Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
944.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    bir soruda benden gelsin, navigasyon cihazları, araçta müzik dinlemek için kullandığımız fm transmitter cihazlarının yarattığı interferencenin etki altında kalarak uydulara çoğu zaman bağlanamıyorlar, bunun için nasıl bir çözüm öneriniz olur.
  • Piranha tabletim açılmıyor bu yüzden yazılım yüklemesi yapacağım ancak destek sitesinde JB için ayrım yapılmış.

    http://piranha.com.tr/destek/product.php?product_id=317

    Fakat ben cihazım hangi seriye dahil bimiyorum. Tabletin kasasında da böyle bir bilgi yok. Tablet zaten açılmıyor. Kutusuda yok. Hangi seride olduğunu nasıl öğrenebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trucks_one -- 23 Mart 2015; 18:22:07 >
  • Sayın Pirhana yetkilisi Rıdvan Bey, uzun zamandır bu forumdan sabırla ve özenle destek veriyorsunuz. Ben daha önceki no traffic piranha navigasyon cihazımı aracımla birlikte sattım. Şimdi yine no traffic S type cihaz almayı düşünüyorum ancak emin olamadığım bir konu var. Bir önceki cihazda hız kameraları uyarılarını alıyordum ve hiç güncelleme yapamadım. Yeni alacağım S type cihazlar için speedcam dosyalarını ekleyip güncelleyebilir miyim? Ya da speedcam dosyalarını kendim yükleyebileceğim uygun fiyatlı piranha ürün/modeli var mıdır? Sizden gelen cevaba göre alacağım navigasyon modeline karar vereceğim. Peşin teşekkürlerimle...
  • vehbi V kullanıcısına yanıt
    Ben de de navajo 7.0 var ve 2 yıldır bekliyorum. Ömür boyu ücretsiz harita güncelleme ile satılan bu cihaz için herhangi bir harita güncelleme olacak mı? bilgisi olan var mı???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satranc07 -- 28 Mart 2015; 1:57:38 >
  • Piranha Encore Z Type adlı ürünü tanıtabilir misiniz? Bu üründe bluetooth var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 2 Nisan 2015; 0:02:26 >
  • Ben Piranha escone z type aracım için Görüntülü radyo type aldım 15-20 gün içinde arıza yaptı sevise götürdüğünde ana kart yanmış dendi ve 1 seferliğine tamiratı yapıldı. Tekrar takıldı araca 12 gün sonra ayni arıza meydana geldi bu sefer servis benden 180 TL para istedi oysa cihazın fiyatı 280 TL peki vermiş olduğunuz garanti ne işe yarıyor sizin bayinize bağladı bu cihazı . Peki fazla Akım gelmiş ana karta bu cihazın Üzerindeki sigorta ne işe yarar eğer ana Kartı koruyamıyorsa. Sizin kartta sıkıntı yoksa eğer tamir ettirmedim ve sizi Allah'a havale ettim. Bu sefer başka marka cihaz aldım ve bağladım araca 3 aydır sorunsuz kullanıyorum. Demek Aracın elektrik tesisatında sıkıntı yok sizin idda ettiğiniz gibi. Sizin cihazınız da sıkıntı vardır milletten para almak için. Bundan sonra Piranha marka hiç bir ürün alınmayacağını anladım. Allah hastane parası olarak sizden çıkarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OTTO VON BISMARCK kullanıcısına yanıt
    Tavsiye etmem sakin almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam. Vazgeçtim onu almaktan. Saolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    merhaba piranha nın acaba tv özellikli felan navigasyonu varmı mercedes tarzı araçlardaki gibi tablet şeklinde yada ona benzer cama vakumlu
  • sayın piranha destek yetkilisi, piranha fuga cihazıma ait rom dosyasını yükleme işlemini yaptım. cihazım sorunsuz olarak açılış yapıyor. yanlız cihazımdaki harita ve yazılım olmadığı için navigasyon simgesine bastığımda hiç birşey çalışmıyor. rica etsem yedek dosyalarını göderebilir misiniz?
  • Artık buradan destek yok şikayetlerinizi buraya yazmayın artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phantomgs

    sayın piranha destek yetkilisi, piranha fuga cihazıma ait rom dosyasını yükleme işlemini yaptım. cihazım sorunsuz olarak açılış yapıyor. yanlız cihazımdaki harita ve yazılım olmadığı için navigasyon simgesine bastığımda hiç birşey çalışmıyor. rica etsem yedek dosyalarını göderebilir misiniz?

    Sayın phantomgs,

    http://fullteknikdestek.blogspot.com.tr/2014/11/notraffic-navigasyon-harita-dosyalari.html adresinden yedek dosyaları indirip geri yükleyebilirsiniz. Nasıl yükleyeceğiniz videolu ve yazılı olarak anlatılmıştır.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

    merhaba piranha nın acaba tv özellikli felan navigasyonu varmı mercedes tarzı araçlardaki gibi tablet şeklinde yada ona benzer cama vakumlu

    Sayın BOLDVIPER,

    Tahoe ve Avatar modeli taşınabilir navigasyon cihazları analog tv özelliğine sahiptir. Piranha resmi sitesinden cihazların özelliklerini inceleyebilirsiniz.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

    Piranha Encore Z Type adlı ürünü tanıtabilir misiniz? Bu üründe bluetooth var mıdır?

    Sayın OTTO VON BISMARCK,

    Şu anki versiyonda Bluetooth özelliği yok ancak yoğun talep üzerine Bluetoothlu versiyonu satışta olacak. Ürün özelliklerini sitemizden inceleyebilirsiniz.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasannadmi

    Ben Piranha escone z type aracım için Görüntülü radyo type aldım 15-20 gün içinde arıza yaptı sevise götürdüğünde ana kart yanmış dendi ve 1 seferliğine tamiratı yapıldı. Tekrar takıldı araca 12 gün sonra ayni arıza meydana geldi bu sefer servis benden 180 TL para istedi oysa cihazın fiyatı 280 TL peki vermiş olduğunuz garanti ne işe yarıyor sizin bayinize bağladı bu cihazı . Peki fazla Akım gelmiş ana karta bu cihazın Üzerindeki sigorta ne işe yarar eğer ana Kartı koruyamıyorsa. Sizin kartta sıkıntı yoksa eğer tamir ettirmedim ve sizi Allah'a havale ettim. Bu sefer başka marka cihaz aldım ve bağladım araca 3 aydır sorunsuz kullanıyorum. Demek Aracın elektrik tesisatında sıkıntı yok sizin idda ettiğiniz gibi. Sizin cihazınız da sıkıntı vardır milletten para almak için. Bundan sonra Piranha marka hiç bir ürün alınmayacağını anladım. Allah hastane parası olarak sizden çıkarsın

    Sayın Hasannadmi,

    Servis ve benzeri konusunda malesef ben yetkili değilim. Yazılımsal yada donanımsal arızalarda kullanıcılara destek amaçlı bu forumda yazıyorum. Lütfen bu durumu buraya yazdığınız şekilde müşteri temsilcilerimize iletiniz.

    KOlay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hurkana

    Sayın Pirhana yetkilisi Rıdvan Bey, uzun zamandır bu forumdan sabırla ve özenle destek veriyorsunuz. Ben daha önceki no traffic piranha navigasyon cihazımı aracımla birlikte sattım. Şimdi yine no traffic S type cihaz almayı düşünüyorum ancak emin olamadığım bir konu var. Bir önceki cihazda hız kameraları uyarılarını alıyordum ve hiç güncelleme yapamadım. Yeni alacağım S type cihazlar için speedcam dosyalarını ekleyip güncelleyebilir miyim? Ya da speedcam dosyalarını kendim yükleyebileceğim uygun fiyatlı piranha ürün/modeli var mıdır? Sizden gelen cevaba göre alacağım navigasyon modeline karar vereceğim. Peşin teşekkürlerimle...

    Sayın hurkana,

    Evet hız kamera dosyarlarını yükleyebilirsiniz. 2014 10 haritası şu an kullanılıyor, yakın zamanda 2015 haritası yayınlacaktır. NoTraffic modelleri içinhttp://fullteknikdestek.blogspot.com.tr/2014/09/sygic-asistan-programi-ile-piranha.html adresindeki adımları takip ederek güncellemeleri yükleyebilrsiniz.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trucks_one

    Piranha tabletim açılmıyor bu yüzden yazılım yüklemesi yapacağım ancak destek sitesinde JB için ayrım yapılmış.

    http://piranha.com.tr/destek/product.php?product_id=317

    Fakat ben cihazım hangi seriye dahil bimiyorum. Tabletin kasasında da böyle bir bilgi yok. Tablet zaten açılmıyor. Kutusuda yok. Hangi seride olduğunu nasıl öğrenebilirim.

    Sayın trucks_one,

    4.0 yada 4.1 yazılımlarından istediğinizi kullanabilirsiniz. Cihazın seri numrasını bilmiyorsanız öncelikle P423,426 serisi olan yazılımı yükleyin çalışacaktır. Yazılımların geneli tüm serilere uyumludur.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: revibil

    Iyi gunler bende 1 hafta once piranha bee plus mp3 calar aldim. Iyi guzel caliyordu ama bu gun ses bozuk bir sekilde gelmeye basladi. Kulaklikta sorun yok 5 kulakliklada denedim. Ne yapmam gerek simdiden tesekkurler

    Sayın revibil,

    Muhtemelen kulaklık girişi şasesinde soğuk lehim sorun var. Bu durumda cihazı teknik servise göndermeniz gerekmektedir. ü

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SmartPhonesuzAdam

    iyi çalışmalar. benim sıkıntım piranha sigma navigasyon cihazımda navigasyon menüsü açılmıyor. sanırım format işleminde yedek almadığım için tüm dosyaları sildim. cihaz normal olarak çalışıyor ama haritalar için navigasyon menüsü açılmıyor. yedek almayıde unuttum belgeler gitti anlayacağınız. geri almak için çok uğraştım ama beceredim. cihazım piranha sigma p38703298. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

    Sayın SmartPhonesuzAdam,

    Cihazın yedek dosyalarınıhttp://fullteknikdestek.blogspot.com.tr/2014/11/notraffic-navigasyon-harita-dosyalari.html adresinden indirip geri yükleyebilirsiniz. Nasıl yükleyeceğiniz konusunda videolu ve yazılı açıklama sayfada yer alamaktadır.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Micro_Processor

    Herkese İyi Günler arkadaşlar.

    Elimde resimdeki GPS cihazı bulunmakta.Bu cihazı aldığım zaman ömür boyu ücretsiz harita güncelleme imkanı var demişlerdi.Neredeyse 2-2.5 yıl geçti ve yollar,sokaklar değiştiği için harita güncellemeye ihtiyaç duyuyorum.Fakat bunu nasıl yapacağıma dair bilgi sahibi değilim.Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

     Piranha Destek Cevaplıyor


    Sayın Micro_Processor,

    Ürünü güncelleyebilirsiniz.http://fullteknikdestek.blogspot.com.tr/2014/09/igo-basarsoft-harita-yuklu-piranha_19.html adresindeki güncelleme videosunu ve yazılı açıklamayı yaparak güncelleme yapabilirsiniz.

    Kolay gelsin.




  • 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.