolladım kendisine,dediğim gibi göreceğiz,en azından ilgilendi şimdilik,ama dediğim gibi sonuç önemli.
  • Cihazın dahili hoparlörünün ses çıkışı yeterli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 27 Aralık 2010; 12:13:15 >
  • ses çıkışı yeterli, FM transmitter var, istenirse radyodan da sesi aracın müzik sistemine aktarabilirsiniz.

eğer aracınızın müzik sisteminde AUX girişi var ise buraya da kulaklık çıkışını bağlayabilirsiniz.

aletin üzerinde m3 player var ses kalitesi son derece iyi.
  • Ömür boyu ücretsiz güncelleştirme hikayesi için naviextras'a yazmıştım gelen cevap anladığım kadarıyla şu Piranha sunarsa veririz yoksa hava gazı demek istiyor.Bugün Piranha'dan Ahmet bey de Naviextras ile görüşmelerinin sürdüğünü bana dönüş yapacağını söyledi ama naviextras zaten çoktan dönüş yaptı:))kızıyım mı güleyim mi?!!
    Buyrun gelen cevap:

First of all, thank you for your interest in our products!

We would like to inform you that we do not offer lifetime updates. It is possible that Piranha
    offered you that and will fulfill it in 1-year intervals but please contact them for further
    information.

If you have further questions, do not hesitate to contact us!
  • .
    quote:

Orijinalden alıntı: bhsoz

Ömür boyu ücretsiz güncelleştirme hikayesi için naviextras'a yazmıştım gelen cevap anladığım kadarıyla şu Piranha sunarsa veririz yoksa hava gazı demek istiyor.Bugün Piranha'dan Ahmet bey de Naviextras ile görüşmelerinin sürdüğünü bana dönüş yapacağını söyledi ama naviextras zaten çoktan dönüş yaptı:))kızıyım mı güleyim mi?!!
    Buyrun gelen cevap:

First of all, thank you for your interest in our products!

We would like to inform you that we do not offer lifetime updates. It is possible that Piranha
    offered you that and will fulfill it in 1-year intervals but please contact them for further
    information.

If you have further questions, do not hesitate to contact us!

Yavaş yavaş Ömürboyu Güncelleme'nin iç yüzü ortaya çıkmaya başlıyor galiba

• valla kardeş çatır çatır yapmak zorunda ürün tanıtımında yapacaksın reklam yapıp hava atacaksın. milleti kandırıp sonrada yok olmadı bilmemne ...

yok öle hesabını mahkemeye verirler.. o iş o kadar kolay değil.. ha bunlar uzun ve karışık işler hiç bulaşmayım diyen olabilir. ama ama bence bu işten öle kolay sıyrılamaz piranha..
  • Bir ara forumda Pianha'nın bir tanıtım ve söyleşi videosu vardı.Bu videoda Piranha yetkilisi yanlış hatırlamıyorsam kısa süre sonra kendi yazılımımızı çıkartıcaz gibi bir söz sarfetmişti,acaba ilerleyen dönemlerde NNG firmasıyla bağları kopartıp sonrada bahsi geçen Ömürboyu Garanti sözü verdikleri cihazlara kendi Yazılım (nekadar düzgün olursa )ve yeni haritalarını yükletip bu şekilde sözümüzü tutuk deyip İGO yazılımları cihazlardan kaldırtmasınlar ?
    Sonuçta IGO için söz vermiyorlar,sadec harit güncelleme sözü veriyorlar
  • Yav abartmayın şu güncelleme olayını. Çoğu cihazın 3 yıl güncelleştirmesi var.
    3 yıldan sonra büyük bir kesim cihazı değiştirir zaten. yuzde 20-30 belki kullanan kalır. Piranha da eğer 3 yıldan sonra naviextras a bağlanan olursa, onların cihazları için güncelleştirme hizmeti satın alır.

Adamlar niye boştan yere para akıtsın ki.
    Kullanılan cihazlar için süresi doldukça güncelleme hizmeti alırlar.

Kendileri güncelleştirme sunacak vs. deniliyor, 3 yıldan sonra belki o hizmete geçerler.
    3 yıl cihaz dayanacak mı bakalım , 3 yıl sonra düşünürüz bunları
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.