Şimdi Ara

PIONEER - DEH-2900MP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2001 model focus ghia bir arabam var. Bu teyipden taktırmak istiyorum. Sizce nasıl iyi mi? Zaten ööle çok abartı bir şey aramıyorum. Otomobildeki mevcut hopörlöleri kullanıcam. Arabanın kendi teyibi kadar kalitesi olsa yeter bana. Maksat ekonomik olması ve mp3 çalması benim için. Birde PIONEER - DEH-2900MPB var. Bu ikisi arasında ki fark nedir acaba? Sanırım bir tuş renkleri farklı. Onun dışında fark var mı? Birde bu teypleri direksiyonumdaki orjinal kumandaya bağlamanın bir yolu var mı?

Bir ototeypçi de teyip+montaj+teybin takılacağı yerin kasası (focus orjinal teybi geniş olduğu için bunlara göre, kasa takmak gerekiyor) 350 ytl + 10 taksit fiyat verdiler. Sizce fiyat nasıl?

Ankara'da önerebilceğiniz bir yer var mı bu tarz işler için. Önerebilceğiniz gene ekenomik fakat bana sorun çıkartmıycak kaliteli bir marka teyip var mı acaba?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pioneer DEH-2900MP: Mükemmel Ses Deneyimi

Pioneer DEH-2900MP, üstün ses kalitesi ve kullanışlı özellikleriyle araç içi eğlence sistemini iyileştirmek isteyenler için ideal bir otomobil stereo sistemidir.

Özellikler:

• USB Girişi: MP3, WMA ve WAV dosyalarını USB bellekten oynatmanıza olanak tanır.
    • AUX Girişi: Harici ses cihazlarını bağlamak için 3,5 mm'lik jak girişi.
    • Bluetooth Bağlantısı: Eller serbest görüşme ve kablosuz müzik akışı için Bluetooth özellikli cihazlarla eşleştirilebilir.
    • 4 x 50 Watt Güç: Yüksek ses çıkışı ile güçlü ve net ses sağlar.
    • EQ Ayarları: Kişisel tercihlerinize göre ses ayarlarını özelleştirmek için çeşitli EQ ayarları.
    • Yerleşik Dijital Radyo: Net ve parazitsiz dijital radyo istasyonlarını dinleyin.

Kullanım Kolaylığı:

Pioneer DEH-2900MP, kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. Büyük LCD ekran, şarkı bilgilerini ve diğer ayarları açıkça gösterir. Ergonomik düğmeler, sistemin sorunsuz bir şekilde kontrol edilmesini sağlar.

Fiyat ve Uyumluluk:

Pioneer DEH-2900MP'nin fiyatı, özelliklerine ve bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak değişebilir. Çoğu araçla uyumludur ve profesyonel kurulum önerilir.

Eğer müzik dinlerken mükemmel bir ses deneyimi arıyorsanız, Pioneer DEH-2900MP otomobil stereo sistemi, mükemmel bir seçimdir. Mükemmel ses kalitesi, kullanışlı özellikleri ve uygun fiyatı ile araç içi eğlence sisteminizi bir üst seviyeye taşıyacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardes ankarada tanıdık war bi tane cok pahhalıcı degıldır oto teyp çercevesi felanda wardir... Fiyati kim söledi ankarada? Biraz fazla sölemiş mpb ile tek farki tus ve ekran rendi pioneer saticalara verdiği dergilerde görebilirsin bunu bararak... Fiyati biraz daha aza getirirsin ankaranin neresindesin ona göre söle yardimci oliim kardes birde kendi hoparlörleri ile yüksek seslerde çok bozma yapar tizleri baslari duyamazsin
  • Ööle çok aşırı yüksek sesle dinleme gibi bi beklentim yok arabanın içinde. Şöyle söyleyeyim şu anki mevcut teyiple ses de bozulma olmadan açabildiğim en son ses bile biraz fazla benim için. Ana derdim kaliteli ses alıp mp3 dinleyebilmek. Yenimahalle de iş yerim var. Orda ivedik caddesinde bir ototeypçi vardı ona sormuştum.
  • Ya arkadaşlar yok mu doğru düzgün ilgilenicek biri? Başlık açtık, yardım istedik kimse adam gibi ilgilnemiyor. Tamamen yabancısı olduğum bir piyasa çünkü
  • Ksrdes bekle elbet herkez bakicaktir...

Bi kere net ve düzgün, kaliteli ses almak istiyorsan... 300 ytl+ 120 ytl gibi bir hoparlör masrafini gözden çikarman gerekicek kardesim...

Ama 2900 teyp fazlasila işini görüceğini tahmin ediorm... Anfi felan bağlamicak isen bu işi 375 ytl kapariz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Ksrdes bekle elbet herkez bakicaktir...

Bi kere net ve düzgün, kaliteli ses almak istiyorsan... 300 ytl+ 120 ytl gibi bir hoparlör masrafini gözden çikarman gerekicek kardesim...

Ama 2900 teyp fazlasila işini görüceğini tahmin ediorm... Anfi felan bağlamicak isen bu işi 375 ytl kapariz...

Ben de aynı arkadaşın durumundayım. Pioneer 2950-3950-4950 gibi birsey alıcam, ama hoparlör olarak ne almam gerek onu bilmiyorum. Anfi falan kullanmıycam, arkaya 1 çift hoparlör sadece. Montaj yapan yerde Alpine 280Watt vardı (Nominal kaçtır, bilmiyorum) adam onu tavsiye etti ama ben anlamam hangisi iyidir. Anfisiz olarak takılacağı düşünülürse alabilecegim en iyi çift hoparlör hangi marka-modellerdir, yardımcı olabilirsen sevinirim.

• quote:

Kardeş 375 dediğim montaj+kasa+teyp+hoporlör fiyatı mı? Benim aldığım 350 fiyat montaj + kasa + teyp fiyatıydı çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer Deh-4950MP Yardım
    17 yıl önce açıldı
    Pioneer DEH- x3650 UI
    12 yıl önce açıldı
    PİONEER VSX-AX4AVİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

quote:

Kardeş 375 dediğim montaj+kasa+teyp+hoporlör fiyatı mı? Benim aldığım 350 fiyat montaj + kasa + teyp fiyatıydı çünkü

Senin alacağın teyp 2 yıl garantili mi? Çünkü Spot 2950ler 180YTL falan sitelerde, montajda 70 civarı denitor, oluyor toplam 250YTL. Kasa dedikleri şey zaten pek pahalı olmasa gerek, sonuçta plastik bir parça.

• Kasa 20 ytl...
    Teyp 280 ytl..
    Hoparlörler:

www.eliftuning.com
    Elif Tuning Otomotiv Eticaret Sistemi
    http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2817&k_id=459
    bu hoparlörlerden 75 ytl ye 2 çift alican...

150 eder

450 oldu aştik bütçeyi fazlasila o yüzden xx50 ile biten modelleri tercih etmeni önericem

http://elektronik.gittigidiyor.com/Oto-Elektronigi_Oto-Teyp_W0QQkatZZdirQQsraZZedaQQsyfZZ1 3900 ile özellikleri ayni ama rds yok

Karar senin düzgün ses dinlemek istiyor isen biraz paraya kiyican yada hepsini teker teker alican

• O zaman şöyle söyleyim focus'un üstündeki teyiple en azından aynı kalitede (ama muhtemelen daha iyi ses almam lazım) sesi sadece teybi değiştirerek alabilirmiyim? Arabayı ikinci el aldım dolasıyla bakımı, eklenecek şeyler v.b. unsurlar olunca ee maddi durumda kısıtlı olunca komple bi çözüm beni aşıyor. En azından arabanın kendi üstündeki teyp kadar ses alsam yeter. Zaten teypi değiştirmek isteme nedenim hem ufak bir temazsızlığı oluyor bazen 5 nolu tuşa basınca hem de mp3 çalmasını istemem.

Yabancı olduğum bir piyasada internetten alışveriş olayına pek sıcak bakamıyorum. O yüzden adam gibi bir yerden aynı zamanda montajını da düzgün ve sorunsuz yapacak, teybi garantili olarak verebilcek yarın birgün problem olduğunda sıkıntı çekmeden kapısını çalabilceğim bir yerden almak istiyorum.

Bununla beraber ne yazık ki o dandik plastik parçasına 25-30 ytl fiyat biçiyolar. Kendi servisinde çok daha pahalı olduğunu söylediler. Doğru mu bilmiyorum ama ben çok şaşırdım. Çünkü düz ve basit bir plastik parçası yani

• Evet kardesim kendi servisinde yaklasık 80-90 ytl den bahsediolar.. Bu kadar bizi aşar biraz...

İnternetten al demiorm bnde hiç bir zaamn elktronik eşyada internetten alişverişe olumlu bakmıyorum....

Sesi sonuna kadar açmiyan bir insan isen idare eder hoparlörler ileride değişirsin böle idare edersin...

• Cevaplar için saol dostum. Bu arada peki ankara'da önerebilceğin bir yer var mı bu işler için?
  • quote:

Cevaplar için saol dostum. Bu arada peki ankara'da önerebilceğin bir yer var mı bu işler için?

http://www.rehbervizyon.com/viewad.asp?id=50569924011100010 burasi kardesim burada adres yazio bak gittinde orada Mustafa yi bul... Sonra Ahmet usta gönderdi de televizyoncu... O halleder işini

Bu arada bn ahmet usta deilim Orada bu adamin asil ustasi yıllar önce çirağiymiş şimdi adam 5-6 sene önce dükkanini açmiş çok iyi ustadir... Kötü mal vermez o adamin ismini sölersen.... Hade rast gele... Ahmet ustanin yerini sorarsa ilerdeki bascavustaki tv vi dersin...

Hade kolay gele...

• Arkadaşlar ankamall'de sanırım zen teknoloji diye bir mağaza da pioneer ve sony teypler bulunabiliyor. Benim düşündüğüm teyp 285 ytl idi. 12 aya kadar da taksit veriyolar. Pioneerlerin içinden kendi yetkili servislerinde yapılmak üzere ücretsiz montaj kartı çıkıyor. Aslında bu durumda daha ekonomik oluyor. Sadece kasa (20*30 ytl olsa) ve teyp ikisi beraber 315 ytl gibi bi fiyat oluyor en fazla. Üstelik 2 yıl digicom garantili olarak. Yani iyice araştırmadan atlamayın benim gibi. Yoksa gidip kuzu 350 ytl ödüycektim üstelik aldığın teybin kaçak olma olasılığı da vardı.

Birde iki şey sormak istiyorum. Sony GT20 ve pioneer 2900 arasında bariz fark varmıdır. Sony kampanmya yapmış teybi 199 ytlye indirmiş çünkü.

Diğer sormak istediğim şey ise focus için alacağmızı tey kasasının teybi taktıktan sonra boş kalan bölmesine kapaklı bir göz yapmak mümkün mü? Veya bu çeşit bir kasa gördünüz mü hiç piyasada? Varsa hemen alıcam çünkü

• Pioneerin 2900 daha kaliteli çikişi daha güçlü ve anfi çikişi war Alicaksan pioneer işini fazlasila görücek
  • quote:

Pioneerin 2900 daha kaliteli çikişi daha güçlü ve anfi çikişi war Alicaksan pioneer işini fazlasila görücek

• quote:

Orjinalden alıntı: afacan1984

quote:

quote:

Senin alacağın teyp 2 yıl garantili mi? Çünkü Spot 2950ler 180YTL falan sitelerde, montajda 70 civarı denitor, oluyor toplam 250YTL. Kasa dedikleri şey zaten pek pahalı olmasa gerek, sonuçta plastik bir parça.

montaj 70 ytl abartı olmuş, ben 2950 taktırdım, 20 ytl ye söktüler orjinali, bunu taktılar... teybi de oradan almadım internetten yapmıştım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.