Şimdi Ara

Pioneer TS-W307D4 Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar Pioneer TS-W307D4 subwoofer icin hangi marka ve kac watt lık bi anfi almam gerekir
    bide adaptörüde kac watt lık ve hangi marka önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRsX11 -- 4 Mayıs 2009; 9:12:18 >

• 300 350 w 400 besler amfi olarak adaptör 30 amper olsun
  • amfi 800-900w olsun(jameson usa800 vb.digiline, edison. edison öneridir) ; beslemede smps ise 400-500watts smps besleme uygun olur.analog besleme ise 35-50A, 500-750W olması lazım. yalnız bunlar eve çok gelir.
  • 30 amper çok değilmidir ? Bilmediğimden soruyorum anlatırsanız çok makbule geçer...
  • jameson usa 800 ev için çok fazla cantanın dediği gibi ve o alet çok akım çekip çok ısınıyo ben mesela evde sierra kullanıyom çok az akım çektiği için daha iyi ve sesi çok güzel sevgili altan oto amfileri yüksek akım çektikleri için en az 30,50 amper arası bi adaptöre ihtiyaç duyuyolar yalnız 50 amper 750 watt bi beslemede nerdeyse sub büyüklüğünde olur 30 amper 400 watt bi besleme arkadaşın işini görür ben 15 amper 250 wattlık bi besleme kullanıyorum o bile evdeki kullanımımı karşılıyor ama çok fazla yüklendiğim zaman yetmiyo o seviyelere zaten çıkamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinali35

jameson usa 800 ev için çok fazla cantanın dediği gibi ve o alet çok akım çekip çok ısınıyo ben mesela evde sierra kullanıyom çok az akım çektiği için daha iyi ve sesi çok güzel sevgili altan oto amfileri yüksek akım çektikleri için en az 30,50 amper arası bi adaptöre ihtiyaç duyuyolar yalnız 50 amper 750 watt bi beslemede nerdeyse sub büyüklüğünde olur 30 amper 400 watt bi besleme arkadaşın işini görür ben 15 amper 250 wattlık bi besleme kullanıyorum o bile evdeki kullanımımı karşılıyor ama çok fazla yüklendiğim zaman yetmiyo o seviyelere zaten çıkamıyorum

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Oto amfisi olduğunu ben anlamamıştım o yüzden 30 amper çok çok yüksek gelmişti.

• cinali35 bilgiler icin tskler
    benim bi sorum daha olucak
    bu adaptör yerine pc güc kaynagı(powersuplly) kullanılabilirmi
    kullanılıosa hangi renkteki kablolarına nasıl baglantı yapılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pioneer tweeter yardım ts-s20
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • powersuplly kullanımı hakkında bi bilgim yok hiç kullanmadım ama bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır
  • yaw arkadaslar yokmu bu konu hakkında bilgisi olan
    quote:

bu adaptör yerine pc güc kaynagı(powersuplly) kullanılabilirmi
    kullanılıosa hangi renkteki kablolarına nasıl baglantı yapılır
  • Tüm sarı kabloalrı bir tüm siyah lablolarıda bir leştir amfiye bagla güc kaynagındaki o büyük sokette orta tarafta bir yeşil birde siyah kablo var o ikisinide köprüle tamamdır
  • ebay da 12v 30A swich kaynaklar mevcut. 60 tl civarları fiyatı var. Ben aldım ama kullanamdım. JBL P1200e bas var. TV ye en az 2.5 metre uzak tutmak gerekiyor. Acayip manyetik alan renk bozması yapıor. Ve bu evler için çok ama çok fazla oluyorlar. (Arabada problem yok tabi cam fitilden kurtulacakmı diye bakardık bişi olmazdı :) ) İlla yapacam diyorsan mutlaka D sınıfı bir bas anfisi al. Anfi almadan önce klasik ekolayzır anfileri var 12V la çalışan 1-2Amperlik Bir dene Tatmin edebilir (Ev için tabi). Sadece evde kullanacaksan Oto anfisi yerine 220v ile çalışan normal anfi denersen daha verimli olur. Yoksa oto anfisi için 220V elektriği 12V ve yüksek akım için düşüreceksin. Bi masarf ve enerji kaybı. Sonra Oto anfisi bu 12V alıp 50V a yükseltecek Burda bir kayıp...
  • arkadasım elımde 40 A adaptorum war.buyur nerelrı calıstırdıgına bakabılrısn.(vıdeodakı kolonların tamamı calıyor.hepsınıde bu adaptor kaldırıyor. ) http://www.akilli.tv/video/416282/tesisat.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcan..

arkadasım elımde 40 A adaptorum war.buyur nerelrı calıstırdıgına bakabılrısn.(vıdeodakı kolonların tamamı calıyor.hepsınıde bu adaptor kaldırıyor. ) http://www.akilli.tv/video/416282/tesisat.aspx

40 A Çalıştırıcak tabii çalıstırmıcakta ne yapıcak
  • bılmıorm orasınada sn karar ver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.