Şimdi Ara

PİONEER HPM-100 EFSANESİ 1976-∞ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
1
Favori
22.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Abi sen yap Bi class A senden alcam birtane atarım Jadis Te Nasıl olsa yeni yapıyorsun koyarsın 4 tane el34 soket bitti gitti bana el34 lazım

Yapmıştı Bi abimiz ama gitti kt88 koydu

Ben yapıp satmıyorum.

Benim görüşlerim bir iddia niteliğinde değil.
    Kimse ile iddiaya girmiyorum. İnanırsınız, değerlendirirsiniz, değerlendirmezsiniz o sizin bileceğiniz iş.
    Forumda agresif tavırlarınızdan vaz geçmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektürükçü

Soğutucu için Ankarada bir firma buldum internetten istediğim ölçüde kesip gönderebiliyor aluminyumları .
    200 bin uf ciddi bir değer .örnekle F5 için 60 bin X2 düşündüm Nichicon veya Elna ,İspanya üretimi ROE ucuz bir tercih .
    troidal trafo çift olarak 300 er Watt aklıma gelen .

Soğutucuları yurt dışından getirtmiştim.

Ama sonradan şu firma gözüme çarptı:http://www.sarnikon.com/aluminyum-sogutucular-led-kasalar/komponent-sogutucular
    Ama son kullanıcıya hitap ediyorlar mı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kursun_

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Abi sen yap Bi class A senden alcam birtane atarım Jadis Te Nasıl olsa yeni yapıyorsun koyarsın 4 tane el34 soket bitti gitti bana el34 lazım

Yapmıştı Bi abimiz ama gitti kt88 koydu

Ben yapıp satmıyorum.

Benim görüşlerim bir iddia niteliğinde değil.
    Kimse ile iddiaya girmiyorum. İnanırsınız, değerlendirirsiniz, değerlendirmezsiniz o sizin bileceğiniz iş.
    Forumda agresif tavırlarınızdan vaz geçmenizi öneririm.

Ben size yapıp satıyorsunuz demedim alintiladiginiz yazı Yi elekturukcu abimden alintiladim bakarsanız mesajıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kursun_

Sayın elektrükçü
    Audiophile olarak geçinenler neden AB sınıfı lambalı ampli alırlar merak etmişimdir.
    A sınıfı amplilerin ses kalitesine ulaşmak diğerleri, özellikle AB sınıfı için mümkün değil.

Ben Yamaha NS1000M hoparlörlerimi sürmek için AB sınıfı ampliler ile netice alamamış, bir buçuk yıl önce bir A sınıfı ampli yapmıştım.
    O günden beri müzik dinlemek kulağımı rahatsız etmeyen büyük bir zevk haline geldi.

Agresif bir tutumun falan yok yukarıdaki yazıyı ben yazmadım ses konusunda bu şekilde genelleme yapmak ne kadar dogru heleki denemeden bilmeden etmeden bu yazıya istinaden bir cevap yazdım buna agresif diyorsanız cevaplamayın

Sahsi olarak sizi tanımam etmem neden agresif olayım yasınız da benden buyuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 13 Nisan 2016; 21:04:07 >

• Normalde bende yapayım bunu satarım diye düşünce yok .
    zaten sahibinden .com koysam ne beni kimse tanır , ne yapılan işin hakkını veren çıkar nede anlayan .
    uzun yıllar kendime çöp yapmış değilim ,son 6 ayda stakanar arkadaşımız için bir kaç çalışmamız oldu . insanlar görmediğini duymadığını satın alması zor , beğendirmek daha zor . ben alıngan adamım otorite bir insanın bu olmamış derse bir daha elimi sürmem

kendime yaparım , beğenirse ,satın alır ,beğenmezse bende kalır . herkesin canı sağolsun .

zaten tamirat işlerimden birazda rahat çalışmamdan dolayı vaktim dar .,sıfırdan sistem kurmak uzun ve sabır işi .değecek bir cihaz için olmuşken iyisi olsun diyen iyisini kullanalım diyen bu sebepten müşterinin cep i biraz hasar gören yapım var .

Arkadaşlar birbirimiz kırmadan yazışalım ,emin olun ki paylaşacak o kadar çok bilgimiz ,bilgi noksanımız ,hatta doğru bildiğimiz yanlışlarımız var ki , her gün sizlerden yeni şeyler öğreniyorum .
    birbirimize hoşgörü ve saygı çercevesinde yazışalım . belkide pek çoğunuzdan yaşça ileriyim ama , bana öğrettiniz her bilgi için sizlere saygı duyuyorum .

• Hazır class a mevzuu açılmışken ben de sorayim. Benim amfim class AA olduğunu söylüyor. Class AA ne ola ki? Class a ile farkı var mı yoksa pazarlama olayı mıdır? Bilenler var mıdır iyi akşamlar

• Ozellikle Technics'in pazarlama teknigi. Anahtarlama terminolojisinde kendilerine gore farkliliklari var bildigim kadari ile. Stk chipamp benzeri entegreleri ile gercek class a pek olagan disi olsa gerek.

• elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Abi senin yapacağın yok benim havya ve avometre işini çözde kendim yapayım bari

• stakanar S kullanıcısına yanıt
    Hahahahaha . Alemsin Alicim .
    p.tesi Karaköye gideceğim ,alırım sana istediklerini . Fluke bekleme ama . makul bir şey göndereyim sana .
    A class için bakınıyorum , forumları okuyordum şimdi . Galiba ilk önce F6 dan başlayacağım hızımı alamadan F5 , sonra sevgili arkadaşların önerilerini alacağım .
    taban ve tavan 2mm bakır olacak , istersem tavanı astar atıp boyarım . kafamda tasarım yapıyorum . Kondansatörleri seçtim bile %90 ihtimalle Rubycon olacak . Soğutucular kasanın yanını süsleyecek
    ayaklar için metal düşünüyorum ,RCA için yine CMC-805-CU-G düşünüyorum .kablolama Neotech bakır 18 awg fena değil ,tabi daha pek çok ayrıntı . 15 Nisan da sipariş vereceğim . sebebini biliyorsun .
    Abi bakındım uni-t avometre beğendim bitane ama yine takdir senin işe yarıcak birşeyler seçersin sen gitti canım fluke F5 için bykoz usta bir kondansator söylemişti ama aklıma gelmiyo roe olabilir. Kasa sende vardı onu kullan rca ve binding post bende zaten var masraf etme onlar için.

• Emanete ihanet olmaz onca para verdin onlara , sonra hesaplaşırız dersen kullanırım severek tabi
    Unıt 61 E işini görürse Ki hassasiyeti fena değil işini görür en son 190 TL di . ama daha ucuz bir şey dersen VC 97 de işini görür .
    Roe ler kötü değil ama süperde değil . gönlümde Nichicon super through var . belki daha sonra kullanılabilir . çılgınlık yapmak istemiyorum
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Üstadlarımız ne der bilemem ama ben 100 Watt üzeri hatta 30-40 m2 bir salonda 60 watt üzeri amplifikatörleri gereksiz abartılı buluyorum . Şehir içinde 500 beygirlik ferrari ile dolaşmaya benzetiyorum . yüksek Watt iyi ses anlamı taşımıyor . 200 olmuş 350 W olmuş anlamsız ve fuzuli .

Bunca çırpınmamız Aclass için azami 25 Watt - 50 Watt için . yeterli ve doğal ses maksat .
    61e zaten piyasada gördüğüm üst modeli elbet işimi görür. Lazım olanı kullan sen abi rca konnektorde gönderirim ben sana ayrıca iç kablolama için ttaf bak belki iş yapar kablo çıkar. Sana bayağı interconnect göndericem sesini de dinle test et beğeniceğini düşünüyorum goldline serisi çok iyi.

ttaf bir ara gidip bizzat görmem lazım . bana yakın sayılır .fiyatları uygun .posta bekleme derdi yok .
    Ebay 3 gönderimi alamadım . ya postman azizliğine geldik ya göndermediler . 2 firma paramı iade etti ,1 firma inat ediyor para iadesi için . Ne kadar para iadesi alsamda can sıkıcı durum . posta takip numarası olmayınca ürünün akibetide bilinmiyor . ne kadar kızsamda ups yine en güveniliri şu anda .
    100 w class a mı şimdi bunlar?30 w dediğiniz kadar ısınıyorsa kışın bunları soba niyetine kullanırız o zaman.yakıt masrafı düşer bariordan kazanırız iyi çalmazsa.

o diil de dolaşırken gördüm baksana abi çinli ne yapmış.yeminle ups falan sandım ilk gördüğümde.

http://tr.aliexpress.com/item/DUSSUN-R20-Reference-Mono-Amplifier-HiFi-audio-power-Amplifier-500Wx1-High-Current-Large-dynamic-Large-scenes/32279313454.html?spm=2114.010208.3.18.kY9flM&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201602_1_10017_10005_10006_10034_10021_507_10022_508_10032_10020_10018_10019,searchweb201603_9&btsid=02048bfa-d907-4485-9fc7-9689910aea92

Hocam yanlış hatırlamıyorsam musical fidelity 1e1 klonları vardı dual mono 30w gene ustalar daha iyi bilir ama fiyatlarıda uygundu.

Elektrik masrafı olarak geri döner
    Zaman olsa bende gelsem keşke mavi hifide yakın sana

Ben gelemedim senin memlekete ,sen gel ,misafirim ol Ali kardeşim .
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.