Bildirim
Pioneer Gm-X404 Anfi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
oto anfisinin beslemesi genelde + ve sase olur. yani 2 kablo. (direk araba aküsünden 12V) belki voltaj düşük gelmiş olabilir. anfinin besleme girişlerinde ne yazıyo oraya bi bak. -
+ besleme we şasede sorun yoksa ;
bazı araba anfilerinde remote ucu olur onada +12 yi wermen gerekli -
System control var - ve + girişinin yanında
akü ile çalıştırmıyorum 12 vol 10 amper adaptör ile çalıştırıyorum.
Power ışığının yanması için hoparlör ve diğer bağlantılarında yapılması lazımmı
adaptörden şase nasıl yaparım... -
quote:
Orjinalden alıntı: cakal1907
System control var - ve + girişinin yanında
akü ile çalıştırmıyorum 12 vol 10 amper adaptör ile çalıştırıyorum.
Power ışığının yanması için hoparlör ve diğer bağlantılarında yapılması lazımmı
adaptörden şase nasıl yaparım...
Amfilerde teyp açılınca otomatik olarak çalışması için bir giriş vardır.Buraya tahminim otomatik anten çıkışı bağlanıyor.(Hepsi böyle olmayabilir).Yani teyp açılınca amfi tetikleniyor ve amfi içindeki kontrol ünitesi amfiyi açıyor.Sanırım böyle bir olay var.
Sen - ve + kutupları doğru bağla.Tetikleme ucuna da + veriliyor sanırım.
Untayk hocaya sen bir sor bakalım,o daha iyi bilir. -
beyler kusura bakmayın saseyle - aynı sey deilmi
soruyorum sadece arabalarda farklımı diye -
quote:
Orjinalden alıntı: mau
beyler kusura bakmayın saseyle - aynı sey deilmi
soruyorum sadece arabalarda farklımı diye
Aynen.Arabanın tüm kaportası (-) kutuptur.Yani akünün (-) kutbu..Amfinin dış kasası da doğal olarak (-)'dir. -
amfinin ana beslemesini bağladıktan sonra,
birde kontrol ucu vardır ona da +12v vermen gerekir.
bağlantı kılavuzu varsa ordan bu ucu tespit edebilirsin.
zaten diğer uclar (hoparlör bağlatıları) bellidir,geriye kalan uç ta kontrol ucudur ihtimalle. -
adaptörün + ucuna amlifikatörün +ucu ve system control ucunu bağla eksi ucuda eksiye gir amlifikatörün power ışığının yanması gerekir eğer çalışmazsa sigortasını kontrol et yanlız 10 amperlik adaptörle amlifikatöre fazla yüklenemezsin adaptörün biraz daha iyi olmalı kolay gelsin
-
Abilerim bende de aynı anfiden var anfinin ışığı yanıp sönüyor araba calıstıktan 15 20 dk sonra ışık yanılı kalmaya başlıyor sorun neyden olabilir hepinize şimdiden teşekkür ederim . -
Smps türünde besleme devresi içerir bu sistemler.
Arıza aramaya genelde oradan başlamak gerek.
Elektronik bilginiz yoksa içini açmadan bir bilene götürün.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X