Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    henüz aldıgım piranha breva ürünümü daha ilk kez bilgisayarıma usb baglantısı yaptıgımda dosyaları yedekleyemeden sanırım zarar gördü ve navigasyon acılmamakta muhtemelen virüs problemi olmus olabilir eger mümkünse o dosyaları yeniden yükleme imkanım varmıdır iyi calısmalar.
  • iyi günler..dün piranha navajo 7 inç navigasyon aleti aldım..yalnız bir kaç problemim var..yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

1- kıbrısta okuyorum ve kıbrıs haritasını nerden nasıl ücretsiz yükleyebilirim?

2- kutudan bir uyarı çıktı 30 gün boyunca cihazınızı güncellemeyin diye ben 30 gün kıbrıs haritası yükleyemeceğim mi demek oluyor bu;?

3- ayrıca bluetooth ile telefona bağlandığımda karşı tarafın sesi hışırtılı geliyor ve benim sesim karşı tarafa inanılmaz bozuk bir şekilde gidiyor hatta çoğu zaman gitmiyor ne yapabilirim?

4- fm transmitter ile aracıma bağlandığımda aracımın hoparlöründen müzik dinlerken müziğin arkasından çok fazla hışırtı geliyor müzik dinlenmiyor? (not: bende yine piranhanın fm transmitteri var onu taktığımda aynı frekansta sorunsuz dinleyebiliyorum..yani frekansta sorun yok??)

5- bluetooth telefona bağlı iken arama yapacağımda ekranda italyanca veya ispanyolca yazılar çıkıyor oysa dili türkçeye ayarlı bu yazılar ne nasıl kapatabilirim veya türkçeye çevirebilirim???

6 - bu sorunların normal olmadığını düşünüyorum ve servise göndermeyi düşünüyorum nasıl gönderebilirim kıbrıstayım ve kargo ücretini piranha firması karşılar sanıyorum sonuçta hata benden değil cihazdan kaynaklanıyor daha cihazı açalı 3 saat oldu..
    yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim...

• birde yukarıdaki sorularıma 1 tane daha eklemek istiyorum..
    naviextras.com adresinde cihazımı tanıtacağımda cihazınızın türünü seçin diyor ancak piranha nın navajo modeli yok orda ne yapmam gerekiyor???
    teşekkürler..
  • P3050214 numaralı arızalı ürünün durumunu web sitesinden öğrenemiyoruz. Takip ekranında hiç bir şey yazmıyor. Şifre ile giriş yapıyoruz cevap vermiyorlar.
    Bu ürünü 21.02.2012 tarihinde Piranha servisi aldı. tarih 26.03.2012 oldu hala ürün ortada yok cevap veren yok. Paramın iadesini istiyorum.
  • Soru:

Diyelim ki arabamı sattım ve encore da üstünde gitti. Alan kişinin bedava güncelleme hakkı var ama, naviextras'a girişi nasıl yapacak ve cihazı kendi üzerine nasıl kayıt ettirecek. Benim kullanıcı adım ve şifremi vermem ve benim adımla güncellemeye devam etmesi bence uygun değil. O da 3. bir kişiye satarsa durum ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: excaLibuR01

birde yukarıdaki sorularıma 1 tane daha eklemek istiyorum..
    naviextras.com adresinde cihazımı tanıtacağımda cihazınızın türünü seçin diyor ancak piranha nın navajo modeli yok orda ne yapmam gerekiyor???
    teşekkürler..

piranha navajo 7 inç navigasyon aletini aldım ancak benimde şu problemlerim var
    1-bluetooth ile telefona bağlandığımda karşı tarafın sesi hışırtılı geliyor
    2- fm transmitter ile aracıma bağlandığımda aracımın hoparlöründen müzik dinlerken müziğin arkasından çok fazla hışırtı geliyor müzik dinlenmiyor?
    3- bluetooth telefona bağlı iken arama yapacağımda ekranda italyanca veya ispanyolca yazılar çıkıyor
    4-naviextras.com adresinde cihazımı tanıtacağımda cihazınızın türünü seçin diyor ancak piranha nın navajo modeli yok
    5 -bu cihaza farklı bir yazılım atma şansımız var mı yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: samhey

quote:

teşekkürler..

1-bluetooth ile telefona bağlandığımda karşı tarafın sesi hışırtılı geliyor
    2- fm transmitter ile aracıma bağlandığımda aracımın hoparlöründen müzik dinlerken müziğin arkasından çok fazla hışırtı geliyor müzik dinlenmiyor?
    3- bluetooth telefona bağlı iken arama yapacağımda ekranda italyanca veya ispanyolca yazılar çıkıyor
    4-naviextras.com adresinde cihazımı tanıtacağımda cihazınızın türünü seçin diyor ancak piranha nın navajo modeli yok
    5 -bu cihaza farklı bir yazılım atma şansımız var mı yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim...

birader aynı problemler işte bendekide..cihazı aracına bağladığında fm transmitterden müzik dinlerken şarj kablosuyla oynadığında düzelme oluyor mu? bende bir nebze düzeldi gibi oldu...
    o italyanca ispanyolca yazıları anlamadım zaten sanırıım tüm navajolarda var :S sende dün turuncu indirimden mi aldın?
    navextras.com a girmene gerek yok bizim yazılımlar navteq miş..biz piranha extra dan girip tüm işlemleri halledicez..

• fm transmitterden müzik dinlerken cızırtılı ses geliyor(şarj kablosu takılı değil iken) cumartesi günü teknosadan indirimden 199T.L. ye aldım. ancak farklı bir yazılım yüklemek istiyorum bu mümkün mü bilmiyorum.
  • ayrıca bu cihazlar ömür boyu güncelleme imkanı var mı? cihazın anbalajı üzerinde iki yıl yazıyor.
  • quote:

fm transmitterden müzik dinlerken cızırtılı ses geliyor(şarj kablosu takılı değil iken) cumartesi günü teknosadan indirimden 199T.L. ye aldım. ancak farklı bir yazılım yüklemek istiyorum bu mümkün mü bilmiyorum.

aynen bende indirimden 199 a aldım acaba hatalı ürün diye mi bu ürüne promosyon yaptılar..
    farklı yazılım yüklenip yüklenmediğini bilmiyorum ama bu saydıklarında düzelme olursa bana da ne yaptığını bildirirsen çok sevinirim...
  • quote:

ayrıca bu cihazlar ömür boyu güncelleme imkanı var mı? cihazın anbalajı üzerinde iki yıl yazıyor.

yok yok ömür boyu güncelleme var..bu arada sen 1 aylık sigorta aktivasyonunu yaptın mı? birde paketin içinde 1 ay güncelleme yapmayın diyor o neden anlamadım?
  • 1 aylık sigorta aktivasyonunu yapmadım. yapmasak ne olur ki cihaz başka yerde fiyatı 300-353T.L. arasında değişiyor. fm transmitteri farklı frekansta denersen düzelir gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Soru:

Diyelim ki arabamı sattım ve encore da üstünde gitti. Alan kişinin bedava güncelleme hakkı var ama, naviextras'a girişi nasıl yapacak ve cihazı kendi üzerine nasıl kayıt ettirecek. Benim kullanıcı adım ve şifremi vermem ve benim adımla güncellemeye devam etmesi bence uygun değil. O da 3. bir kişiye satarsa durum ne olur?

Cihazın herşeyi tamam o mu kaldı abi?

Yeni alacağın arabaya takılabilirse sök civic'den tak yenisine...

yok olmaz ise bahsettiğin iş sorun değil. sen naviexstras.com dan profilini silersin, alan kişi kendine profil açar, sisteme yeniden cihazı girer. toolbox da da kendi adına oturum açar. çok sıkıntılı bir problem değil yani. senin kullanıcı adını vs vermene gerek yok. sen hele arabayı sat, hallolur...

• bide ana ekranda e-defter ve internet var bunlar ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor biliyor musun?
  • Sökmem artık, tamponda kamera var! Üstünde gider öyle, hem fiyatı da artırır belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 26 Mart 2012; 21:50:54 >
  • quote:

quote:

teşekkürler..

Bahsi geçen cihaz sanırım BURADAKİ cihaz bu cihazı toolbox ile güncelleyemezsiniz piranhanın kendi yazılımı ile güncelleme yapacaksınız..
    Başka yazılım yasal olarak pek mümkün değil,illagal paylaşımlarda kurallar gereği forumda (pm dahil) yasak

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisiklt

p35607967 kodlu navigasyonumu güncellemek için programı indirdim fakat piranha extra yı çalıştırıp güncellemeye bastığımda aygıt bulunamadı uyarısı veriyor. model seçimiyle veya başka bi sorundan dolayı mı bu şekilde oluyor. bilgisayarın navigasyonu görmesinde sorun yok yığın depolama olarakta seçiyorum. yardım etmenizi rica ediyorum .

Sayın Bisiklt,

Cihazınızda igo yüklü olduğundan naviextras toolbox programı aracılığıyla güncelleyebilirsiniz. Piranha extra programını sadece Piranha harita yazılımı yüklü cihazlarda kullanabilirsiniz. Konuyla ilgiliwww.piranha.com.tr adresinden sss bölümünden destek alabilirsiniz. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FT_23

merhaba ;
    henüz aldıgım piranha breva ürünümü daha ilk kez bilgisayarıma usb baglantısı yaptıgımda dosyaları yedekleyemeden sanırım zarar gördü ve navigasyon acılmamakta muhtemelen virüs problemi olmus olabilir eger mümkünse o dosyaları yeniden yükleme imkanım varmıdır iyi calısmalar.

Sayın FT_23,

Cihazınızın seri numarasını ve ayarlar/sistem bölümünde yer alan ID numarasını Pm den iletirseniz yardımcı olabilirim.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Soru:

Sayın ABABA2307,

Bu tür durumda yeni kullanıcı adı alarak güncelleme işlemine devam edilebilir.
  • quote:

fm transmitterden müzik dinlerken cızırtılı ses geliyor(şarj kablosu takılı değil iken) cumartesi günü teknosadan indirimden 199T.L. ye aldım. ancak farklı bir yazılım yüklemek istiyorum bu mümkün mü bilmiyorum.

Sayın samhey,

Fm transmitter özelliğinin düzenli çalışabilmesi için araç şarj cihazının takılı olması gerekmektedir. Araç şarj cihazı aynı zamanda fm verici anteni olarakda görev yapıyor. Farklı harita yazılımı yükleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.