Şimdi Ara

Pioneer Teyp DİMMER sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün PioneerX3550ui teybi araca bağlattım. Teybin menüsünde DİMMER: ON/OF seçeneği var. Ancak ne parkları yakınca teyp tuş ışıklarını yakıyo ne de teyp çalışırken farlar açıldığında teyp ışığı kısılıyo.
    Teypc ibu teypte o özellik yok diyo ama menüde niye o zaman DİMMER seçeneği var. Teybin arkasındaki turuncu kabloya parklardan kablo çekildi ama yine de bi faydası olmadı.

Bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 31 Ocak 2013; 18:27:59 >

• Yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardim

• Yeni nesil araclar CAN-BUS iletisim sistemine sahip oldugundan pioneer da yeni teyplerinde artik.12v beslemeli tus isigi kullanmiyor. Ayrica teybinizde gece surusleri icin iki tip kullanim secenwgi vardir. Birincisi buyuk MC tusunun sag altindaki dimmer tusudur. Bu tusa basili tutunca dimmer on olur ve isiklarin parlakligi azalir ayni sekilde dimmer of olur parlaklik artar. Ayrica ikinci olarak teybin en saginda kucuk DISP ON/OF tusu vardir. Gece suruslerinde bu tusa basili tutunca teybin ekran dahil tum isiklari kapanir teyp calismaya devam eder ama ses acmak veya herhangi bir islev icin herhangi bir tusa basildiginda isiklar gecici olarak acilir sonra tekrar kapanir. Ayrica teybinizde park voltaji alacak bir kablo bulunmamaktadir. Ancak teybe tus isiklarini 12voltla calistiracak devre yapilabilir ama astarı yuzunu gecer. 150 TL tutar. Gerek yok bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.