Şimdi Ara

Piranha Fuga 5.0 İnç Navigasyon (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
922
Cevap
2
Favori
123.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel söylüyorsunuz ama,ömür boyu ücretsiz güncelleştrime yazan kutudan 3 yıllık çıksa ona da razıyım kalan süre 11 ay 3 gün yazıyor buna ne diyeceksiniz?hem bazı cihazlarından 3 yıllık çıkıyor bazı cihazlarından benim cihaz gibi 1 yıl çıkıyor...o zaman yazmayacaklar kutunun üstüne işkembeden sallamayacaklar,hani boş zamanım olsa da tüketici mahkemelerinde uğraşsam...
  • bu cihaz ile "next ye-ga 4624" arasında kaldım. next igo primo kullanıyor ancak bluetooth yok ve ekranı 4,3" karar veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: reckoner

bu cihaz ile "next ye-ga 4624" arasında kaldım. next igo primo kullanıyor ancak bluetooth yok ve ekranı 4,3" karar veremiyorum

neden karar vermedin kardeş. ekran ve bluetooth farkındanmı. yoksa piranhaya güvenemediğindenmi,,

belki yardımımız dokunur..
  • 5 inç cihazlar var iken 4,3 inç ekran küçük bence. 5 inç görünümü bence daha iyi. ekrana her şey sıkışmamış oluyor..
  • Sayın Cevizkabuğu öncelikler Piranha Fuga 5.0 için yaptığınız açıklamalar için teşekkürler. Benim iki problemim var birini siz çözdüğünüzü yazmışsınız. 25 Ekim 2010 cevabınızda "normalde mp3 dinleyemiyorsunuz ama ben bunun bir yolunu buldum şuan dinleyebiliyorum" bunu nasıl yapıyoruz. ikincisi fm transmatterda usb kablosu bağlı olmadan radyodan yayını çok çok zayıf alıyor . Acaba benim cihazda mı bir problem var yoksa hepsimi böyle, usb bilgisayara bağlamadan sadece cihaza takıyorum ozaman oluyor ama cihazdan çıkardığımda kesiliyor. Sanki anten görevi görüyor. Bu durumuda açıklarsanız sevinirim. iyi günler...
  • arkadaşım ''core player'' diye bişey var. bunu indirip content'in içine game klasörüne atıyorsun.

core player content'tin içinde olduğundan navigasyona başlayınca menüden mp3 leri çalıştırıyorsun, hem mp3 dinliyorsun hemde navi çalışıyor.

cihazın kendi mp3 çaları (AVINplayer) navi programından önce çalıştırıldığı için naviden bağımsız çalışıyor. naviye girincede durmuş oluyor. core player naviye girdikten sonra navi menüsünden çalıştırıldığı için sistemin bir parçası gibi çalışıyor.

ancak bazı bilgileri biz burada paylaştığımız zaman mesajlarımız adminler tarafından siliniyor. bu tavsiye niteliğinde olsa bile..

siz bu sistemi çalıştıramazsınız. neden mi.?? nedenini yazarsam mesajım silinir.. onun için bu konuyu googleden sizin araştırmanız gerekmekte..

USB kablosu anten görevi görüyor. aracınızda iken sürekli takık olması gerekir. eğer aracınızın müzik sisteminde AUX girişi var ise, cihazın kulaklık çıkışını buraya bağlayarak sesi net ve cızırtısız bir şekilde aktarmanız mümkündür..

• Arkadaşlar bu cihazdan şu anda en uygun fiyata nerden ve kaça bulabilirim ?
  • slm arkadaşlar hedef olarak atatürk hava limanını seçiyorum.kuşbakışı yaptığımda hedefe 500 mt kala cihaz kilitleniyor. hiç bir şekilde çalışmıyor. açıp kapamak zorunda kalıyorum.mesela daha uzak bir yeri yaptığımda herhangi bir kilitlenme olmuyor.servise götürdüm haritadan kaynaklı dedi.diğer cihazları denedik onlardada yaptığını söyledi.sizden ricam deneyebilirmisiniz sizin cihazlarda böyle bir durum sözkonusumu. gerekirse cihazı değiştireceğim. cevabınızı bekliyorum. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihatazizoglu

slm arkadaşlar hedef olarak atatürk hava limanını seçiyorum.kuşbakışı yaptığımda hedefe 500 mt kala cihaz kilitleniyor. hiç bir şekilde çalışmıyor. açıp kapamak zorunda kalıyorum.mesela daha uzak bir yeri yaptığımda herhangi bir kilitlenme olmuyor.servise götürdüm haritadan kaynaklı dedi.diğer cihazları denedik onlardada yaptığını söyledi.sizden ricam deneyebilirmisiniz sizin cihazlarda böyle bir durum sözkonusumu. gerekirse cihazı değiştireceğim. cevabınızı bekliyorum. teşekkürler

Dedikleri gibi harita kaynaklı bundan önceki 2010.07 haritada'da vardı bu hata,3d bina görünümlerini kapatın sorun kalmaz ..
  • Ömür boyu güncelleme ile ilgili forumda yazılanları okuduktan sonra Ağustos 2010 da aldığım fuga'yı Naviextras'a bağladım ve 2010 Q4 güncellemesini yaptım. Bu arada kenardaki meşhur mavi baloncuğa tıkladım, şöyle yazıyordu: Satın alma tarihi:03.01.2011 Son kullanma tarihi :03.01.2014 Galiba 3 yıl güncelleme hakkım olduğunu belirtiyordu. Oysa daha önce yapmış olduğum güncellemede mavi baloncuk içerisinde satın alma tarihi olarak 25.08.2010 yazıyordu yani bu ömür boyu güncelleme durumu ortaya çıkmadan önce.
  • Piranha fugayı yeni aldım sırf TMC si olduğundan yakında türkiyeye bu sistemin gelebileceği umudu ile ancak kullanma kılavuzunu açtığımda bu cihazın tmc özelliği yoktur diyor bu nasıl dolandırıcılıktır anlamadım...Piranhanın sitesinde ise hala cihazın tmc özeliği olduğu yazıyor.
  • Cihazda donanım olarak TMC olması TMC yayınlarını alacağınız anlamına gelmez sadece TMC varmı evet var TMC yayınları (eğer olursa tabi) önce istanbul'da başlar ama ben yakın zamanda pek ihtimal vermiyorum hala.Ben yaptım oldu ile olmuyor bu işler.Ama şu olur,TMC donanımı vardır (veya opsiyoneldir) ama yazılımda TMC lisansıda vardır o zaman yurt dışında filan bunu satın alıp (tmc bedava değil biliyorsunuz) kullanabilirsiniz.TMC bedava olacak filan sanmayın,yok böyle bişiy
  • Fuga sahibi olan arkadaşlar AVin özelliğini deneyerek harici görüntü kaynağının sesini cihazdan duyabiliyorlarmı yazabilirler mi?

Ayrıca;

Fugada TMC özelliği yok, klavuz diyor ki

TMC özelliği opsyoneldir.
    Bu cihazda TMC özelliği yoktur.

ve yine aynı klavuz diyor ki;

MİNİ USB Girişi/ TMC Girişi: 4.
    1- MİNİ USB kablosu ile cihaz ve bilgisayarınız arasında veri alışverişi yapabilirsiniz;
    2- AC adaptör veya araç tipi şarj cihazını takarak GPS cihazınızı şarj edebilirsiniz;
    3- Alıcı modülü için TMC bağlantısını yapabilirsiniz.

bana göre Piranha firma olarak son derece lakayık, son derece bilgisiz, tamamen parsayı toplamak üzere kurulmuş bir markadır. Daha 2 gün önce usb bağlantısı kopmuş bir cihazın mini usb bağlantısı için 50 TL para istediler. küçücük bir parça 50 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadagi -- 9 Ocak 2011; 12:29:13 >

• arkadaşlar ben quattro aldım

kafamda 2 soru var

mesela ben igo primo yüklesem çalışmasında bir problem olurmu
    birde ömür boyu ücretsiz güncelleme yazıyor. güncelleme hakkım bitermi öyle birşey olursa.
  • arkadaşlar vatanbilgisayarda şu an : 229 T.L. ve 6 taksit worldcard için... ben de navking alacaktim ama acaba alsam mi diye dusunmeye basladim
  • merhaba arkadaşım benim de aklımı çeldi fiyat alsak mı birer tane ne dersin...
  • Ben de almayı düşünüyorum ama firmanın lakaytlıkları beni düşündürüyor açıkçası yazılanları okuduktan sonra ...
  • nette 300 tl üzeri 20 tl hediye çeki kullandırıyor bana ayrıca sizde de böyle birşey varmı acaba ?yani 300-20=280 tl olacak bana alışveriş

bu arada hepsiburadada 199 tl ye tv li olanı alabiliyorum ne dersiniz hangisini almalı
  • beyler ben bu aleti 280 e aldım vatan dan şimdi 229 olmuş iyi güzel ama dün arakadaşıma diasa
    dan piranha raptor aldık benim tavsiyemle. fiyat 159 tl ve fuga dan tek eksiği bluetoht olmaması.

ekranda 4.3 inc yani fuganın tam 1 cm küçüğü inanın şimdi alacak olsam raptor alırım çok uygun

fiyat denedik bütün özellikler film müzik resim oynatma fm verici hepsi var. ve iyi çaılışıyor.

bluetoht ise arac da çok verimli değil deneyipte tatminolmadığım tek özellik oydu zAten. yani
    kısaca ben ikisinide aldım fuga bende raptor d a yakın arkadaşımda ikimizde çok memnunuz

ben alın derim ama çok verip fuga yerine diasa dan raptor alın derim hem daha kibar hemde çok ciddi fiyat farkı var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 11 Ocak 2011; 7:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

denedik bütün özellikler film müzik resim oynatma fm verici hepsi var. ve iyi çalışıyor.

Ne tür film formatlarını destekliyor? Film oynatırken kesinti oluyor mu? Raptör zaman zaman menüde takılıp donuyordu.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.