Şimdi Ara

Piranha Business II 9 inç Tablet Bilgisayar 219 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasa fiyatı 249 - 299 TL arasında değişen Piranha 9 inç tablet bilgisayar MCJ'e özel sadece 219 TL. Mart sonuna kadar Bonus'a ilave %10 indirim imkanı mevcut. Piranha markası GFK verilerine göre Türkiye tablet PC pazarında Apple ve Samsung'dan sonra adet bazında üçüncü sırada gelmektedir.

İster çocuğunuza, ister ebeveyninize ya da sosyal medya - film izleme gibi uygulamalar için kendinize hediye olarak alabileceğiniz 9 inç (23 cm) sınıfındaki en uygun fiyatlı tablet bilgisayar...

Ürün sayfası için tıklayın:

http://goo.gl/gQzVV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yariletken -- 29 Mart 2013; 13:26:59 >

• daha uygun fiyata satmıştınız diye hatırlıyorum...Yanılıyor muyum acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/piranha

Olayı bitirmişin
  • 800x480 pixel ekran nasıl 1080p görüntü veriyor beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: desu noto

quote:

Olayı bitirmişin

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema

800x480 pixel ekran nasıl 1080p görüntü veriyor beyler

hdmı ile tv ye bağlayınca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gün önce aldım ve dün elime geçen (28.03.2013 ) üründe sarj problemi var. MCJ müşteri hizmetlerini aradığımda servise göndermem gerektiğini vs bildirdiler . Daha yeni gelen ürünü servise yollamam mantıklı değil direk size yollayayım ya ayıplı ürün olarak değiştirin yada cayma hakkımı kullanayım ve size iade edeyim dedim ve kargoya verdim ürünü bakalım nasıl bir şirket ? Daha önce sorun yaşayan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScTeaR

2 gün önce aldım ve dün elime geçen (28.03.2013 ) üründe sarj problemi var. MCJ müşteri hizmetlerini aradığımda servise göndermem gerektiğini vs bildirdiler . Daha yeni gelen ürünü servise yollamam mantıklı değil direk size yollayayım ya ayıplı ürün olarak değiştirin yada cayma hakkımı kullanayım ve size iade edeyim dedim ve kargoya verdim ürünü bakalım nasıl bir şirket ? Daha önce sorun yaşayan oldu mu ?

dün tv alıp iade edemeyen birisini okumuştum ama sizinki o kadar büyük birşey olmadığından inş sorun çıkarmazlar.
  • Valla piranhaya geydirmişsinizde benimde samsungdan çektiğimi kimse çekmemiştir. Yıllardır navigasyonunu kullanıyorum 2 model var şu an elimde hiçbir problem çıkarmadı. Bu fiyata gayet iyi bence.
  • quote:

Bir an bitmeyecek sandım sonra bitmediğini fark ettim pes ettim. Piranha'ysa Kaç kaç
  • ben kaptım bir tane , daha önce 2 adet piranha ürün aldım aldığım fiyata göre ikiside iyi çıktı . fiyat çok uygun hb de bile 299 tl ,ve en önemlisi teknik servisi bizim semtte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poman -- 30 Mart 2013; 17:19:54 >
  • tavsiye etmiyorum arkadaşlkar gidin ipad samsung 2. el alın başınız ağrımasın sinir hastası olmayın.
  • business 2 neredeyse en eski modellerden
    ekran cozunurlugude cok kotu.

ultra serisi bi tablet almıstım wifi sorunlu cıktı ertesi gun iade ettim.
    piranha servise teknik destek talebinde bulundum 5-6 gun sonra lutfedip bir mail atmıslar canımın içi
  • cihaz çöp bile değil ona yorum yapamayacam da;

Asıl merak ettiğim bu tarz firmalar neden böyle saçma sapan aletler getirtir gerçekten çok merak ediyorum. bu firmaların ceo 'su yada sahibi her kimse sormak isterdim. Getirip peynir ekmek gibi satılacak cihazlar varken (yine aynı paralara) neden böyle abuk subuk aletler satmaya çalışıp kendilerini de (bilmeyip) alanlarıda rezil ederler?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.