Şimdi Ara

Pioneer SC LX 87 istenen fiyat ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar slm, alttaki linkde beğendiğim bir ürün indirime girmiş bu ürünün fiyatı makulmüdür acaba ve sizce iyi bir seçimmidir.. Lütfen ilgili arkadaşlar ve kullanıcısı varsa yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler

Pioneer SC LX 87

Gidip pazarlık yapıp almayacaksanız, n11 de çok az daha ucuza geliyor bilginize, 150 tl indirim yapıyor sepette + bonusa 111 tl puan ve vade farksız 9 taksit, zorlarsak az daha yeni üyeliğede 11 tl daha,toplamda 272 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: McSingin

Arkadaşlar slm, alttaki linkde beğendiğim bir ürün indirime girmiş bu ürünün fiyatı makulmüdür acaba ve sizce iyi bir seçimmidir.. Lütfen ilgili arkadaşlar ve kullanıcısı varsa yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler

Pioneer SC LX 87

Hocam şahsi fikrim, yeni olarak dolby atmos ve dts x ses codec leri çıktı. Bu kadar rakamlara çıkıyosanız yeni sesleri decode yapabilen reciever almanizi tavsiye ederim

• Teşekkürler arkadaşlar,

red_wine haklısın 4.999,00 idi o zaman gidip pazarlık yapsam eski fiyattan alabilirmiyim bilemiyorum. N11 de fiyat 10.000,00 lerde ? .....

ensei yeni codec ler hakkında bilgim yok ama araştırayım, amfide en iyi marka nedir acaba pioneer iyi bir seçimmi sence ben technics den başka kullanmadım

Teşekkürler arkadaşlar,

red_wine haklısın 4.999,00 idi o zaman gidip pazarlık yapsam eski fiyattan alabilirmiyim bilemiyorum. N11 de fiyat 10.000,00 lerde ? .....

ensei yeni codec ler hakkında bilgim yok ama araştırayım, amfide en iyi marka nedir acaba pioneer iyi bir seçimmi sence ben technics den başka kullanmadım

Marka merakı kişiden kişiye degisir hocam:)) ben 11 yıllık SONY QS şasi 1080 ile yoluma dewam ediyorum 6.1 sese sahip güçlü ve torklu ampli reciever, beni mutlu ediyor PIONEER elbetteki iyi ampli, ONKYO ile birleştiler yeni 2015 serisi ürünlerinde DOLBY ATMOS decoder mevcut. ONKYO nun 2015 serilerinde her iki ses codec decoderi (dolby atmos ve dts x) mevcut ama giriş serisi ampliler. Üst segment urunlerinde eli kulagindadir, bence biraz daha sabredin ev eğlenceniz icin bu kadar butce ayirdiysaniz yeni amplileri beklemenizi tavsiye ederim... Yinede karar sizin. Hoşçakalın...:))

• quote:

Orijinalden alıntı: ensei

quote:

Teşekkürler arkadaşlar,

Marka merakı kişiden kişiye degisir hocam:)) ben 11 yıllık SONY QS şasi 1080 ile yoluma dewam ediyorum 6.1 sese sahip güçlü ve torklu ampli reciever, beni mutlu ediyor PIONEER elbetteki iyi ampli, ONKYO ile birleştiler yeni 2015 serisi ürünlerinde DOLBY ATMOS decoder mevcut. ONKYO nun 2015 serilerinde her iki ses codec decoderi (dolby atmos ve dts x) mevcut ama giriş serisi ampliler. Üst segment urunlerinde eli kulagindadir, bence biraz daha sabredin ev eğlenceniz icin bu kadar butce ayirdiysaniz yeni amplileri beklemenizi tavsiye ederim... Yinede karar sizin. Hoşçakalın...:))

Teşekkürler, Zaman'ım var biraz daha bekliyeyim o zaman..

• Lx89 çıksın diye mi bekliyeceksin hocam, 88 in fiyatı 5-6bine insin diye :-)
    Bu seferde dqha yeni codec farklı vb özellik için bekleme. Aslında gerçekten fark yaratıyor mu diye bakmak lazım sqnırım.atmos sadece tavandan 2 hoparlörden ses almaksa bana bi faydası olmazdı. Dts x nasıl bi şey. Ya da başka elle tutulur yenilik var mı 88den.
    N11de dikmen müzikte yine aynı fiyat hocam ama dediğim +indirim için süre bitti.

Fiyatta gore kaliteli bi cihaz. Simdiden hayirli olsun :)

• Merhaba pioneerın giriş seviyesi vsx-423 modelini kullanmaktayım bu almayı düşündüğünüz cihaz çok iyi bir amfi ve bu amfinin hakkını verdirecek hoparlörleriniz ve diğer bileşenleriniz de olmalı amfi güzel fiyatta iyi alınır fakat bence buna sizin kulak zevkiniz karar vermeli pioneer tiz ve süslü çalan bir amfi benim gibi bu tarzdan hoşlanıyorsanız çok memnun kalırsınız ama daha doğal düz ve daha bass ses tarzından hoşlanıyorsanız marantz onkyo gibi markaları tercih etmelisiniz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar slm, alttaki linkde beğendiğim bir ürün indirime girmiş bu ürünün fiyatı makulmüdür acaba ve sizce iyi bir seçimmidir.. Lütfen ilgili arkadaşlar ve kullanıcısı varsa yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler

Pioneer SC LX 87

Mesajınız ile verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Sayenizde bir SC-LX87 sahibi oldum.

Benim kullandığım AV receiver arızalanmış, yeni bir receiver arayışı içinde idim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_106440578/tm.htm

3000 TL civarında bir receiver arayışına girmiştim. Bu fiyatla Pioneer ürün skalasında orta düzeyde bir alet alabilirdim. Bahsettiğiniz ürünü o fiyata bulabileceğimi hiç düşünmediğimden muhtemelen gözümden kaçabilirdi.

Netice olarak Dolby Atmos benim için o kadar önemli değil. İleride yaygınlaşıp yaygınlaşmayacağı belli değil. Yaygınlaşsa da kullanılır mı o ayrı konu. Bir yerde okuduğum kadarı ile DTS:X yeni yazılım ile güncellenebiliyormuş. Sözün kısası benim için yeni "ziller, düdükler" değil mutlak ses kalitesi önemli. Bu fiyata, Pioeener'in en üst düzey receiver'larından birini alabileceğim aklıma gelmezdi.

Sorunuza gelince:
    - "...bu ürünün fiyatı makulmüdür acaba ve sizce iyi bir seçimmidir...." Şaka mı ediyorsunuz? Bu 2015 yılının en büyük fırsatı! Tabii bu işe 5775 TL ayırabilecekseniz... Ben bir tane aldıktan sonra Dikmen'in elinde 4 tane daha kaldı... Kaçırmayın derim. Emsalleri 10000 TL.

• Lx 87 10 bin verecek akılsız bulsalar enin o fiyattan satarlar adı ustunde liste fiyatı o yani yersen aldığınız fiyat normal bence

• htokyay H kullanıcısına yanıt
    Benim görebildiğim kadarı ile 8600 TL'den daha düşük fiyat yok.
    Audio/Video: Amfi:Denon AVR-X3400H, MasterSound Evo 845, Front :PMC Twenty5 23, Monitor Audio Shadow50 /25 -Sub:JL Audio E-112 - Player: Teac NT503 Streamer Dac, Himedia Q10 Pro 4k Medya Player, PlayStation 4 pro, Sony UBP-X700 4K UHD Bluray Player, Proj./Perde : EPSON EH-TW9100W; FULLSCREEN 221x125 cm Fixed Frame Perde TV: Sony 65XF9005 4K UHD Kablo: Vovox İnitio Speaker Cable 2x3,5m - AR Referance 2x5m Speaker Cable, Inakustik Star Speaker Cable - Audioquest Sub-3 Subwofer Cable - Optirius Power Cord ve Silent Wire Seri8 Power Cord - Accuphase ASL-15G - QED Reference Digital Coaxial Audio Cable 3m - Techlink Wires XS ve Wires CR interconnect cable , Monster, Hama, AR, TTAF HDMI digital interconnect cable - Monster HTS-1000 ve AQ Niagara 1000 Akım Korumalı Priz
  • güzel amfi hayırlısı olsun alanlara.yılbasından beri indirim devam ediyor sanırım.bende lx-57 yi uygun fiyata almıstım.
  • Arkadaşlar çok güzel bir anfi receiver ona şüphe yok ancak 4k görüntüde 24p yani 24hz görüntü verebiliyor. 4k 60hz 4.4.4 chroma renk skalası artık standart gibi birşey oldu. Ben de üst seviye receiver arayışı içerisindeyim ve kafam karışık. Bu fiyat aralığında ve mümkünse 4k 60hz 4.4.4 verebilen bir cihaz tavsiyesi çok iyi olurdu gerçekten de. Lakin bu cihazın de en büyük esprisi USB DAC içermesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellrack -- 27 Ağustos 2015; 11:58:31 >
  • Beyler extreme'de sırdum atmos hdmi 1.4/a ile taşınbiliniyor yani firmware ile olur ama dts:x 2.0 versiyon hdmi gerektiriyor ve 4k 60hz de 4.4.4 renk istiyorsanız adam gibi hdpc 2.2 destekli olmalı. Bunların hepsi marantz 7010'da gelicek bekleyin bende bekliyorum. Zaten dolby true hd ve dts hd ma'dan sonra bunlar geldi daha belli bir süre çözünürlük ve ses codec sorunu yaşamassınız 7010 alırsanız yad o sınıfta receiver. Ayrıca atmos bana ne filan demeyin aynı filmi (american sniper) atmos ve true hd olarak 7009 test için gedip dinledim aralarında dağlar kadar fark var. Sistem monitor audio pl serisi 5.1 idi.

• Dolby Atmos ve Dts X 5.1 sistemlerde kullanılabilir hale gelirse o zaman bu formatları umursamamak olamaz tabiki ama şimdi sanırım 9.2 11.2 hoparlör sayılarından bahsediliyor bu sayıda hoparlörü kolay kolay kimse apartman dairesine koyamaz o nedenle birçok insan sadece bu yüzden bile uzak duruyor bana göre ayrıca bu Hdcp 2.2 tam bir baş belası zira çok sayıda insan hard disklerden film oynatıyor ve bu da kopya koruması olduğu için artık oynatamayacaklar anlamına geliyor açıkçası bu yeni nesile geçiş biraz sancılı olacak gibi duruyo çoğu kişi için en azından benim görüşüm bu yönde
  • Şu 4k bluray vs. ucuz olsa herkes alırdı, bu adamlar da kar ederdi. Kimse 5-10 tl vermemek için korsan filmle uğraşmazdı. Hdcp gibi suni kontroller ile korsanlardan çok normal izleyicinin hayatını zorlaştıracaklar, yok o cihaz olmadı bunu al, yok bunun şifresi kırıldı hadi yeni versiyon çıkaralım...

Bu arada HDCP gönderilen bilgileri şifreliyor ve doğru çözüldüğünden emin olmak için peryodik olarak kontrol yapıyor, renklere etkisi olan kablonuz varsa çalışmayabilir (şaka bir yana lag'i artırıp uyum sorunları yaratabilir, sinyal kalitesi düşük ve hatalar fazla ise yayını keser)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.