Şimdi Ara

PİONEER HPM-100 EFSANESİ 1976-∞ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
1
Favori
22.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikiside aynı fiyat ve aynı ağırlıkta aynı güçte cihazlar sony de uzaktan kumanda var pioneer da yok hpm-100 ile uyumu nasıl olur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

sn. elektrükçü sony ta 707es ve 808es amfilere yorum istiyorum konu daha fazla dağılmadan pioneer a878 mi sony 808es mi öyle sorarsam daha iyi olur

Sansui AU serilerine de bakmanızı öneririm. Özellikle AU-9900, AU-717. Sansui Sony ve Pioneer'a göre daha sıcak çalacaktır. Sansui'de tonlama gerçekten çok iyi. Bir süre AU-7700 kullandım, belli bir watt'a kadar Class A çalışması da en beğendiğim tarafıydı.
  • hilhan kullanıcısına yanıt
    yine aklımı çeldiniz ama satılık yok galiba şimdi baktım

• Sansui'leri severim .
    ama 90 lara kadar üretilmiş olanları ,sonra cıvıttılar
    elimde Sansui receiver 8080 var ,Recapladım silmic ıı lerle gerçekten sesi çok hoş . arkadaşların dediği gibi kapatmak istemediğim gece çalsın ,mırıldansın sabaha kadar dinleyeyim dediğim bir cihaz . Yormuyor ,kafa şişirmiyor .
    piyasada çılgın fiyatlar istemeye başladılar son 1 senedir Sansui'ler için . akla mantığa değecek fiyat bulsam 9090 DB veya AU 9900 alacağım .
  • Dediginiz gibi Sansui, pio, sony, fisher vs. cogu marka 90 sonrasi piyasa mali urunlere yoneldi. Dikkat ederseniz ekolayzer sistemlerin vazgecilmez unsuruydu, malum sesi allayip pullayarak kalitesizligi ortbas etmeye yariyordu. Ayni kalitesizlik set kolonlarinda da goruluyordu. Grundig, telefunken, saba gibi alman markalari her ne kadar pazara girmeye calissa da basarili olamadi. Sonuc 90'li yillar hifi cihazlarin kalitesizlestigi yillar oldu. Nitekim muziklerde bir o kadar vasatti.

• elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Au9900 110v 3binkusur yazmışlar

• stakanar S kullanıcısına yanıt
    O ilanı biliyorum . Tuner dahil ve dolar cinsinden

evet şimdi farkettim 3290 TL diğeri AU9900A ve tuneri var 3000 dolarcık .

ayrıca G 22000 vardı geçen ay 18 bin TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 12 Nisan 2016; 21:32:49 >
    Ben paraya kıyıp gerçek F6 class A ampli yapmıyorum . O ne ya deyip . Bu gün baktım kargo dahil yalnız modül 145 dolara geliyor Alicim , hevesim bir geliyor bir gidiyor , bunun trafosu 2X300 Watt ,kondansatörü 60bin uf kutusu ,konnekti derken rahat 2000 lira . Emeklli maaşımdan çok yaw
  • sansui amfileri fiyatından dolayı eledim pioneer a-878 candır

Sponsor olayım ben sana abi

F6 bir sesini duysam , Yokmu içimizden duyan dinleyen ..
    hocam biraz tarif et betimle

Sayın elektrükçü
    Audiophile olarak geçinenler neden AB sınıfı lambalı ampli alırlar merak etmişimdir.
    A sınıfı amplilerin ses kalitesine ulaşmak diğerleri, özellikle AB sınıfı için mümkün değil.

Ben Yamaha NS1000M hoparlörlerimi sürmek için AB sınıfı ampliler ile netice alamamış, bir buçuk yıl önce bir A sınıfı ampli yapmıştım.
    O günden beri müzik dinlemek kulağımı rahatsız etmeyen büyük bir zevk haline geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kursun_

Sayın elektrükçü
    Audiophile olarak geçinenler neden AB sınıfı lambalı ampli alırlar merak etmişimdir.
    A sınıfı amplilerin ses kalitesine ulaşmak diğerleri, özellikle AB sınıfı için mümkün değil.

Ben Yamaha NS1000M hoparlörlerimi sürmek için AB sınıfı ampliler ile netice alamamış, bir buçuk yıl önce bir A sınıfı ampli yapmıştım.
    O günden beri müzik dinlemek kulağımı rahatsız etmeyen büyük bir zevk haline geldi.

Audiophile olarak geçiniyorum class ab1 Jadis orcestra kullaniyorum ve A class da anfi kullandım ama Jadis lambaliyi çok beğeniyorum ve tercihimi böyle yaptım

eleştiriniz neden anlamak mümkün olmadigi gibi

Keyf benim para benim kime ne !

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: Kursun_

Sayın elektrükçü

Audiophile olarak geçiniyorum class ab1 Jadis orcestra kullaniyorum ve A class da anfi kullandım ama Jadis lambaliyi çok beğeniyorum ve tercihimi böyle yaptım

eleştiriniz neden anlamak mümkün olmadigi gibi

Keyf benim para benim kime ne !

Ortada bir eleştiri yok.

• Kursun_ kullanıcısına yanıt
    Sayın Üstadım , Yıllarca o cihaz bu cihaz ,yalandan üzerine A class yazan firmalarıda bilirim .
    adam gibi A sınıf amplifikatör dinlemek nasip olmadı .
    İnanın sizde dolduruşa getirdiniz . sırf meraktan yapasım var . işte o lanet bütçe yokmu , düşündüren bu

bir uzman olarak Nelson Pass F6 için devre şemasını görmüşsünüzdür . Ne düşünüyorsunuz .
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Sevgili dostum , ses göreceli kavram . ne cihazlar dinledim THD %1 frekans aralığı 20 hz 20 khz sesine hayran kaldım . A sınıf yalnızca merak , belkide bu güne kadar duyduklarım yalan gelecek . yapmadan dinlemeden bilemeyeceğiz .
    Kursun Üstadım eleştri yapmıyor . farkı dinlemeden karar vermemek lazım .
    Pass F6'da kullanılan sürücü trafonun kalitesi büyük oranda neticeyi etkiliyor. Bence bu nedenle trafo kullanmayan bir tasarım denemekte yarar var.

Benim kullandığım tasarım tamamen direkt kuplajlı, sinyal yolu üzerinde zamanla, ısı ile karakteristiği değişecek, faz kaydıracak kondansatörler kullanmıyor. DC'yi dahi yükseltiyor. Aldığım ses kalitesine bunun büyük bir etken olduğunu düşünüyorum. Neticede en iyi ölçü aleti kulak...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.