Şimdi Ara

Pioneer DEH-8350 SD nasıldır üstadlar??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar araca 0 dan sistem kuracağım... aracın içinde kaliteli bi sesle müzik dinlemek istiyorum artık hurda kasetçalardan bıktım ...ilk olarak pioeer 8350sd düşünüyorum bunun yanında 4 kapıya JBL GTO 6508C düşünüyorum... amfi için henüz karar vermedim onu önümüzdeki ay alacağım çünkü... sizce kuracağım sistem hyundai getz için yeterli olurmu?? sub. düşünmediğim için komponentlerden mümkün olduğunca iyi bass ve tiz uyumu istiyorum sizce jbl 6508c yeterli olurmu yoksa paraya birazcık kıyıp 3 yollumu comp. mu almalıyım?? amfi önerilerinize bekliyorum... =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _By_BoSs_ -- 8 Ağustos 2012; 17:54:13 >



  • Teyip konusunda 2011in son seri ürünü güzel beklentini karşılar 2012 serisinden 6450bt kullanıorum mitrax özelliği filan var 8350sd ile arasında fazla fark yok bide o modelleri değerlendirin derim.
    3yollu sistem hakkındada bu konuda ciddi anlamda çalışma yapan fırmaların ürünleri dışında (focal rokfortfosgate dls vs vs..) 3yollu ürün üreten firmaların 2 yollu sistemlere oranla daha düşük performans aldıkları doğru.
    yani 2 yollu orta düzey bir sistem sizi tatmin eder.Üst düzey markaların 3yollu ürünleri hariç diğer firmaların ürettikleri pek iş yapmıor.
    önerim 2çift kompenat kullanacaksanız hertz esk165 olabilir veya infinity reference serileri sizi memnun eder..
    Ama mid takımını almak kadar onu besleyecek amfidede aynı hassasiyeti göstermeniz gerekir.
  • cevabınız için teşekkür ederim önerileriniz dikkate alacağım kesinlikle...sistem 1-1.5 ay kadar amfisiz kalacak buda sıkıntı değil ilk etapta...amfiyi şimdide alabilirim ama düşük bi amfi olur maddiyat nedeniyle buyüzden sabredip; olmuşken iyisi olsun istiyorum tabiki iyi bir amfiyle beslemek şart döşemeleri söküp izolasyon işinede gireceğim ayrıca
  • Aynen bende kendi tesisatımı elime para geçtikçe parça parça aldım şuan kicker 650.4 amfi 1 hertz esk165 kicker crv12 bass ve 6450bt teyip var ileride 1takım daha hertz düşünüyorum.
    Bekleyip eline para geçtikçe daha kaliteli ve sağlam ürünler almak kolaylaşıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.