Şimdi Ara

PIONNER 507XA 'YI BUGÜN SİPARİŞ VERDİM TEKNOMİX'TEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da bir tanıdığımız vardı ürünü kendisi görüp aldı ordan bugün kargoya verilecek yarın öğlene kadar İstanbul'da evinize gelir dediler.Ayrıca kutu evinize gelince kesinlikle açmayın biz burdan size en yakın digicom servisini göndericez dediler.Şimdi televizon yarın gelip digicomdan elemanlar gelip tvyi açtıkları zaman dikkat etmem gereken şeyler nelerdir acaba söyleyebilirsiniz sevinirim.Acaba kendim mi arayayım bana en yakın digicom bayii ni buldumda zaten yoksa beklesem onlar mı yollasalar yardımcı olursanırz sevinirim televizyon eve gelince bakmam gereken yerlerini önemli noktalarını şimdiden herkese teşekkürler.Bu arada belki merak edenler olabilir 5250 ytl ye geldi tv...

• Yetkili servisi onlar göndersinler. Siz zaten açmayın. Bu konuda Akseaus, Felmali ve Sadays daha ayrıntılı bilgi verebilirler. Ancak plasmanın ambalajında kullanılmadan gelip gelmediğini, montajı yapan servis elemanları ile iyi ilişki kurup sorarak başlayabilirsiniz.
    Plasmanız hayırlı olsun. Uygun fiyatlı, çok güzel bir seçim olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sserin

Yetkili servisi onlar göndersinler. Siz zaten açmayın. Bu konuda Akseaus, Felmali ve Sadays daha ayrıntılı bilgi verebilirler. Ancak plasmanın ambalajında kullanılmadan gelip gelmediğini, montajı yapan servis elemanları ile iyi ilişki kurup sorarak başlayabilirsiniz.
    Plasmanız hayırlı olsun. Uygun fiyatlı, çok güzel bir seçim olduğunu düşünüyorum.

Hayırlı uğurlu olsun. Çok iyi bir fiyatı çok iyi bir cihaz aldınız.

Sserin'in söylediklerine ilaveten cihazı kurmak için geldiklerinde servis menüsüne girilmesini sağlayarak, ürününüzün kullanım süresini kontrol edebilirsiniz. Bu süre 100 saat üzeri görünüyorsa, ürünün teşhir, kullanılmış olma ihtimali var. Diğer yandan servis menüsündeki süre sıfırlanmış da olabilir. Yani bu süre yüksekse teşhir-kullanılmış olduğundan emin olabilirsiniz.

Servis menüsüne nasıl girildiği ve ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgiler Pioneer topiğinin SSS kısmında ve diğer bölümlerde açıklandı. O başlığı iyi bir okuyun derim.

Selamlar.

• bir pc veya notebook ayarla

bir de monitör kablosu

http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1

buradan dead pixel buddy programını indir bağla çalıştır kontrol et her renkte ekranı kaplıyor ölü piksel var mı yok mu diye bir de ekranı beyaz yap her tarafını incele screen retention var mı veya burn-in diye

panelde de çizik mizik yoksa

geriye bir tek servis menüsünden kullanım saatini kontrol etmek kalıyor onu da pioneer topiğinden bulursun artık

bir de dua et de kargo firması adam gibi taşısın bu aralar MNG ve Arasla alakalı şikayetler çok arttı kırıp döküyorlarmış

Sen şimdiden pioneer topiğini okumaya başla ilk kullanımda yapılması gerekenler ekran ayarları v.s.

bir de ses sistemin var değil mi 507xa'da hoparlör opsiyonel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Ekim 2007; 12:20:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sadays

bir de ses sistemin var değil mi 507xa'da hoparlör opsiyonel

Bu önemli bir konu. Aslında alıcılara hoparlörlerinin olmadığını belirtmek gerekir. Ses sistemi olmayanlar için problem olacaktır. Kendi orjinal hoparlörleri ise oldukça iyi. Ancak pahalı diye biliyorum.
  • açıkçası benim bundan haberim yoktu acaba ben mi yanlış anladım tv nin dahili hoparlörü de mi yok yani ?
    benim sesi sistemim var ama merak ettim bundan haberim yoktu gerçekten
  • istersen aç bir sor sanmam hoparlör olduğunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karar verdim LG 55LM860v Alıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani mutlaka bir ses sistemi mi bağlamak gerekiyor onun dışında direk tv den bir ses alamıyoruz öyle mi ?
  • 507xa modelinde merak etme 15+15 watts iki adet ses cıkısı var senın yapacagın 2 adet kubik kaliteli hoparlor baglamak yada 4 yollu bir adet center hoparlor baglamak ancak dikkat etmen gereken hoparlorler 20 şer watt ı gecmesın de tv yı yormasın, hoparlorler onun dısında gayet guzel sonuc alırsın merak etme....
  • hoparlor kesinlikle ayri satiliyor
    bir zaman 500 milyon civariydi
    ses sistemi olsa bile, hoparlorsuz tv olmaz
    selamlar
  • tabii ki ses sistemi mutlaka lazımda , ben dahili hoparloru yok sandım ona biraz şaşırmıştım neyse ki varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: darnglove

tabii ki ses sistemi mutlaka lazımda , ben dahili hoparloru yok sandım ona biraz şaşırmıştım neyse ki varmış

Dahili hoparlörü var mıymış? Valla ben de yok biliyordum. Nasıl ir şey? Resimde gösterebilir misiniz?
  • darnglove arkadaşım hangi kargoyla getırtıyorsun ve nekadar kargo ucretı verdın yazarmısın.
  • sorumu mazur görün, ynı fiyata full hd lcdler vrken , neden düşük çözünürlük plazma tercih ediyorsunuz ? plazmanın ne artısı var

düzenleme: bir alt başlıkta cevabı buldum yinede bişeyler ekelmek isteyen varsa yok demem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotifoti -- 5 Ekim 2007; 23:08:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fotifoti

sorumu mazur görün, ynı fiyata full hd lcdler vrken , neden düşük çözünürlük plazma tercih ediyorsunuz ? plazmanın ne artısı var

düzenleme: bir alt başlıkta cevabı buldum yinede bişeyler ekelmek isteyen varsa yok demem

hocam bu nasıl oluyo hd lcd falan filan plasmalarda bu ozellikler yokmu yane . . . ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baddread

quote:

Orjinalden alıntı: fotifoti

sorumu mazur görün, ynı fiyata full hd lcdler vrken , neden düşük çözünürlük plazma tercih ediyorsunuz ? plazmanın ne artısı var

hocam bu nasıl oluyo hd lcd falan filan plasmalarda bu ozellikler yokmu yane . . . ?

full hd plazmada var ama çok pahalılar.

• tv az önce eve geldi 3 gibi digicomdan gelicekler açmak için şimdiden çok heyecanlıyımm;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.