Şimdi Ara

PIONEER SE-MJ21-H alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.dr.com.tr/Elektronik/Pioneer-Kafa-Bandli-Kulaklik-SE-MJ21-H-BEYAZ/Ev-Elektronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000400789

günlük kullanım icin düsünüyorum tasarımı falan iyi bir kulaklık gibi duruyor ancak ses kalitesini bilemiyorum bilen arkadaslar yardım bekliyorum

100 tl ye kadar yeni modellere acıgım

• tasarımını hiç beğenmedim
  • Hocam naptın aldın mı bende düşünüyorum şu aralar.
  • pioneer kulaklık konusunda belki de en zayıf olduğu ürün grubunda bence markasına aldanmayın ve deneme fırsatınız varsa deneyip te alın yoksa uzak durun macera ve görüntüye aldanmayın..
  •  PIONEER SE-MJ21-H alınır mı

Ben geçen hafta aldım; hep kulak içi kulaklık kullanırım ama ömürleri çok kısa oluyor özellikle kabloları çok narin oluyorhem bu yüzden hem de daha iyi ses verdiği için headset bir kulaklık alayım dedim. Kullanışlılığı konusunda pek fikir sahibi olmadığım için deneyim amaçlı olması için üst düzey bir kulaklık yerine bunu seçtim aslında Philips alacaktım ama tasarımını ve markasını beğendiğim için bunu aldım. Tasarımı gibi kullanımı da oldukça iyi baş yada kulak ağrısı yapmıyor malzemesi kaliteli, henüz burn-in olmadı kimseyi yanıltmak gibi olmasın ama ses olarak ise şunu söyleyebilirim; Metal müzik ve çok enstrümanlı türler için uygun değil. Pop, rock, soft rock akustik gibi türler içinse biçilmiş kaftan bunlarda ses inanılmaz berrak ve bas ve vokaller olduk güçlü mid ve bas oldukça iyi tiz de yüksek seste rahatsızlık verebiliyor ki bu burnin olmamasıyla alakalıdır çünkü önceki kulaklıklarımda yılan gibi tıslayan sesler bir süre sonra düzelmişti. Dışarıya ses vermiyor ama içeriye ses alabiliyor bu yüzden ses oranının yüksek olduğu bir yerde dinlediğiniz müzik zevk vermeyebiliyor tabi kullandığınız media playerın ses seviyeside bunda fark yaratabilir. Kulaklıkları içe doğru dönüyor olması güzel bir özellik boynunuzda sorunsuzca taşıyabiliyorsunuz. Çaktırmayın ama havası da var :) İşin özü dinlediğiniz müziğe göre kulaklık seçin ben kredi kartı kullanmıyorum ve internetten alışveriş yapmıyorum bu yüzden aldım pişman mıyım? hiç değilim çünkü bu fiyata kendisinden daha pahalı markalarla aynı kalitede ses veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 25 Kasım 2012; 15:21:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.