Şimdi Ara

PIONEER DEH-2800MP CD/MP3/WMA/WAV ÇALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PIONEER DEH-2800MP CD/MP3/WMA/WAV ÇALAR son kararım bu...kullanıcılarından yorum lütfen.........

• hayırlı olsun kullanıcı değilim ama bu konudaki yorumlar gayet ii çünkü o konu benimde epey aklımı karıstırıyordu ...sony mi pioneer mi ?

bendeki mp3 çalar bozuktu gecen içini açtım megerse içinde bulunan yay yerinden cıkmıs şimdi atlama felan yapmıyo
  • 2800 de sub. control yok ve kumanda yok,belki senin için önemli olmayabilir bence olmazsa olmazlardandır.aynı fiyatlara sony gt200 alabilirsin en azından sub.control var ve sonradan kumanda alınabilir.
  • aynen bencede arkadaşa katiliorm sub. önemli bi özellik
  • keşke almasaydın.artık pioneer de eski kalite yok.gözlerini kapat ve pioneer in o eski yazılı sembollü halini düşün.6985 li 6980 li hoparlorler 7600 8600 teypler.göbeğinde kocaman sembolü olan wooferlar.fırtına gibi esiyordu sokakalarda.gençler arabalarının arkasına kocaman kocaman çıkartmalar yapıştırıyordu.tabiki pioneer in çıkartmaları.ozamanlar öyle jbl ler r.f ler yalan dı piyasada.asitcimisin metalcimi.sağcımısın solcumu.pioneer cimisin kenwood cumu.en büyük düşmanları katil anfileri ile inanılmaz dayanıklıktaki ovalleri ile kenwoodculardı.Ama artık pioneer ayak altı malı oldu.piyasada her yer faturasız kaçak pioneer.150 ytl verdinmi her yer oval pioneer.250-300 ytl mp3.170-180 wooferlar.Bugün söyleyin bana pioneer in 6950 ovalinin alternatifi hangi modeldir.6950 oval 250 wattır.ama şimdiki 460 watt lara beş çeker denemesi bedava.250 watt nerede 460 watt nerede.neden böyle oldu.her yer faturasız ucuz pioneer doluncada müşteri bu markadan soğuyor.eskiden 150 ytl ye pioneer in mıknatısını koklatmazlardı.Tamam tüm dünyada oto müzik sistemlerinin kalitesinde düşme var.bu her markada böyle.artık sıfı arabaların üzerinde tüm müzik teşkilatı geliyor.o yüzden pioneer gibi markalar başka kulvarlara el atıyor.plazma tv ler ev sinema sistemleri gibi.bu yüzden oto müzik sistemlerine pek önem vermiyorlar.ama bari kaçak faturasız olayına el koysunlarki marka imajını korusun.bir pioneer woofer almak için 6 ay para biriktirmiştim ve aldıktan sonra kıyamadığım için arabaya takamamamıştım. hiç unutmam.çünkü değerli idi kıymeti biliniyordu.ulaşılamaz gibi bir marka idi.neden acaba digicom bu kaçak olayına dur demiyor.neden markasını rezil rüsva bir hale getiriyor.yoksa bunlardan haberi yokmu.piyasada neredeyse pioneer in oto gurubunu satan bayi kalmadı.hepsi bıraktı.çünkü bakkalda bile pioneer satılıyor.ama kenwood bu durumda değil.alpine değil.jbl de bu duruma düşecek jvc de bu duruma düşecek.ayak altı malı olacaklar.çünkü onlarında kaçağı piyasada türedi.ve ithalatçıları buna dur demiyorlar.sebebini bilemiyorum.bu arada sony de ayrı bir hayal kırıklığı.Arkadaşım en iyisi kenwood alpine.paran varsa bunları al yoksa para biriktir.en azından değerini bilirsin

• musti ne yazmişin beedestan mubarek .peki teyipte hem uygubn hem kaliteli ne marka model dersnz?
  • kaliteli marka uygun fiyata bulunmuyor.en iyi ana ünite alpine dir tartışmasız.ama kenwood, clarion ve blapunkt un hakkı yenmez.aralarında en tok marka kenwood dur.reklam yok kampanya yok iskonto yok tip yok gösteriş yok.1000 watt bir woofer çıkardı yeni model üzerine utanmasa kenwood da yazmayacak.küçücük bir yazı ile kenwood yazmış.aynı woofer i başka marka yapsa süsler püsler marka yazısını adamın gözüne sokar.ama kenwood bu işte alırsan al almazsan nasıl olsa yine sonunda bana döneceksin der.tüm bunlara rağmen kenwood benim göz bebeğimdir.aldımmı bir kenwood hoparlor önce bir göbeğini koklarım.o kokuyu en kralının kokusuna değişmem.o hala öyle bir markadır.80 lerin sonu 90 ların başı imajında taş gibi dimdik.muhteşem dörtlü.kenwood-alpine-blapunkt-clarion.gerisi yalaninyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kenwood tabiiki iyi ama çok pahalı. çok iyi anlamam bu sektörden ama fiyat ve kalite olarak pıoneer 2800 iyi geldi bana...uzaktan kumanda araçta önemli değilde, sub. control nedir onu bilmiyorum...
  • sub.control,teypten amfiye sub-out çıkışından rca çekilerek kullanılıyor,subwooferın ses seviyesini ayarlıyor fakat gain ayarı değil sadece sesi azaltıp yükseltmek için,böylece istediğin zaman veya şarkıya göre açıp kısabiliyorsun.
    Güzel bir şey
  • teşekkürler spl...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musas

kaliteli marka uygun fiyata bulunmuyor.en iyi ana ünite alpine dir tartışmasız.ama kenwood, clarion ve blapunkt un hakkı yenmez.aralarında en tok marka kenwood dur.reklam yok kampanya yok iskonto yok tip yok gösteriş yok.1000 watt bir woofer çıkardı yeni model üzerine utanmasa kenwood da yazmayacak.küçücük bir yazı ile kenwood yazmış.aynı woofer i başka marka yapsa süsler püsler marka yazısını adamın gözüne sokar.ama kenwood bu işte alırsan al almazsan nasıl olsa yine sonunda bana döneceksin der.tüm bunlara rağmen kenwood benim göz bebeğimdir.aldımmı bir kenwood hoparlor önce bir göbeğini koklarım.o kokuyu en kralının kokusuna değişmem.o hala öyle bir markadır.80 lerin sonu 90 ların başı imajında taş gibi dimdik.muhteşem dörtlü.kenwood-alpine-blapunkt-clarion.gerisi yalaninyon

Bir kere ben seni bilgili sanmıştım yazını okuyunca ama Blaupunkta teyip demişsin bir kere Blaupunkt teyp değil 5 para etmez... Bende anlıyorun sanıyorum resmen saçmalamışsın...

Yurtdışında pioneer hep ucuzdu, kaçak geliyor ucuz alıyor millet diye ayağa düşmek ne demek? Millet bir malı ucuza aldı, KAZIĞI geçirmediler, öpmediler diye Pioneer kötü mü şimdi...

Hayatımda gördüğüm en saçma sapan yazıyı yazmışsın...

Ben müzik sistemleri konusunda otorite değilim ama hepsini de dinlemişim....

Adam resmen ucuz satıyor diye Pioneer 5 para etmez dandik diyor... Yani Bu TÜRK milletine illa ki kazığı sokacaksın...

20 milyarlık C sınıfı arabaları 40 miylara dayayacaksın ki Vergiyle, benzini 3 ytl ye satacaksın ki, 20 olursa benzinde 1.5 olursa Ayağa düşer, dandik olur....

Yani yorum yapıyorsunuz ama yaptığınız yorumu düşünüyor musunuz bilmiyorum...

Diyebilirsin hadi Çin filan girdi rekabet kaliteler düştü eskisi gibi değil ama dediğin konu o kadar saçma ki...

Pioneer gene de en kalitelisidir... Evet Alpine onun rakibidir ama TR ye pahal ıgelmektedir o yüzden TR de TEK GERÇEK VARDIR o DA PIONEER

Fiyat PErformans olarak en kralı budur...

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: musas

kaliteli marka uygun fiyata bulunmuyor.en iyi ana ünite alpine dir tartışmasız.ama kenwood, clarion ve blapunkt un hakkı yenmez.aralarında en tok marka kenwood dur.reklam yok kampanya yok iskonto yok tip yok gösteriş yok.1000 watt bir woofer çıkardı yeni model üzerine utanmasa kenwood da yazmayacak.küçücük bir yazı ile kenwood yazmış.aynı woofer i başka marka yapsa süsler püsler marka yazısını adamın gözüne sokar.ama kenwood bu işte alırsan al almazsan nasıl olsa yine sonunda bana döneceksin der.tüm bunlara rağmen kenwood benim göz bebeğimdir.aldımmı bir kenwood hoparlor önce bir göbeğini koklarım.o kokuyu en kralının kokusuna değişmem.o hala öyle bir markadır.80 lerin sonu 90 ların başı imajında taş gibi dimdik.muhteşem dörtlü.kenwood-alpine-blapunkt-clarion.gerisi yalaninyon

Bir kere ben seni bilgili sanmıştım yazını okuyunca ama Blaupunkta teyip demişsin bir kere Blaupunkt teyp değil 5 para etmez... Bende anlıyorun sanıyorum resmen saçmalamışsın...

Yurtdışında pioneer hep ucuzdu, kaçak geliyor ucuz alıyor millet diye ayağa düşmek ne demek? Millet bir malı ucuza aldı, KAZIĞI geçirmediler, öpmediler diye Pioneer kötü mü şimdi...

Hayatımda gördüğüm en saçma sapan yazıyı yazmışsın...

Ben müzik sistemleri konusunda otorite değilim ama hepsini de dinlemişim....

Adam resmen ucuz satıyor diye Pioneer 5 para etmez dandik diyor... Yani Bu TÜRK milletine illa ki kazığı sokacaksın...

20 milyarlık C sınıfı arabaları 40 miylara dayayacaksın ki Vergiyle, benzini 3 ytl ye satacaksın ki, 20 olursa benzinde 1.5 olursa Ayağa düşer, dandik olur....

Yani yorum yapıyorsunuz ama yaptığınız yorumu düşünüyor musunuz bilmiyorum...

Diyebilirsin hadi Çin filan girdi rekabet kaliteler düştü eskisi gibi değil ama dediğin konu o kadar saçma ki...

Pioneer gene de en kalitelisidir... Evet Alpine onun rakibidir ama TR ye pahal ıgelmektedir o yüzden TR de TEK GERÇEK VARDIR o DA PIONEER

Fiyat PErformans olarak en kralı budur...

o kadar tutuluyor ki yan sanayı sı sahtesı uretılıp satılıyor sende orjınalını alırsın şikayet etmessın eleştirmeye gerek yok ele ayağa düşmüş değildir...

• antikos yada her neyse o kardeşime cevap veriyorum.yani okadar tepki vermişsinki galiba sen kaçak pioneer satıcısısın.yoksa bukadar kızmazdın.öncelikle blapunktan başlayalım.blapunkt öyle bir firmadırki pireye deve ayarı çeker.mw yani radyoda orta dalga.bu özellik bile sayılmaz olmasada olur.kim umursarki.bir çok marka bir entegre ile bu işi bitirir.ama blapunkt en basit bir orta dalga devresine özel kocaman bir tüner sistemi uygular ve parazit içinse bu tüneri tonlarca parça ile doldurur.bu kadar basit bir konuya bu kadar özen gösteren dünyada benim bildiğim iki firma vardır.biri blapunkt diğeri sharp.94 yıllarında daha teyp çıkışlarında mosfet ler henüz kullanılmıyordu.güçlü çıkış olarak ha sersi entegreler çok revaçta idi.ve pioneer ler bu çıkışlarla 4x35 güç veriyordu.ama tabi bu çıkışlara özel preamphi devresi uygulanıyor ve fiyat artıyordu.fakat o yıllarda blapunkt 4x40, 4x45 teypleri üretmişti bile.hemde 2 adet tda1557 ile.yani küçük dilimi yutmuştum.bu çıkışlara öyle zekice bir devre yapmışlardıki diyebilirimki bunu sadece bu marka yapabilirdi. Çıkardığı teyplerde pioneer inkinden çok daha ucuzdu. .hiçbir marka hemde hiçbirisi hiçbir satıcı hemde hiçbirisi blapunkt u küçümsemez ve küçümseyemez.blapunktun kaçak pioneer den ucuz ana üniteleride vardır jl audiden kaliteli woofer leri de vardır.çok sağlam çok baba bir markadır ve hep öyle kalacaktır.
    Gelelim kaçak pioneer e:ben asla bir iyi bir markayı yerlerde görmek istemem.şartlar ne olursa olsun.kaçak alpine olsun kaçak mersedes olsun türkiye bulgaristan olsun.öyle şey olmaz.türkiyede vergiler yüksek diye yasadışılığın önü açılamaz.tabiki vergi alınacak düşük yada yüksek orasını bilemem ama sırf vergiler yüksek diye kaçak girişlere okey verilmez.alpine nasıl satıyorsa pioneer de öyle satsın.digicom görmemezlikten geliyor.kendi markasının adını lekeliyor.yurtdışında ucuzsa oradan getirt.ülkende yolsuzluk yaptırırsan bulgaristanın durumuna düşersin.bulgaristan süper güç olacak amayine adı bulgaristan.pioneer bu şekilde giderse yakında kamasonicten farkı kalmaz.Evet ben diyorumki pioneer 6950 hoparlorum var.piyasadaki şu anda engüçlü oval pioneer i getir benim 6950 ile tokuşturalım.açık ara fark attığımı göreceksin.6950 çok eski bir model.Hem otorite olmadığını söylüyorsun hemde atıp savuruyorsun.yeterli bilgin olmadığı bir konuda peşin hükümlü olmamalısın.yoksa küçük düşebilirsin. bu her konu için geçerli.blapunktun yda kenwoodun kaliteli olduğunu söylüyorum diye o firmalar bana prim vermiyor.hepsinin canı cehenneme keşke bir türk firması çıksa en iyisini o yapsa ama önemli olan ani tepkiler vermemek ve karşıdakinin düşüncelerine saygı göstermek.

• Sub. kont. amfi alınca sorun çözülür

Kumanda opsiyonu tüm pioneerlarda var...
  • Merhaba,

Burada pioneer konusunu tartışan arkadaşların tümü kendine göre haklı yanları var, fakat atladığınız bir konu var.Kaçak olarak satılan cihazlar ucuz, fakat bu fiyat farkı ülkemizde uygulanan vergi dilimlerinin yüksekliğinden kaynaklanıyor dersek haksızlık yapmış oluruz.Çünkü açık ara fiyat farkının bütünü vergi uygulamasına yüklenemez.

Bu fiyat farkı oluşmasının nedenini takip ettiğimizde ise konu üretici firmalara kadar uzanıyor.Pioneer oto grubu cihazlarını üretirken 50 serili kaçak olarak adlandırdığımız cihazları, Uzakdoğu ülkeleri,Latin Ülkeleri,Rusya gibi benzer ve ortak özellikleri alım gücünün çok düşük olduğu ülkeler için üretir ve bu üretim tamamen bu ülkeler için hazırlanmış bantlarda düşük kalitede olan malzemelerle gerçekleştirilir.Kozmetik görüntüleri tamamen aynı olsa da, cihazların içini açtığınızda kullanılan entegreler, decoder'ler, optic okuyucu
    ve bir çok parçaların ikinci kalite kullanımış olduğu apaçık görülebilir.

50 serili cihazları Acoustic bir ortamda kaliteli bir müzik dinlediğinizde decoder' lerin accompany sesleri çözümleyemediğini tiz seslerin düşüklüğünü kulağınızla hissedebilirsiniz.Bu olayı şöyle örnekleyebiliriz.Avrupa ülkelerine ihraç ettiğimiz ürünlerin geri dönme oranı, Uzakdoğu ülkelerine ihraç ettiğimiz aynı kalitedeki ürünlerden çok farklıdır.Bu yüzden fiyat farkından dolayı düşük kalite olarak ürettiğiniz ürünleri Avrupa ülkelerine göndermeniz neredeyse imkansızdır.

Bu yüzden Avrupa ülkeleri için üretilmiş olan 100 serili Pioneer marka oto grubu ürünlerini 50 serili olanlarla karşılaştırmak çok gülünç olur.Garanti konusundan hiç bahsetmiyorum.

• Ele ayağa düştü derken, fiyatlarının alım gücü seviyesine düştüğü doğru fakat orjinal olanların kalitesinden taviz verdiğine inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 2 Temmuz 2009; 19:44:32 >
  • Biraz saçma olacak ama konu yanlış yerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.