Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: excaLibuR01

bide ana ekranda e-defter ve internet var bunlar ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor biliyor musun?

Sayın excalibur01,

E-defter elektronik kitap okumanızı saglar txt uzantılı dosyaları cihaz üzerinden açıp iokuyabilirsiniz. Bluetooth bölümünde yer alan internet seçeneği ile internete bağlanabilirsiniz. İnternet bağlantısını telefonunuzun bluetooth'u üzerinden yapabilirsiniz.
  • ben gitti gidiyor piranha bilişimden full hd z type kamera aldım. adam faturasını gönderdim diyor ama cıkmadı kargodan. bu ürünün orjinal olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz
  • Teşekkürler yalniz üst tarafta belirtmiş olduğum sorulara hala cevap alamadim yardimcı olursanız sevinirim..iyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excaLibuR01

Teşekkürler yalniz üst tarafta belirtmiş olduğum sorulara hala cevap alamadim yardimcı olursanız sevinirim..iyi çalışmalar

aynı şekilde bende güncelleme ile ilgili sorunlara cevap alabilmiş değilim.
  • sayın yetkili firmanızı aradım ve mail de attım ancak şu ana kadar bir cevap alamadım.2011 aracıma piranha dispatcher aldım hb.com dan. bu cihazı alırken ordaki bilgilere değil sizin sitenizdeki bilgileride okuyarak aldım ve cihazın toyota corolla uyumlu olduğu yazıyordu ancak teybin rengi torpido uyumlu olmadığını farkettim anten girişinin farklı olduğunu ve direksiyon tuşlarının çalışmadığını farkettim kamerayı bağladıktan sonrada geri vitese takınca otomatik olarak görüntünün gelmediğini menüden ismini hatırlamadığım bir tuşa basınca görüntü ekrana geldi.ve kameranın gece görüntüsü berbat...dört gündür aracımın ön göğsü dağınık şekilde geziyorum heveslenerek aldığım cihaz hevesimi kursağımda bıraktı vereceğiniz cevabı dört gözle bırakıyorum.
     Piranha Destek Cevaplıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

Orijinalden alıntı: cnraru

pirahna yetkililerinden Piranha Dispatcher 8.0 inç Navigasyonlu Toyota Corolla Görüntü Sistemi (Arka Görüş Kamerası Hediyeli!) ürün hakkında bazı bilgiler almak istiyorum direksiyondaki tuşları ve usb bağlantısını bu cihazı takınca kullanabiliyormuyum cihazın tuşlarının rengi aracımın gösterge renklerinle uyumlumu ve 2011 aracımla herşeyi birebir uyumlumu bunları açıklarsanız memnun olurum...

Sayın cnraru,

1. Direksiyon kontrol ünitesine uyumludur. Ancak baglantılarını en iyi yapacak olan aracın kendi teknik servisidir.
    2. Usb baglantısını cihaz üzerinde yer alan usb kablosu aracılığyla yapabilirsiniz.
    3. Tuşlar üzerinde bulunan ışıklar 4 ayrı rekte yanmaktadır. Tuşlara basıldıkça değişir.
    4. Cihazımız standart double din standartlarındadır.

bu cevapta ben cihazı almadan önce sizden aldığım cevaptır.cihazın kutusunun içinden ne kullanma kılavuzu ne garanti belgesi nede kurulum şeması çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnraru -- 27 Mart 2012; 14:37:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: el_sadr

piranha nitro var elimde kardeşim içindeki sistem dosyalarından bi kaçını silmiş sanırım navigasyona tıklayınca dil dosyası yüklenemedi falan gibi bi hata veriyor acaba nasıl düzeltebilirim naviextras tan harita güncellemesi yaptım sitesinden güncelleme yazılım dosyalarını indirip kurdum ama yine değişen bişey olmadı igo yazılımlarından da indirip içine bi kaç tane atmama rağmen sonuç yine hüsran :D acaba ne yapabilrim daha başka

Sayın el_sadr,

Cihazınızın harita bilgilerini yedeklemişseniz; yedek dosyaları geri yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Harita bilgilerini yedeklememişseniz, cihazın arka yüzünde P... i,le başlayan seri numarasını ve ayarlar sistem bölümünde yer alan ıd numarasını Pm den bana iletiniz. Bu tür sorunların sebebi güncelleme esnasında internet baglantısı kesilmesi, usb baglantısının kesilmesi veya virüslü bilgiden kaynaklıdır.

P3372085 braz silinmiş P3872085 te olabilir

UUID LH10061704372085

malesef Yedek alınmamış hiç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sekam

Selamlar
    Özelliklerinde 800*480 çözünürlüğü olduğu yazan Senator modelini aldım ama 800*480 çözünürlük olduğunu hiç zannetmiyorum. Çünkü ne filimleri oynatıyor ne de 800*480 uyumlu navigasyon yazılımlarını açmıyor. Nasıl iş anlamadım 800*480 olduğuna emin misiniz?

Sayın sekam,

Senator modelimiz HD değildir, ekran çözünürlüğü 480x272 dir. Sitemizde hatalı yazılmıştır. En kısa sürede gerekli düzeltmeler yapılacaktır.

satış sonrası iletişiminiz tam bir faciya. Ama peşini bırakmayacağım beni yanlış bilgi vererek kandırdınız ve haksız bir kazanç sağladınız. Müşteri temsilcinizi aradım onların söylediği adrese elimdeki site görselllerininde bulunduğu bir mail cektim ama cevap veren olmadı. Sinir sahibi ettiniz, bu nasıl bir firma anlamıyorum, haksız olduğunuz gün gibi ortada ama bir şey yaptığınız yok. İStemiyorum kardeşim makinanızı alın özele mi yazarsın buradan mı yazarsınız bilmiyorum ama ben bu işin peşini bırakmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekam -- 27 Mart 2012; 18:16:33 >

• 24 saattir bende bir yanıt alamadım....
    bugün toyota yetkili servisiyle yaptığım görüşmede anten kablosu için bir apart olmadığını ve keserek uydurmaya çalıştığımızda elektrik tesisatının komple garanti dışı kalacağını söyledi. aparat takmamızı söyleyen piranha servisi böylebir aparat varsa temin edip banada yollar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnraru -- 27 Mart 2012; 19:01:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samhey

fm transmitterden müzik dinlerken cızırtılı ses geliyor(şarj kablosu takılı değil iken) cumartesi günü teknosadan indirimden 199T.L. ye aldım. ancak farklı bir yazılım yüklemek istiyorum bu mümkün mü bilmiyorum.

Sayın samhey,

Fm transmitter özelliğinin düzenli çalışabilmesi için araç şarj cihazının takılı olması gerekmektedir. Araç şarj cihazı aynı zamanda fm verici anteni olarakda görev yapıyor. Farklı harita yazılımı yükleyebilirsiniz.

ilginiz için çok teşekkür ederim.
    farklı harita yazılım nasıl atılır veya cihazın neresine atılacak harita dosyaları

• quote:

quote:

quote:

fm transmitterden müzik dinlerken cızırtılı ses geliyor(şarj kablosu takılı değil iken) cumartesi günü teknosadan indirimden 199T.L. ye aldım. ancak farklı bir yazılım yüklemek istiyorum bu mümkün mü bilmiyorum.

Sayın samhey,

Fm transmitter özelliğinin düzenli çalışabilmesi için araç şarj cihazının takılı olması gerekmektedir. Araç şarj cihazı aynı zamanda fm verici anteni olarakda görev yapıyor. Farklı harita yazılımı yükleyebilirsiniz.

farklı harita yazılım nasıl atılır veya cihazın neresine atılacak harita dosyaları

Bu cihazlara Farklı bir harita yazılımı yasal olarak yüklenmez,yazılımlar cihaza oem dir diğer türlü yüklemek illagal olur onun paylaşımıda forumda kurallar gereği yasak.

• P3050214 numaralı arızalı ürünün durumunu web sitesinden öğrenemiyoruz. Takip ekranında hiç bir şey yazmıyor. Şifre ile giriş yapıyoruz cevap vermiyorlar.
    Bu ürünü 21.02.2012 tarihinde Piranha servisi aldı. tarih 26.03.2012 oldu hala ürün ortada yok cevap veren yok. Paramın iadesini istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut51

ben gitti gidiyor piranha bilişimden full hd z type kamera aldım. adam faturasını gönderdim diyor ama cıkmadı kargodan. bu ürünün orjinal olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz

Sayın bulut51,

Sürekli piyasa araştırması yapmaktayız şimdiye kadar taklit ürüne rastlamadık. Servis hizmeti için cihazınızın garanti belgesi yeterlidir.
  • quote:

sayın yetkili firmanızı aradım ve mail de attım ancak şu ana kadar bir cevap alamadım.2011 aracıma piranha dispatcher aldım hb.com dan. bu cihazı alırken ordaki bilgilere değil sizin sitenizdeki bilgileride okuyarak aldım ve cihazın toyota corolla uyumlu olduğu yazıyordu ancak teybin rengi torpido uyumlu olmadığını farkettim anten girişinin farklı olduğunu ve direksiyon tuşlarının çalışmadığını farkettim kamerayı bağladıktan sonrada geri vitese takınca otomatik olarak görüntünün gelmediğini menüden ismini hatırlamadığım bir tuşa basınca görüntü ekrana geldi.ve kameranın gece görüntüsü berbat...dört gündür aracımın ön göğsü dağınık şekilde geziyorum heveslenerek aldığım cihaz hevesimi kursağımda bıraktı vereceğiniz cevabı dört gözle bırakıyorum.

Sayın cnraru,

1. Dispatcher modelimiz 2007-2011 model Toyota Corolla araçlara uyumludur.
    2. Anten girişi için çevirici aparat size gönderebilirim bunun için Pm den adres bilgilerini iletmeniz gerekecektir.
    3. Geri vites kamerasının otomatik çalışabilmesi cihazın (ters döndür) kablosuna geri vites lambalarından gelen +12 V kablosunun bağlanması gerekmektedir.
    4. Direksiyon kontrol kumandasını aracın teknik servisinden destek almanız gerekmektedir. Cihazda (yönetim kablosu) direksiyon kontrol kumandası data kablosuna bağlanması gerekmektedir.
    5. İphone kablosuyla birlikte yer alan Usb girişine flash bellek veya harddisk takıp kullanabilirsiniz.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 28 Mart 2012; 10:36:15 >

• quote:

quote:

quote:

piranha nitro var elimde kardeşim içindeki sistem dosyalarından bi kaçını silmiş sanırım navigasyona tıklayınca dil dosyası yüklenemedi falan gibi bi hata veriyor acaba nasıl düzeltebilirim naviextras tan harita güncellemesi yaptım sitesinden güncelleme yazılım dosyalarını indirip kurdum ama yine değişen bişey olmadı igo yazılımlarından da indirip içine bi kaç tane atmama rağmen sonuç yine hüsran :D acaba ne yapabilrim daha başka

Sayın el_sadr,

Cihazınızın harita bilgilerini yedeklemişseniz; yedek dosyaları geri yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Harita bilgilerini yedeklememişseniz, cihazın arka yüzünde P... i,le başlayan seri numarasını ve ayarlar sistem bölümünde yer alan ıd numarasını Pm den bana iletiniz. Bu tür sorunların sebebi güncelleme esnasında internet baglantısı kesilmesi, usb baglantısının kesilmesi veya virüslü bilgiden kaynaklıdır.

UUID LH10061704372085

Sayın el_sadr,

Gün içerisinde cihazınıza ait harita dosyları hazırlanıp indrime linki Pm den size iletilecektir.

• quote:

quote:

quote:

Sayın samhey,

Sayın samhey,

Farklı harita satın alarak yükleyebilirsiniz. Harita dosyları dahili hafıza içerisine atılır.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

Selamlar
    Özelliklerinde 800*480 çözünürlüğü olduğu yazan Senator modelini aldım ama 800*480 çözünürlük olduğunu hiç zannetmiyorum. Çünkü ne filimleri oynatıyor ne de 800*480 uyumlu navigasyon yazılımlarını açmıyor. Nasıl iş anlamadım 800*480 olduğuna emin misiniz?

Sayın sekam,

Senator modelimiz HD değildir, ekran çözünürlüğü 480x272 dir. Sitemizde hatalı yazılmıştır. En kısa sürede gerekli düzeltmeler yapılacaktır.

satış sonrası iletişiminiz tam bir faciya. Ama peşini bırakmayacağım beni yanlış bilgi vererek kandırdınız ve haksız bir kazanç sağladınız. Müşteri temsilcinizi aradım onların söylediği adrese elimdeki site görselllerininde bulunduğu bir mail cektim ama cevap veren olmadı. Sinir sahibi ettiniz, bu nasıl bir firma anlamıyorum, haksız olduğunuz gün gibi ortada ama bir şey yaptığınız yok. İStemiyorum kardeşim makinanızı alın özele mi yazarsın buradan mı yazarsınız bilmiyorum ama ben bu işin peşini bırakmayacağım

Sayın sekam,

İade prosedürleri gereği cayma ve iade taleplerini satın almış olduğunuz yere yapmanız gerekmektedir. Teknik destek haricinde iade prosedörlerine birebir müdahale edemiyoruz, yasal olarak faturayı size kesen firma cihazın iadesini alabilir.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

sayın yetkili firmanızı aradım ve mail de attım ancak şu ana kadar bir cevap alamadım.2011 aracıma piranha dispatcher aldım hb.com dan. bu cihazı alırken ordaki bilgilere değil sizin sitenizdeki bilgileride okuyarak aldım ve cihazın toyota corolla uyumlu olduğu yazıyordu ancak teybin rengi torpido uyumlu olmadığını farkettim anten girişinin farklı olduğunu ve direksiyon tuşlarının çalışmadığını farkettim kamerayı bağladıktan sonrada geri vitese takınca otomatik olarak görüntünün gelmediğini menüden ismini hatırlamadığım bir tuşa basınca görüntü ekrana geldi.ve kameranın gece görüntüsü berbat...dört gündür aracımın ön göğsü dağınık şekilde geziyorum heveslenerek aldığım cihaz hevesimi kursağımda bıraktı vereceğiniz cevabı dört gözle bırakıyorum.

Sayın cnraru,

1. Dispatcher modelimiz 2007-2011 model Toyota Corolla araçlara uyumludur.
    2. Anten girişi için çevirici aparat size gönderebilirim bunun için Pm den adres bilgilerini iletmeniz gerekecektir.
    3. Geri vites kamerasının otomatik çalışabilmesi cihazın (ters döndür) kablosuna geri vites lambalarından gelen +12 V kablosunun bağlanması gerekmektedir.
    4. Direksiyon kontrol kumandasını aracın teknik servisinden destek almanız gerekmektedir. Cihazda (yönetim kablosu) direksiyon kontrol kumandası data kablosuna bağlanması gerekmektedir.
    5. İphone kablosuyla birlikte yer alan Usb girişine flash bellek veya harddisk takıp kullanabilirsiniz.
    Kolay gelsin.

cevabınız için teşekkür ederim direksiyon tuşlarını akşam ayarladım hepsi çalışıyor iphone kablosu flash bellek çalıştıyor olmasıda güzel.geri vites kablosu olayını birazdaha açıklarsanız memnun olurum yada size mil atmıştım orda cep telefonum yazıyor ararsanız çok memnun olurum.torpido uyumunu servise sordum benim aracım comfort olduğu için torpido siyahmış comfort extra ve elegant modelleri füme olarak üretiliyormuş yani sizin cihaz bu iki modellle birebir uyumlu.birde şeyi çözemedim tuş rengi mavi yanıyor ve nasıl değiştirildiğini bulamadım mavi çok sırıtıyor beyaz yada turuncu olması lazım bizim göstergeler bu renk.anten için söylediğiniz aparatta kesme olayı falan yok dimi.

• Sayın commonwealth,

Adresinize 2 orjinal 1 adet farklı çerçeve 27.03.2012 18:30 da ups kargo aracılığıyla gönderilmiştir.

Kolay gelsin.

Takılırken piranha Encore cihazımın çerçevesi kırılmıştı. Rıdvn bey'e sorunumu ilettim. Gelen cevabı da yukarıda yayınlıyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim. İyi ki piranha Encore almışım. Piranha markası ile tanışmam ilk defa okula almam gereken dvd playerler sayesinde oldu. O cihazlar 6 yıldır neredeyse hızlandırılmış dayanıklılık testi gibi bir davranışa maruz kalıyorlar. Arçelikler Beko lar garanti süresinin dolmasını bekleyemeden 1er 2şer mefta olurken piranha olanlar hala inatla çalışıyorlar. Çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commonwealth -- 28 Mart 2012; 11:11:20 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın el_sadr,

UUID LH10061704372085

Sayın el_sadr,

Gün içerisinde cihazınıza ait harita dosyları hazırlanıp indrime linki Pm den size iletilecektir.

Sayın el_sadr,

Cihazınıza uyumlu harita dosyları linki ve cihaza nasıl yükleyeceğiniz Pm den size iletilmiştir.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 28 Mart 2012; 12:04:07 >

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.