Şimdi Ara

PIONEER TS-W257D2 kabin sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aracımda PIONEER TS-W257D2 subwoofer var kabin olarak band-pass tarzı kabine sahip.Kabinim aşağıdakinin aynısıdır sadece çift portlu değil de tek portludur ;

Kabin ve port ölçüleri subwoofer kutusunun içerisinden çıkan broşürde istenilen frekansa göre belirtildiği gibi yapılmış yani derme çatma hesapsız bir kabin değil.Ancak istediğim tonu bir türlü elde edemiyorum derinden gelen oldukça yumuşak bir bas alabilmek için amfi üzerinden sub çıkışını 20 - 50 hz. arası ayarlıyorum fakat istediğim yumuşaklığı bir türlü elde edemiyorum.

Ana ünitem pioneer ın ilk çıkan cd çalar modellerinden yani bayağı eski modellerden acaba istediğim tonu yakalayamamın nedeni ana ünitemmi ? Ana ünitem de sub çıkışı yok direk amfi çıkışlarından sinyali alıyorum acaba ana ünite ile amfi arasında aktif crossover koysam iş görürmü ?

Ayrıca subwoofer ın içeride kalan kapalı olan kısmına cam elyafı koydum (izocam) kullandığım malzeme ;

PIONEER TS-W257D2 kabin sorunu

Ama port un olduğu kısımın içi boş burayada cam elyafı koysam fayda sağlarmı ?

Not : Alakası olurmu bilmiyorum ama subwoofer ı 2 ohm da çalıştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0M42 -- 13 Temmuz 2013; 13:04:55 >

• Ana ünitenizde BASS CENTER diye bi ayar var mı? Var ise 100hz civarına ayarlayınız. Benim palionun orjinal blaupunkt teybinde 2 seçenek mevcut. 50 ve 100hz. 50 hz yaptığımda kısa ve güçlü basslar 100hz yaptığımda biraz daha uzun ve zayıf basslar alıyorum. Ancak anfi ve woofer kullanmıyorum.

Masraf etmeden önce ana ünite ayarlarını kontrol ediniz. Bu ayarları kontrol ederken anfi ayarlarınız tam ortada olsun ki istediğiniz sesi almak için anfiyr ne yönde müdahale etmeniz gerektiğini kestirebilesiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana ünitemde öyle bir ayar seçeneğim maalesef yok ana ünitemde sadece bas, tiz, ön arka, sağ sol, ve loud aç kapa özelliği bulunuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PIONEER TS-6985
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.