Şimdi Ara

PIONEER DEH-X3550UI hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
15.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler, PIONEER DEH-X3550UI modeli hakkında bilgisi olan var mı? benim teyp ile pek alakam yok internetten biraz araştırma yaptı bu model tam benlik gibi görünüyor bide size sormak istedim. benim iyi bir tesisata ihtiyacım yok..arabanın içinde şarkıları iyi bir tonda dinlemek ve yeri geldi mi yüksek seste dinlemek istiyorum. ileride belki tesisat bile yaparım. bu model uygunmudur?

• UP UP UP
  • Pioneer'de ise MIXTRAX özelliği radyoda yahut orjinal bir CD dinlerken çalışmıyor, sadece flash bellekten müzik dinlerken devreye giriyor.. MIXTRAX aktifken ses vuruş şiddetine göre renkler azalıyor artıyor yahut değişiyor, buna da isteğinize göre kombinasyon yapabiliyorsunuz.. MIXTRAX kapalı iken Sony de olduğu gibi ana renklerin dönüşümlü değişmesini sağlayabildiğiniz gibi sabitleme imkanınız da var.. Öte yandan ekran ile tuş aydınlatmalarını ayır ayrı yapabiiyorsunuz, ki bence bu çok önemli bir avantaj..

Cihazın ana kumanda butonu daha sola konulmuş.. Ayrıca sağ ve sol köşeleri aydınlatması gece Sony'e göre daha geniş ve büyük bir cihaz olduğu izlenimi veriyor.. Aydınlatmada inanılmaz fark var..

Kumandası çok sade ve gerçekten kullanışlı..

Dilerseniz dinlediğiniz radyonun bulunduğunuz yerdeki sinyal şiddetini (cep telefonlarındaki gibi ama daha büyük bir sembolle) ekranda görebiliyorsunuz (bu özelliğe de bayıldım..)

Bence Pioneer mühendisleri bir yığın kişiselleştirme ayarları, değişken renkleri ve görsellikte gerçekten devrim niteliğindeki MIXTRAX özelliği ile belli bir süre sonra sonunda bile sizin için sıradanlaşmayacak güzel bir cihaz üretmiş..

• 3550 5450 6450 modellerine bakabilirsiniz Pioneer ın
    5450 ile 6450 arasındaki fark Bluetooth
    3550 de 2 amfi çıkışı var, 5450 ve 6450 de 3 amfi çıkışı var

bende bu gibi bilgilere ulaştım

3550 yetiyor de artıyor hala aracımda kaset çalar olduğundan, gerekirsede kapılardaki höporlorleri değiştiricem
  • birde bu var..

SD kart girişi yok. ama onun yerine ben scandisk in ufacık bir USB'sini aldım. varlığı yokluğu belli değil,

cihazdan memnunum, bir kere son ses vurdum teybin arkasında ki sigorta atı

bas konusunda iyi, ama ayarları çok karışık... bir türlü istediğim tonları alamadım. içinde hazır fonksiyonlar da mevcut kendiniz de 2 farklı ayarlama yapabiliryorsunuz.

mix olayı güzel, müziği kesmeden birleştirerek bir sonrakine geçiş yapabiliyor. ve müzik ritmine göre ışık tonları yanı sönüyor,

arıca aracın gösterge ışıklarına göre de teybin ışıklandırmasını ayarlayabiliyorsunuz.
  • cevapların için teşekkür ederim bugün itibari ile MHV-1400 aldım
  • Pioneer DEH-3550UI bende bu cihazı almayı düşünüyorum fakat fiyatlar o kadar farklı ki nereden alacağımı şaşırdım bir de satıcının cihazın arkasında durması önemli http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-X-3550-UI-CD-MP3-Calarli-USB-Girisli-Oto-Teyp,PR-439.html burda fiyat uygun geldi bana bana bu konuda fikirleriniz lazım almam konusunda kimi tavsiye edersiniz denizlide kaldığımdan dolayı git gel yapsın istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umit1976

Pioneer DEH-3550UI bende bu cihazı almayı düşünüyorum fakat fiyatlar o kadar farklı ki nereden alacağımı şaşırdım bir de satıcının cihazın arkasında durması önemli http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-X-3550-UI-CD-MP3-Calarli-USB-Girisli-Oto-Teyp,PR-439.html burda fiyat uygun geldi bana bana bu konuda fikirleriniz lazım almam konusunda kimi tavsiye edersiniz denizlide kaldığımdan dolayı git gel yapsın istemiyorum

Atakan tuning den alışveriş yapanlar pek memnun değil.
    En azından farklı bir satıcıdan alın,almadan önce olabilecek durumları konuşun.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

Pioneer DEH-3550UI bende bu cihazı almayı düşünüyorum fakat fiyatlar o kadar farklı ki nereden alacağımı şaşırdım bir de satıcının cihazın arkasında durması önemli http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-X-3550-UI-CD-MP3-Calarli-USB-Girisli-Oto-Teyp,PR-439.html burda fiyat uygun geldi bana bana bu konuda fikirleriniz lazım almam konusunda kimi tavsiye edersiniz denizlide kaldığımdan dolayı git gel yapsın istemiyorum

ne gibi sorunlar cıkabilir telefonla konuştuğumda 2 yıl garantili dediler bana kandırıldık mı dersiniz şimdi :((

sonuçta bu deh- 3550 ui başka bir yerden de alsam sanırım aynı cihaz diye düşünüyorum bir de elektronik malzeme şans faktörüde var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit1976 -- 11 Haziran 2013; 15:41:12 >

• bende @jamara nın dediği gibi bakınıyorum etrafa en iyi fiyat bu fakat kargo falan derken yine 230 olacak gibi o yüzden 236.9 tl ye linkte var ben burdan almayı düşünüyorum tabi biraz daha araştıracağım

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-deh-x3550ui-2013-cd-mp3-usb-renkli-ekran-84816833
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

ne gibi sorunlar cıkabilir telefonla konuştuğumda 2 yıl garantili dediler bana kandırıldık mı dersiniz şimdi :((

sonuçta bu deh- 3550 ui başka bir yerden de alsam sanırım aynı cihaz diye düşünüyorum bir de elektronik malzeme şans faktörüde var :)

Öyle dediyse o zaman sorun yok,sıkıntı olursada en azından 2 yıl garantili demiştiniz deme şansınız var:)

• ürünü aldım montajını yaptım hiç bir sıkıntı yok şimdilik renk olyını çözememiştim aradım aldığım yeri baya yardımcı oldular destek te bulundular sağ olsunlar baya sıkıntılı almıştım ama şimdi içim rahat cihazda burdan yorumlara bakarak secmiş olduğum cihazdı oldukca memnunum teşekür ederim yardımlarınızdan dolayı
  • quote:

ürünü aldım montajını yaptım hiç bir sıkıntı yok şimdilik renk olyını çözememiştim aradım aldığım yeri baya yardımcı oldular destek te bulundular sağ olsunlar baya sıkıntılı almıştım ama şimdi içim rahat cihazda burdan yorumlara bakarak secmiş olduğum cihazdı oldukca memnunum teşekür ederim yardımlarınızdan dolayı

Renk olayını nasıl çözdünüz, biraz anlatın, usb den dinlerken bütün ışıklar rengerank yanıyordu, renkleri istediğim gibi ayarladım, bu seferde eskisi gibi rengerank yapamıyorum....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Kef14

bendede rengarenk oluyordu şarkıdan şarkıya değişiyordu cdlerde sonradan illmunation diye bir yer var ordan girdim 2 seçenek var onlarla oynadım rengi değiştirdik sanırım mixtrack yazan yere basmak gerekiyor hiç denemedim ama mavi güzel duruyordu bende
  • Bu ürünü nerden alabilirm ? güvenlir bi site ver msiiniz ?
  • caver kullanıcısına yanıt
    '' Dilerseniz dinlediğiniz radyonun bulunduğunuz yerdeki sinyal şiddetini (cep telefonlarındaki gibi ama daha büyük bir sembolle) ekranda görebiliyorsunuz (bu özelliğe de bayıldım..) ''

Bunu nasıl açıyoruz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: y-s-n

'' Dilerseniz dinlediğiniz radyonun bulunduğunuz yerdeki sinyal şiddetini (cep telefonlarındaki gibi ama daha büyük bir sembolle) ekranda görebiliyorsunuz (bu özelliğe de bayıldım..) ''

Bunu nasıl açıyoruz acaba?

bunun bir ayarı yok herhalde, ekranın sol alt kısmında görünüyor, radyoyu kac kademe çektiğini,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.