Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu piranha encore navigasyon güncellemesini kolay biçimde anlatırmısınız.....
    cihazı pc ye baglayın yazıyor her yerde böyle bi bağlandı yok ama_??

benim anladıgım flaşı cihaza takıyoruz ordan navigasyon dosyasını flaşa atıyoruz..

pc ye PiranhaExtra programını yüklüyoruz... flaşı pc ye takınca direk görüyor sanırım..

sonra ordan güncellemelere giriyoruz ve flaştaki dosya güncellenmiş oluyor..

bu flaştaki dosyayı alıp cihazda aynı yerine katıyoruz.... bumudur_????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: samhey

piranha navajo 7 inç SDMMC karta yazılı haritları okumuyor bunları cihaza nasıl okutabilirim

Sayın samhey,

Cihazlarımızın harita dosya yolu MobileNavigator/MobileNavigator.exe dir. Dahili hafızadaki MobileNavigator dosyasının ismini Örnek (MobileNavigatorxx) yapın, microsd karttaki dosyayı MobileNavigator/MobileNavigator.exe olarak değiştirin çalışacaktır.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewhard

arkadaşlar şu piranha encore navigasyon güncellemesini kolay biçimde anlatırmısınız.....
    cihazı pc ye baglayın yazıyor her yerde böyle bi bağlandı yok ama_??

benim anladıgım flaşı cihaza takıyoruz ordan navigasyon dosyasını flaşa atıyoruz..

pc ye PiranhaExtra programını yüklüyoruz... flaşı pc ye takınca direk görüyor sanırım..

sonra ordan güncellemelere giriyoruz ve flaştaki dosya güncellenmiş oluyor..

bu flaştaki dosyayı alıp cihazda aynı yerine katıyoruz.... bumudur_????????

Sayın rewhard,

Aşağda belirtilen adımları uygularsanız sorunsuz güncelleme işlemlerini yapabilirsiniz.

1-
    www.naviextras.com
    Naviextras.com - Map updates for your navigation device and more...
    http://www.naviextras.com
    sitesine giriniz.
    2- Site dili İngilizce ise, sağ tarafta bulunan dil seçeneklerinden Türkçe’ yi seçin.
    3- “Kullanıcı Profili Oluştur” a tıklayın
    4- “Üretici Seçiniz” bölümünden Piranha’ yı seçin
    5- “Tip Seçiniz “ bölümünden cihazınızın modelini seçin
    6- “Kayıt Ol” a tıklayın. Açılan sayfada tekrar “Kayıt Ol” a tıklayın
    7- Kullanıcı adınızı yazın ve şifrenizi girin. Şifrenizi tekrar girerek onaylayın. İsminizi ve e-posta adresinizi girin.” Kaydınızı Doğrulayın “bölümünde yer alan resimdeki kodları; “Doğrulama Kodu Giriniz” yazan alana girin. “Kullanıcı Hesabımı Yarat” a tıklayın. Profil sayfanız açılacaktır.
    8- Cihazım bölümünde yer alan “SYNC Tool Gereklidir”e tıklayın. SYNC Tool kullanma kılavuzu açılacaktır. Kullanım Kılavuzundaki “Detaylı Talimatlar” bölümünde yer alan linke tıklayarak SYNC Tool aracını bilgisayarınıza indirin ve dosyaları boş bir klasöre kopyalayın.
    9- Hafıza kartınızı bilgisayarınıza takıp, fat 32 formatında biçimlendirin. SYNC Tool dosyalarını karta kopyalayın.
    10- Hafıza kartını cihaza takıp, reset tuşuna basarak cihazın yeniden açılmasını bekleyin.
    11- Cihaz açıldığında “ Bu bir navigasyon yazılımı güncellemesidir. Lütfen devam etmek için başlayın” seklinde bir uyarı ve “Devam” ikonu gözükecektir. Devam ikonuna tıklayıp gerekli dosyaların karta kopyalanmasını bekleyin. Hafıza kartını cihazdan çıkartıp cihazı tekrar resetleyin.
    12- Hafıza kartını bilgisayarınıza takıp naviextras toolbox kısa yoluna tıklayarak programı çalıştırın.
    13- Toolbox programı açıldıktan birkaç saniye sonra ekranın sağ alt köşesinde programa bağlandığınızı belirten “ Cihaz Bağladı ” uyarısı gözükecektir.
    14- “Oturum Açılmadı” bölümüne tıklayıp kullanıcı adı ve parolanızı girerek “Oturum Aç” a tıklayın. Oturum açıldığında yedekleme yapmak isteyip istemediğinizi belirten bir uyarı görüntülenecektir. “ Şimdi Güncelle” ikonuna basıp “Tamam” a tıklayın. Yedekleme işleminiz tamamlanacaktır.
    15- “Güncellemeler “ ikonuna tıklayın, cihaza ait herhangi bir güncelleme var ise “Yükle “ butonu aktif olacaktır. “Yükle” seçeneğine tıklayıp, ekrana gelen uyarıda “Evet Yedekleme İstiyorum” u seçerek “Tamam” deyin. İşlem tamamlandıktan sonra tekrar “Tamam” deyin. Bu işlemden sonra güncellemeniz karta yüklenmiş olacaktır.
    16- Kartı bilgisayarınızdan çıkartın.
    17- Kartı cihaza takıp cihazın RST (reset ) tuşuna basın ve cihaz açılana kadar bekleyin.
    18- Cihazın ekranına “Bu bir navigasyon yazılımı güncellemesidir.”uyarısı gelecektir. “ Devam “ ikonuna tıklayıp güncellemenin yüklenmesini bekleyin. Güncelleme işlemi bittiğinde “ Lütfen Kartı Çıkartın ve Cihazınızı Yeniden Başlatın” uyarısı gelecektir. Kartı çıkartıp cihazın RST tuşuna basarak cihazı çalıştırın.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

Orijinalden alıntı: uruzgar

Rıdvan Bey,

Web sitenizde Cougerin GPS yazılımı versiyonu hakkında bilgi bulmadım. Bir karşılaştırma yapmak için Couger ve Encore'un yazılım ve versiyonlarını öğrenebilir miyim.

Sayın uruzgar,

Couger modelimizde Piranha navigasyon yazılımı yüklüdür, Encore modelimizde ise İgo harita yazılımı yüklüdür.

Piranha navigasyon yazılımı: V11.3.04
    İgo navigasyon yazılımı : V8.3.2.121342

Rıdvan Bey,

Piranha artık cihazlarında Igo kullanmayacak mı?

Geleceği düşündüğümde Encore yada Cougerin arasındaki en büyük fark navigasyon yazılımları. Pirana bundan sonra çıkartacağı ürünlerde hep kendi navigasyon yazılımınımı kullnacak.

Pirahna olarak encore yada couger için; radyo, video özelliklerine ek yetenekler yada görsel düzenlemeler için daha güncel yazılımları ne sıklıkla çıkartıyorsunuz? Bu yazılımlar ücretli mi oluyor?

• quote:

quote:

quote:

Rıdvan Bey,

Web sitenizde Cougerin GPS yazılımı versiyonu hakkında bilgi bulmadım. Bir karşılaştırma yapmak için Couger ve Encore'un yazılım ve versiyonlarını öğrenebilir miyim.

Sayın uruzgar,

Couger modelimizde Piranha navigasyon yazılımı yüklüdür, Encore modelimizde ise İgo harita yazılımı yüklüdür.

Rıdvan Bey,

Geleceği düşündüğümde Encore yada Cougerin arasındaki en büyük fark navigasyon yazılımları. Pirana bundan sonra çıkartacağı ürünlerde hep kendi navigasyon yazılımınımı kullnacak.

Pirahna olarak encore yada couger için; radyo, video özelliklerine ek yetenekler yada görsel düzenlemeler için daha güncel yazılımları ne sıklıkla çıkartıyorsunuz? Bu yazılımlar ücretli mi oluyor?

Sayın uruzgar,

Piranha navigasyon yazılımı 6. ayın sonunda yapılacak olan güncelleme ile tamamen yenileniyor, gerek görsel açıdan gerekse özellik bakımından.

• quote:

Rıdvan Bey,

Rıdvan Bey hatırlar, bende de encore var. O zaman da yazdım, aslında bizim cihazlarada Piranha nın kendi yazılı olsa bence çok iyi olur. naviextras falan olmadan sadece ürünü aldığımız marka ile muhatap olsak harika olur. şu ücretsiz güncelleme ile ilgili 10 gündür mail atacaklar bana. daraldım iyice. zaten kendinde de meymenet yok. cardı ne taksam toolbox "yeni sürüm var, güncelleme istermisin diyor" "evet" diyorum, 11 mb bişey yüklüyor aklı sıra, sonra "güncelleme tamam" diyor ama aynı şeyi 50 sefer yaptım, yaw bi sefer yapınca anlamıyormusun diyecemde ama onu da anlamaz ki. neyse piranha olsa en azından muhatap bir tane olur her konuda (gerek harita, gerek teknik anlamda vs)

Bu arada Rıdvan bey, bizim encore için şu tuş sesi ve ekran koruyucu ile ilgili bi gelişme var mı?

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denmus -- 30 Mart 2012; 17:39:11 >

• Arıza yapmasını bekleme; 15. günde at çöpe...

Ben Fuga'yı Vatan ve Piranha'ya hediye ettim, şimdi Başarsoft haritalı, android platformunda kullanabileceğim lisanslı bir yazılım alıp, çakma navigasyon kullanımına son vereceğim.

Araştırmaya Piranha'nın android versiyonunu sorarak başladım Rıdvan beye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbey -- 2 Nisan 2012; 18:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Hoş geldiniz.
    Piranha kullanıcıları için iyi oldu,Soru ve sorunlarına en yetkili ağızdan cevap bulabilecekler.Kolay gelsin iyi forumlar

sayın piranha yetkilisi ben geçen hafta navajo 7 inç cihaz aldım ama üzerindeki harita sisteminin hakkında bölümü var orda lisanslı değil ibaresi var ben haritanın lisansını nerden yapacağımı buldum ama elimde bir seri numarası yok bu seri numarasanı nerden alacağım bu arada cihazın fm transmitteri iyi çekmiyor şarj cihazı takılı olmasına rağmen vidolardada takılma yapıyor vsvs yardımcı olursanız sevinirim
  • Sayın Piranha yetkilisi bundan 4 ay kadar önce Infınıtıy Hd navigasyon cihazı aldım cihazın usb si normal kullanımda içine çöktü ve servise gönderdim. servisten geldiğinde sadece aracımda denedim ve şarj oluyordu ancak 15 gün sonra bilgisayarımda denediğimde ( yığın depolama ve diğer modda ayrı ayrı) cihaza bağlanamıyorum eşimin bilgisayarında da da denedim ancak sonuç aynı. cihaz araç şarjından ve usb den şarj oluyor ancak cihaza bağlantı yok. içini görüp naviextra proğramıyla da güncelleyemiyorum. sorun yine usb portta mı acaba. müşteri memnuniyeti adına ücretsiz tamir görmüş kullanıcı hatası ve garanti dışı diye not düşülmüştü.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rıdvan Bey,

Sayın uruzgar,

Rıdvan Bey,

Sayın uruzgar,

Piranha navigasyon yazılımı 6. ayın sonunda yapılacak olan güncelleme ile tamamen yenileniyor, gerek görsel açıdan gerekse özellik bakımından.

Android markette satılan sürüm de güncellenecek mi, şu an satın alsak, 6. aydan sonra yeni sürüme upgrade edebilir miyiz yoksa satın almak için beklemek mi daha uygun olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: asilyan06

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Hoş geldiniz.
    Piranha kullanıcıları için iyi oldu,Soru ve sorunlarına en yetkili ağızdan cevap bulabilecekler.Kolay gelsin iyi forumlar

sayın piranha yetkilisi ben geçen hafta navajo 7 inç cihaz aldım ama üzerindeki harita sisteminin hakkında bölümü var orda lisanslı değil ibaresi var ben haritanın lisansını nerden yapacağımı buldum ama elimde bir seri numarası yok bu seri numarasanı nerden alacağım bu arada cihazın fm transmitteri iyi çekmiyor şarj cihazı takılı olmasına rağmen vidolardada takılma yapıyor vsvs yardımcı olursanız sevinirim

Sayın asilyan06,

1. Harita lisanslaması fabrikasyon olarak yapılmıştır, extra bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Ancak dediğiniz gibi bir durum varsa harita bölümüne girebilir ancak haritayı göremezsiniz.
    2. Fm transmitter özelliği büyük illerde frekans çakışması nedeniyle hışırtı yapabilir. Boş bir frekans bulmanız gerekmektedir.
    3. Videoları 800x480 boyutunda ayarlamınız gerekmektedir. Önerdiğimiz video formatı avi dir.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbey

quote:

quote:

quote:

quote:

Rıdvan Bey,

Sayın uruzgar,

Rıdvan Bey,

Sayın uruzgar,

Android markette satılan sürüm de güncellenecek mi, şu an satın alsak, 6. aydan sonra yeni sürüme upgrade edebilir miyiz yoksa satın almak için beklemek mi daha uygun olur?

Sayın buyukbey,

Piranha navigasyon yazılımı android, iphone, wince uygulamalarının güncellemeleri yapılacaktır. Satın alma konusunu size bırakıyorum.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: captainzed

Sayın Piranha yetkilisi bundan 4 ay kadar önce Infınıtıy Hd navigasyon cihazı aldım cihazın usb si normal kullanımda içine çöktü ve servise gönderdim. servisten geldiğinde sadece aracımda denedim ve şarj oluyordu ancak 15 gün sonra bilgisayarımda denediğimde ( yığın depolama ve diğer modda ayrı ayrı) cihaza bağlanamıyorum eşimin bilgisayarında da da denedim ancak sonuç aynı. cihaz araç şarjından ve usb den şarj oluyor ancak cihaza bağlantı yok. içini görüp naviextra proğramıyla da güncelleyemiyorum. sorun yine usb portta mı acaba. müşteri memnuniyeti adına ücretsiz tamir görmüş kullanıcı hatası ve garanti dışı diye not düşülmüştü.

Sayın captainzed,

1. Farklı bir usb kablosu kullanarak deneyiniz.
    2. Bilgisayarınızın arka kısmında yer alan usb girişlerini kullanınız.
    3. Cihazınızın ayarlar/usb bölümünden yığın depolama seçimini yapınız. (Bazı versiyonlar için geçerledir.)

Sonuç alamazsanız sorunu buradan anlattığınız gibi arıza bildirim formu doldurarak teknik servise gönderiniz. Cihazın onarımı garanti dahilinde yapılacaktır.

Kolay gelsin.

• piranha viper 4.3"navigasyon cihazı aldım dün
    fakat hiçbir site vb. yere kayıt ettirmedim kağıtlarda kaydettirmeyin yazıyor 30 günlük sigortanın gitmemesi için
    navigasyon cihazını açıyorum evin balkonuna çıkıyorum tam 1 saat bekliyorum GPS Sinyali Bekleniyor...
    yazısında kalıyor.. ?
    cihazda hiçbir ayarlama vb. bir şey yapmadım aldığım gibi açtım ve gps e girdim böyle bekliyorum ??
    cevabını acil olarak verirseniz iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkaya27

piranha viper 4.3"navigasyon cihazı aldım dün
    fakat hiçbir site vb. yere kayıt ettirmedim kağıtlarda kaydettirmeyin yazıyor 30 günlük sigortanın gitmemesi için
    navigasyon cihazını açıyorum evin balkonuna çıkıyorum tam 1 saat bekliyorum GPS Sinyali Bekleniyor...
    yazısında kalıyor.. ?
    cihazda hiçbir ayarlama vb. bir şey yapmadım aldığım gibi açtım ve gps e girdim böyle bekliyorum ??
    cevabını acil olarak verirseniz iyi olur

Sayın kkaya27,

Cihazın navigasyon menusunden ayarlar/sistem/varsayılan ayarlara geri dön seçeneğini kullanarak cihazı sıfırlayın, bu işlmeden sonra açık alanda tekrar test ediniz. Sonuç alamazsanız satın almış olduğunuz bayiye değişim amaçlı başvurun.

Kolay gelsin.

• cihazımdaki harita lisanslı değilse ne yapmam gerekiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz bulunduğum yerde sadece 1 fm kanalı var ona rağmen çekmiyor video içinde çözünürlüğe dikkat ederim teşekkürler cevabınız ve ilginiz için
  • ha bir de müzik çalmaya çalıştığım mı ( hafıza kartından)
    Application Error adında bir hata sekmesi açılıyor
    Application GPS.exe encountered a serious error and must shut down. yazıyor ?? iade mi edeyim bunu sorunlu mu
  • Sayın yetkili, iki adet Galileo marka cihazımda da ayrı ayrı kulaklık çıkışından teybimin aux girişine bağlantı yaptığımda şarz cihazını takıp cihaz şarza başlayınca seste acayip çızırtılı vınıltılı parazit sesi oluyor. Şarzdan çekince ses düzeliyor. Bu sorunun nedeni ve çözümü nedir? İlgilenirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilyan06

cihazımdaki harita lisanslı değilse ne yapmam gerekiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz bulunduğum yerde sadece 1 fm kanalı var ona rağmen çekmiyor video içinde çözünürlüğe dikkat ederim teşekkürler cevabınız ve ilginiz için

Sayın asilyan06,

Cihazınızın harita bölümünü kullanabiliyormusunuz? Eger kullanamıyorsanız cihazı teknik servise göndermeniz gerekecektir.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkaya27

ha bir de müzik çalmaya çalıştığım mı ( hafıza kartından)
    Application Error adında bir hata sekmesi açılıyor
    Application GPS.exe encountered a serious error and must shut down. yazıyor ?? iade mi edeyim bunu sorunlu mu

Sayın kkaya27,

Yüklemiş olduğunuz bilgisayarda virüslü bilgi nedeniyle cihaza virüs bulaşmış olabilir. Bu tür bir sorunun tek nedeni virüslü bilgi yada bozuk formatlı bilgilerden kaynaklanır. Hafıza kartınızı formatlayıp yükeyeceğiniz bilgileri virüs taramasından geçirdikten sonra tekarar deneyiniz. Sorun devam ederse sitemizden cihazınıza uyumlu yazılımı (rom) indrip cihaza yükleyiniz sorununuz bu şekilde çözülecektir.

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.