Şimdi Ara

Pioneer Deh-X4850fd Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 aydır 98 model Mercedes C200 için teyp ve hoparlör bakıyorum. Bütcemde 1000Tl civarı. Teypde pioneer deh-x4850fd ye karar kıldım gibi. Başlıca nedenleri 4*100W çıkışlı olması (Muadilleri 4*50W) ve cd,aux,usb destekliyor olması. Fakat bu model hakkında pek fazla bilgi bulamadım. Mesela hoparlör konusunda araçta 4 kapı 2 de koltuk arkası (arka camla koltuğun arası)olmak üzere 6 hoparlör mevcut. 4*100W çıkış anfisiz 6 hoparlör destekler mi? ses kaybı yaşar mıyım?

    Bir de hoparlör konusu var, 4 hoparlör yeterli mi? Benim planım 2 ön kapı 2 koltuk arkası şeklinde. Marka ve model konusunda da pek karar vermiş değilim. Yuvarlak 12cmlik pioneer hoparlör almayı düşünüyorum teyp ile uyumlu olsun diye.

    Aranızda daha önce bu şekilde ses sistemi toplayan oldu mu? Özellikle hoparlör için tavsiyeleriniz nelerdir.







  • bence teybin ses çıkısları yerine csa80.4 gibi kaliteli bi amfi atıp 2 takımda kapılara jbl, hertz mid takımı koyarsan güzel bir ses alırsın teybin verdiği w yüksek olursa rms pek yuksek olmaz yüksek seste yetmeyebilir.cam önüne ovale pek ıhtıyac olcagını düşünmüyorum 2 takım mıd koyarsan fazlasıyla yetecektir .
  • Teyp aldınız mı hocam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.