Şimdi Ara

PIONEER PDP-4280XA da hdmi girişi nasıl etkinleştirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TV de 3 adet hdmi girişi var. 1 tanesi aktif ve digitürk bağlı. dvd playerı hdmi den bağlamak istedim ancak diğer girişleri aktif hale getiremedim, kullanma kılavuzunda da nasıl olacağını bulamadım. daha doğrusu kullanma kılavuzundaki yönergeleri izledim ancak hdmi girişini aktif hale getireceğim yer donuk-işlem yapılamıyor. tv de de ayarlarınız burda değişim yapmayı desteklermiyor gibi bir yazı yazıyor.

Nasıl 2. hdmi girişini etkinleştirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetiraku -- 12 Temmuz 2009; 20:55:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: huersa

TV de 3 adet hdmi girişi var. 1 tanesi aktif ve digitürk bağlı. dvd playerı hdmi den bağlamak istedim ancak diğer girişleri aktif hale getiremedim, kullanma kılavuzunda da nasıl olacağını bulamadım. daha doğrusu kullanma kılavuzundaki yönergeleri izledim ancak hdmi girişini aktif hale getireceğim yer donuk-işlem yapılamıyor. tv de de ayarlarınız burda değişim yapmayı desteklermiyor gibi bir yazı yazıyor.

Nasıl 2. hdmi girişini etkinleştirebilirim?

Sn. huersa ,

Evde Scart to Component üzerinden Dreambox bağladığım panelime HDMI 1 üzerinden Toshiba HD DVD bağladığımda sinyal alamamıştım.Ve aynı sorunu bende Akseaus Üstad'a sormuştum.Oda sağolsun tecrübelerini paylaşmıştı.Bahsettiği detayları vereyim size :

" Scart bağlantısında kullanılabilen inputlar:
    Input 1
    Input 2
    Input 3

HDMI bağlantısında kullanılabilen inputlar:
    Input 1
    Input 3
    Input 4

Komponent bağlantı için kullanılabilen input:
    Input 2

Şimdi gördüğün üzere input 1 ve input 3 hem scarta tanımlanabiliyor hem de HDMI'a. Senin durumunda DVD player ya da Dreambox'tan biri scart input 1'i kullanıyor. HDMI Input 1'den görüntü alabilmen için öncelikle input 1'de iken menüden HDMI girişini etkinleştirmen lazım. Menu/Option/HDMI Input adımlarından yapılıyor bu. Bunu yaptıktan sonra artık Input 1 HDMI'a tanımlı olacak ve Toshiba'dan bu bağlantıdan da görüntü alabileceksin. Ancak bu sefer scart input 1'e bağlı olan cihazdan görüntü alamayacaksın. Çünkü input 1 artık HDMI bağlantıya atanmış olacak.

Eğer ben Toshiba için ille de Input 4 yerine Input 1'i kullanmak istiyorum diyorsan, o zaman input 1'deki scartını input 2'ye ya da 3'e bağla. Hangisi boşsa. Ama buna neden gerek olsun. Input 4'le paşa paşa devam edebilirsin. "

Akseaus Üstad'ın verdiği bu bilgiler umarım işinize yarar.Selamlar...

Papirus

• Yardımınız için teşekkür ederim, problemim sayenizde çözüldü :)

1. input = dvd player(hdmi)
    2. input = digitürk (scart)
    4. input = digitürk hd(hdmi)
    olacak şekilde ayarladım(sonunda)
  • quote:

Orjinalden alıntı: huersa

Yardımınız için teşekkür ederim, problemim sayenizde çözüldü :)

1. input = dvd player(hdmi)
    2. input = digitürk (scart)
    4. input = digitürk hd(hdmi)
    olacak şekilde ayarladım(sonunda)

İyi günlerde kullanın...

Papirus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.