Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
947.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piranha yetkilisi arkadaş. size bir türlü ulaşamıyorum. 1 haftadır müşteri hizmetlerine bir türlü bağlanamıyorum.lütfen ya bana ulaşın yada hakaret seviyesini baya aşıcam.05448624107
  • quote:

Orijinalden alıntı: meewwlüt

merhabalar, aracımda bir yıldır kullandığım piranha encore 7 inç cihazımdan çok memnunum. memnundum. iki haftadır iki sorunu çözemedim. yardımınızı bekliyorum.
    1. geri vitese geçtiğim zaman kameraya geçiyor fakat vitesi ileri aldığım zaman artık menüye dönmüyor ve sinyal yok uyarısı veriyor.
    2. navigasyon artık aradığım hiç bir adresi bulamıyor.
    şimdiden teşekkürler kolay gelsin.

Sayın meewwlüt,

GPS e bağlanmıyorsa lütfen cihazı gps anteni ile birlikte teknik servise ulşatırın. Yazılımsal bir konu olsaydı size yardımcı olurdum.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realwayy

Yakinima grande almistim ekranin cami catladi. Bu durumla karsilasan arkadaslar, serviste cami ne kadara degistiriyolar.. Ve cihazin aliexpreste birebir kopyasinin adini bilen varmi. Ordanda 10-20 liraya siparis verip Kendim degistirebilirim

Sayın realwayy,

Gfive G9 uyumlu olabilir ancak kesin garanti veremiyorum. Servise ulşatırısanız onarımı yapılacaktır. Tamir ücretleri konusunda deste.piranha.com.tr adresinden bilgi edinebilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captor34

Merhaba Zoom 2 tab almayı düşünüyorum direkt hdmi üzerinden tableti TV ye baglayabilir miyim

Sayın captor34,

Zoom II Tab modelimizde malesef HDMI girişi yoktur.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.f.b

piranha cougar aldım ürün gayet hoşuma gitti fakat mp4 video lar olmasına rağmen videoları açmadı. bazılarını sadece ses olarak açıyor bazılarını hiç açmıyor.
    video için hangi tür video olarka convert etmem gerekiyor.
    mp3 dinlerken sonraki mp3 geçmiyor bi sorun var sanırım bu noraml bir durummu benim cihazımda problemmi var ?

Sayın m.f.b,

800x480 boyutunda AVI formatında FSB hızı 10 olarak convert etmelisiniz. Normal bir durum değil şarkı bittikten sonra diğerine otomatik geçer, cihazı ayarlardan fabrika ayarlına geri çevirin düzelecektir.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaangormek

piranha yetkilisi arkadaş. size bir türlü ulaşamıyorum. 1 haftadır müşteri hizmetlerine bir türlü bağlanamıyorum.lütfen ya bana ulaşın yada hakaret seviyesini baya aşıcam.05448624107

Sayın kaangormek,

Bu sayfada teknik, yazılımsal yada donanımsal olarak müşterilerin sorununu çözmek adına burada hizmet veriyorum. Müşteri temsilcileri ile herhangi bir alakam yok ancak genede numaranızı ilettim. Sorunlarınızı yazılı olarak müşteri temsilcilerine iletmeniz gerekiyor. Bu sayfada yazılım teknik konularda yetkili kişiyim bunun dışındaki konularla müşteri temsilcileri ilgilenmektedir.

kolay gelsin.
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    Rıdvan bey cevabınız için teşekkürler ancak
    1. soruma cevap alamadım yardımcı olurmusunuz,
    birde gps için teknik servise gönderin demişsiniz. ben aracı aldığımda cihazda üzerinde geldi fakat garanti belgesi faturası da yok bu durumda garantiden faydalanma şansım nedir,
    kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: meewwlüt

Rıdvan bey cevabınız için teşekkürler ancak
    1. soruma cevap alamadım yardımcı olurmusunuz,
    birde gps için teknik servise gönderin demişsiniz. ben aracı aldığımda cihazda üzerinde geldi fakat garanti belgesi faturası da yok bu durumda garantiden faydalanma şansım nedir,
    kolay gelsin

Sayın meewwlüt,

Bu durumu arıza bildirim formuna yazarak cihazı gönderin servisteki arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    teşekkürler Rıdvan bey kolay gelsin
  • rıdvan bey merhabalar, piranha senator navigasyon güncellemesini ne zaman alabileceğiz? teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

Orijinalden alıntı: memo20yorga

Merhaba,
    Piranha Notraffic model navigasyon cihazları içinhttp://update.infonav.com.tr/infonav/faces/user/mireoUpdater.jspx sayfasında yayınlanan infotech TURKEY 14Q3 güncellemesi ne zaman piranha için sygic'e konulacak öğrenebilir miyim? Olmayan yollara yönlendirmesi sonucu kör döngülere girmekten bıktım artık.

Sayın memo20yorga,

Geçen hafta konu ile ilgili firma ile görüştük bir kaç gün içerisinde bize kesin bir tarih bildirilecek. Bu bilgiyi forumda paylaşırım.

Kolay gelsin.

Bizim bu yazılımı manüel yükleme yolumuz varmı. Bu arada iyiki rıdvan bey var. Yoksa Piranha bitmiş.

• Merhabalar,

Piranha Voyager navigasyon cihazım var. Navigasyon dışındaki menülere girmek istediğimde dll hatası veriyordu ve bilgisayar cihazı tanımıyordu.
    piranha.com.tr
    Arama: voyager - Piranha - Teknolojiyi Seviyorum
    http://piranha.com.tr/search.php?searchPhrase=voyager
    adresinden yeni rom indirip yükledim. Şimdi ise navigasyon dışındaki tüm menüler çalışıyor. Yani navigasyon asla açılmıyor ve bilgisayar cihazı tanımamaya devam ediyor. Ne yapmalıyım?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kandemirb

Merhabalar,

Piranha Voyager navigasyon cihazım var. Navigasyon dışındaki menülere girmek istediğimde dll hatası veriyordu ve bilgisayar cihazı tanımıyordu.http://piranha.com.tr/search.php?searchPhrase=voyager adresinden yeni rom indirip yükledim. Şimdi ise navigasyon dışındaki tüm menüler çalışıyor. Yani navigasyon asla açılmıyor ve bilgisayar cihazı tanımamaya devam ediyor. Ne yapmalıyım?

Teşekkürler

Sayın kandemirb,

PM den gerekli bilgi tarafınıza iletilmiştir.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: chees007

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memo20yorga

Merhaba,
    Piranha Notraffic model navigasyon cihazları içinhttp://update.infonav.com.tr/infonav/faces/user/mireoUpdater.jspx sayfasında yayınlanan infotech TURKEY 14Q3 güncellemesi ne zaman piranha için sygic'e konulacak öğrenebilir miyim? Olmayan yollara yönlendirmesi sonucu kör döngülere girmekten bıktım artık.

Sayın memo20yorga,

Geçen hafta konu ile ilgili firma ile görüştük bir kaç gün içerisinde bize kesin bir tarih bildirilecek. Bu bilgiyi forumda paylaşırım.

Kolay gelsin.

Bizim bu yazılımı manüel yükleme yolumuz varmı. Bu arada iyiki rıdvan bey var. Yoksa Piranha bitmiş.

Sayın chees007,

Cihazın P... ile başlayan seri numarasını ve ayarlar (sistem) bölümünde yer alan ID(UDD) serisini PM den bana mail atın kontrol edip dosyaları size gönderimini sağlamaya çalışırım.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonusbirkafa

rıdvan bey merhabalar, piranha senator navigasyon güncellemesini ne zaman alabileceğiz? teşekkürler.

Sayın bonusbirkafa,

Bende harita firmasından yanıt bekliyorum ordan gelecek cevabı size iletirim.

Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_3335

Merhaba.

Piranha Infiniti (HD) White 5.0"Navigasyon Cihazım var.

En sonra 1 yıl önce harita güncellemesi yapmıştım. Şimdi kontrol ediyorum hâlen yeni harita güncellemesi yok.
    En son harita tarihi nedir.

Cihaza PiranhaExtra ile bağlanıyorum. Piranha haritası var üzerinde. Bu cihaza Naviextras haritası kurabilirmiyim.

Sayın huseyin_3335,

Cihazın P ile başlayan seri numrasını bana iletebilirmisiniz.

Kolay gelsin.

quote:

quote:

quote:

Merhaba.

Piranha Infiniti (HD) White 5.0"Navigasyon Cihazım var.

En sonra 1 yıl önce harita güncellemesi yapmıştım. Şimdi kontrol ediyorum hâlen yeni harita güncellemesi yok.
    En son harita tarihi nedir.

Cihaza PiranhaExtra ile bağlanıyorum. Piranha haritası var üzerinde. Bu cihaza Naviextras haritası kurabilirmiyim.

Sayın huseyin_3335,

Cihazın P ile başlayan seri numrasını bana iletebilirmisiniz.

Kolay gelsin.

Merhaba.

İlgili Kod No: P38512202

Son durum nedir ?

• Piranha ultra tab 2 ,çocuklar model ekran kilidi koymuş ve unutmuslar. Cihaz açılmıyor. Nasıl reset atabiliriz. Recovery menu giriş nasıl olacak. Ses tuşu yok. Power ve geri tuşu var sadece.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatofist

quote:

quote:

Merhaba,

İnfiniti HD white model mevcut. "Application mobileNavigator.exe....." şeklinde hata veriyordu. "MobileNavigator" isimli klasörü vermiş olduğunuz linkten indirip kopyaladım. Şimdi de "Invalid database version" şeklinde hata veriyor. Tekrar yazılımı yükledim ama değişen bir şey olmadı. ID numarasını özelden yazıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Sayın fatofist,

MobileNavigator klasörün içinde .exe ile biten dosya isminide MobileNavigator.exe olarak değiştirmelisiniz. Ayrıca sys.txt dosyasındaki ekran ölçülerini doğru girin çalışacaktır.

Kolay gelsin.
    Teşekkürler. Ama yine olmadı. exe ile biten dosya ve sys.txt dosyası mevcut değil.

Sayın fatofist,

kullandığınız bilgisayarda virüs olabilir bu nedenle MobileNavigator.exe ve sys.txt dosyası silinmiştir. Dosyaları yeniden indirip deneyin.

Kolay gelsin.

Yeniden indirdim. Şimdi oldu açılıyor ama önceki menüsünden farklı ve Türkçe dil seçeneği yok. Sadece Arapça. Çözünürlüğü de düşük gibi geldi. Halbuki sys 800X480 yaptım.

Ne yapmam gerekir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ankebut222

Piranha ultra tab 2 ,çocuklar model ekran kilidi koymuş ve unutmuslar. Cihaz açılmıyor. Nasıl reset atabiliriz. Recovery menu giriş nasıl olacak. Ses tuşu yok. Power ve geri tuşu var sadece.

Sayın ankebut222,

Ultra II Tab tabletin kaç inç olduğunu belirtebilirmisiniz. Bazı modellerimizde recovery moda geçiş var ancak eski modellerimizdense malesef yazılım atmanız gerekecektir. Yazılım dosyalarını ve yükleme videosunu deste.piranha.com.tr adresinden bulabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

İnfiniti HD white model mevcut. "Application mobileNavigator.exe....." şeklinde hata veriyordu. "MobileNavigator" isimli klasörü vermiş olduğunuz linkten indirip kopyaladım. Şimdi de "Invalid database version" şeklinde hata veriyor. Tekrar yazılımı yükledim ama değişen bir şey olmadı. ID numarasını özelden yazıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Sayın fatofist,

MobileNavigator klasörün içinde .exe ile biten dosya isminide MobileNavigator.exe olarak değiştirmelisiniz. Ayrıca sys.txt dosyasındaki ekran ölçülerini doğru girin çalışacaktır.

Kolay gelsin.
    Teşekkürler. Ama yine olmadı. exe ile biten dosya ve sys.txt dosyası mevcut değil.

Sayın fatofist,

kullandığınız bilgisayarda virüs olabilir bu nedenle MobileNavigator.exe ve sys.txt dosyası silinmiştir. Dosyaları yeniden indirip deneyin.

Kolay gelsin.

Yeniden indirdim. Şimdi oldu açılıyor ama önceki menüsünden farklı ve Türkçe dil seçeneği yok. Sadece Arapça. Çözünürlüğü de düşük gibi geldi. Halbuki sys 800X480 yaptım.

Ne yapmam gerekir acaba?

Sayın fatofist,

İndirdiğiniz linki PM den bana ilettebilirmisiniz bir gariplik var ses yada arayüz dilleri silinmiş olamaz.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.