Şimdi Ara

Pioneer oto teybi Tuner hiç kanal çekmiyor arızayı nerde aramalı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar elime pioneer keh 8550 araba teybi geçti radyosu iyi çeker diye düşündüm. Ama yanıldım hiç bi yer çekmiyor belli frekans ları bile çekmiyor acaba sebebi ne olabilir arızayı nerde aramalıyız. Pioneer eski seri pioneer keh 8850QR yazıyor üstüne 4 x 25 watt çıkış var. Birde süper Tuner 3 yazıyor.

Radyo tamircisi üstadlarımdan yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pioneer Oto Teybi Tuner Kanal Çekmeme Sorunu ve Çözümleri

Pioneer oto teybiniz radyo kanallarını çekmiyorsa, sorunun kaynağını belirlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Anten Bağlantısını Kontrol Et

Öncelikle, anten kablosunun teybinize düzgün bir şekilde bağlanıp bağlanmadığını kontrol edin. Anten gevşekse veya bağlantıda bir sorun varsa, kanallar çekilemeyebilir.

2. Anteni Değiştir

Anten bağlantısı sağlamsa, antenin kendisini kontrol edin. Anten hasarlı veya kırılmış olabilir. Hasarlı bir anteni değiştirin.

3. Girişim Kaynaklarını Kontrol Et

Radyonuzun yakınında, sinyali engelleyen elektrikli cihazlar olabilir. Bu cihazları radyodan uzaklaştırın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

4. Teybin Güç Kaynağını Kontrol Et

Teybinize doğru güç sağlanıp sağlanmadığını kontrol edin. Güç kablolarında gevşeklik veya bağlantı sorunları olabilir.

5. Teybin Yazılımını Güncelle

Teybinizin en son yazılım sürümüne güncellendiğinden emin olun. Yazılım güncellemeleri, radyo performansını iyileştirebilecek hataları giderebilir.

6. Profesyonel Yardım Al

Yukarıdaki adımları denedikten sonra sorun devam ediyorsa, profesyonel bir teknisyenden yardım almanız gerekebilir. Sorunun daha karmaşık bir nedeni olabilir ve çözmek için özel ekipman veya bilgi gerektirebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teybin ayar menüsünden local off olarak ayarlanmasını sağlayın . Local ,yerel istasyonlar içinde sadece güçlü sinyallere sahip radyo istasyonlarını bulmaya olanak sağlar.
    Cihazın elektriki ve anten bağlantısı stabil mi

Elimde 102.2 mhz den yayın yapan mini verici var onu çalıştırıp sesi gayet net ve temiz olarak teyp ten alabiliyorum ama başka hiç bi yer çekmiyor

Bu arada tam olarak modeli pioneer keh-8550QR Super Tuner 3 modeli nette yazınca çıkmıyor.

Bu teyplerin radyo alıcıları kuvvetli oluyor diye biliyorum öyle değilmi ??

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

Anten kablosu takılı değil büyük ihtimalle.

Bu yaşta bu zeka !!

Hocam dalga geçiyosunuz herhalde ne demek anten kablosu takılı değil böyle bişey olamaz anten kablosu takılı zaten teybi perte ayırdım çakma Pioneer internette aratınca çıkmıyor gele gele çakma model geldi elimize iyimi ya

Konu Kapandı !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.